Mesaj Panosu

2008 2009 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA UKRAYNA KİEVDE ÜNİVERSİTELERDE OKUMAK İSTEYEN ARKADASLAR BURADA BULUŞALIMM
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /10Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 678910 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-05-13 (19:05)
RaGa
Bay
RaGa
Türkiye, Samsun
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Arkadaslar danısmanlarını lutfen cok ıyı secınız Öğrencı dernegı ıle ılk once bır ırtıbat kurunuz sorunlarınızı dıle getırın derım belkı kaydınızı yaparlar Kıevdekı unıversıtelerı kesın yaptıklarını bılıyorum ÜCRETSİZ bır sekılde davetıye paralarını tabıkı vereceksınız ...
Burayada hıc bır danısman yazmasın lutfen !!!

Ben odessaya gıtmeyı planladım oraya gıtmek ısteyen arkadaslara sorularında yardımcı olabılırım ...

.....
2008-05-13 (19:32)
RaGa
Bay
RaGa
Türkiye, Samsun
Bilgilerinizi paylaşabileceğiniz veya sorularınıza yanıt bulabılecegınız bır sıte acıldı BU SITEDE KESINLIKLE DANISMAN SITESI DEGILDIR ve danısman olanları anladıgımızda anında atılacaklar!
http://www.ukraynadauni.com
2008-05-13 (23:24)
cagrii
Bay
cagrii
Türkiye, Balıkesir
Balıkesir Lisesi
maupla iligisi veya bilgisi olan yok galiba...Üzgün

o sitede de bilgi sahibi olamadım :S
2008-05-14 (12:21)
baskentli06
Bay
baskentli06
Türkiye, Ankara
Ankara Gazi Lisesi
arkadaşlar ben şu anda bi şirkette çalişiyorum ve ukraynaya gitmek için istitfa edicem fakat istifa ettikten sonra 20 gün çalişma mecburiyetim var ve istifami iyi ayarlamam lazim sorum şu:davetiye işlemlerine başladiktan kaç gün sonra davetiye ulaşir bize? birde davetiyeyi aldiktan en son kaç gün sonra ukraynada olmamiz gerekir? bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim herkese kolay gelsin...
2008-05-14 (18:31)
sırrı
Bay
sırrı
Ukrayna, Odessa
Odessa National University
baskentli06 demiş ki:
arkadaşlar ben şu anda bi şirkette çalişiyorum ve ukraynaya gitmek için istitfa edicem fakat istifa ettikten sonra 20 gün çalişma mecburiyetim var ve istifami iyi ayarlamam lazim sorum şu:davetiye işlemlerine başladiktan kaç gün sonra davetiye ulaşir bize? birde davetiyeyi aldiktan en son kaç gün sonra ukraynada olmamiz gerekir? bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim herkese kolay gelsin...

slm
sen davetıye işlemine başla davetıyen cıktımı kasım ayının 15. gunune kadar ukraynaya gelebilirsin İŞLEMLERİN HAZIRSA
hernekadar eylülde de açılsa okullar hazırlık sınıfları kasım 15 kadar talebe kabul eder her gelen 8-10 kişiye gurup acılır
senden önce gıden talebelere yetişmek içinde telafı dersleri alırsın
yani millet 4 saat ders yapar sızın gurup 6 saat
ama hazıran sonuna kadar herkes aynı saat ders görür
davetıyenın sana ulaşması davetıyeyı alan kişi ile alakalı
kimi cep tel mesajı ile alır davetıyeyi
kimi bütün evrakları yollasa alamaz
kimi elden alır 2 gunde alır gelır
kimi potaya verir kaybolur
kimi kargo yapar MNG DHL
işte HER YİĞİDİN BİR YOĞURT YEMESİ VAR
2008-05-14 (22:31)
baskentli06
Bay
baskentli06
Türkiye, Ankara
Ankara Gazi Lisesi
eywallah kardeş en azindan kafamda bir plan oluştu cok saol iyi çalişmalar birde sana özelden bi soru sorcam sakıncası yoksa cevaplarsan sevinirim
2008-05-15 (14:22)
baskentli06
Bay
baskentli06
Türkiye, Ankara
Ankara Gazi Lisesi
arkadaşlar davetiyemizi aldık diyelim peki davetiyeyi aldıktan sonra hangi işlemleri yapicaz?? saygılar...
2008-05-15 (15:58)
trol
Bay
trol
Ukrayna
baskentli06 demiş ki:
arkadaşlar davetiyemizi aldık diyelim peki davetiyeyi aldıktan sonra hangi işlemleri yapicaz?? saygılar...

DAVETIYEN VARSA İŞİN GARANTİ DEMEKTİR
elindeki tüm dökümanları ukraynacaya çevırteceksin yeminli tercümanda (25-30 mil arası her yaprağı
çevirttiğin dökümanları notere tastıkleticen [52 mil gibi]
6 yaprak döküman 350milyon gibi+cevırı 180 mil gibi davetıyesı vizesi vs
yaklaşık 500$ gibi tutar
yolda izde yemesi içmesi zaman kaybı iş kaybınıda hesaba katarsan sana malıyeti 6-700$ gelir
bu dökümanları apostıl için valılık makamına gıdıp vali beye onaylatıcan [beleş ama 1 gununü yer kapıda beklemek)
hepsini bir edip konsolosluktan vize işlemleri için müracat edip aplıkeyşn dolduracan
ukrayna hesabına vıze için $ yatırcan sigortnı yaptırcan konsolosluğa teslim edıcen 3-5 gün sonra yanlış ewrak eksik döküman yoksa vizeni alacaksın
bilet gününü ayarlayıp uçarak gelicen
gumrükte 3-5 saat arası bekliyceksin senin adın gelmişmi yabancı talebe statüsü uyarınca beklenıyormusun bakılacak ismin gelmediyse deport olacak allah korusun
hemen hemen hersene her gümrükte yaşanıyor bunlar amman dikkat edin
dışarı çıkınca taksi tutup okulunu bulup yurdunu bulup kesin işlemlerini yapıcan
ve böyle devam edecek işte
2008-06-17 (14:38)
RaGa
Bay
RaGa
Türkiye, Samsun
verdiğiniz bilgiler için tesekkurler ...
Odessa çok güzel bır sehır oldugunu soyler herkes Lımanda calısanlara sordum onlar her hafta gıdıyorlar Odessaya rahat bır sehır dedıler halk rusca konusur dedıler ukraynaca konusan bulamazsın dıyorlar...Güvenli bir şehirmiş...
2008-06-17 (16:06)
turkogrenciburosu
Bay
turkogrenciburosu
Ukrayna, Kharkiv
National Technical University "Kharkiv Polytechnical Institute"
Yav arkadaslar neden kiev deyip duruyo butun millet ben onu anlamis degilim
KIEVDE OKULLAR COOOK PARA ORNEGIN KPI COK FAZLA ZORLUYO OKUL ASIRI ZORLUYO PARASI COOOK HELE YURTLARDA ILK SENE SANKI PSIKOLOJI YAPTIRIYOLAR\
BEN 2 SENE YASADIM ILK SENE GELENLERIN KALDIGI 6. YURTTA DUZEN BERBAT DUS,TUVALET YEMEK BERBAT BI DUZEN VAR DAHA YURD MUDURUNU SAYMIYORUM BERBAT YEMIN EDERIM EVE CIKSANIZ TEK ODALI OKULA YAKIN BI YER 700 DOLARDAN ASAGI DEGIL GIDIN BASKA SEHIRLERE BAKIN YAV
TURK UN OLMADIGI YERLER COK IYIDIR MILLET DIYO ISLERIMIZI NASIL HALLETTIRECEZ
NE ISI OLUR OKULA YAZILDIKTAN SONRA KARI KIZ MI AYARLAYACAK TURK SIZE YADA DISKOLARIN YOLUNUMU OGRETECEK PARANIZA YAZIK BIRDE KIEVDE SUAN ACAYIP BIR YABANCI DUSMANLIGI VAR GECEN SENE KAC TANE TURKU KPI NIN PARKINDA DOVDULER YABANCILARI SEVMIYOLAR KIEVDE OLAYLAR COK YAV MILLET ANLAMIYORUM KIEV NIYE DUSUNUYO ODESSA,HARKOV,LVIV,DONETSK YAV BI BAKIN ALLAHINIZ ASKINA YASAM FIYATLARI OKUL FIYATLARI KIEVIN 3TE 1 YA ARKADASLAR

Sayfa /10Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 678910 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol