Mesaj Panosu

2008 2009 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA UKRAYNA KİEVDE ÜNİVERSİTELERDE OKUMAK İSTEYEN ARKADASLAR BURADA BULUŞALIMM
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /12Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 7891011 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-06-17 (18:20)
smld
Bayan
smld
Türkiye, Kocaeli
Özel Atafen Lisesi
arkdaşlar ben ukrayna da üni okumak istiyorm ama yeterli bilgim yok...

ödeme şekli nasıl en iyi eyaleti hangisidir ben öss de yetrli puanı aldım denk sayılıyo mu oraya gitsem!!
ayrıca davetiye nasıl alınır derneğe de üye oldum bana ordan mı yardım edecekler..tercih kitapçığını bekleyecğm de o zmn çok geç olmaz mı gibi çeşitli sorularım mevcut:) bnm gbi gitmeyi düşünen arkdşlarla irtibata geçelim msn yazarsanız eklerim!!
2008-06-17 (18:33)
turkogrenciburosu
Bay
turkogrenciburosu
Ukrayna, Kharkiv
National Technical University "Kharkiv Polytechnical Institute"
eger harkov dusunuyosaniz ekleyin msn adresimi illa msn gerekli ise ama kiev gercekten okul ucretleri hayat cok pahali birde eger rusca ogrenmeyi gercekten istiyosaniz kiev i secmeyin cok zorlanirsiniz rusca egitim konusunda cunku cok asiri turk var hayat cook pahali
yine sormak istiyosaniz msn de
turkogrenciburosu@hotmail.com
DURUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN 2008-06-17 (19:35)
parya34
Bay
parya34
Avusturya, Wien
Universität Wien
arkadaslar ukrayne yerine avusturyaya gidin...daha ucuz daha kaliteli yök'te tanıyor...viyana üniversitesi arastırın ama öss siz gircez diyorsanız eyvallah yolunuz açık olsun...
2008-06-18 (13:51)
eniser
Bay
eniser
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
Şimdi ben Odessa'dan şirketsiz davetye alamayacak mıyım ? Ula Rusyanın en ücra köşesinden bile davetye almakta zorluk çekmezken , karşı kıyıya geçmek için şirkete para yedirttirecekler bize..Şirketle gitsek kaç para vereceğiz ? Ben Odessaya niye gidiyorum o zaman
2008-06-18 (15:07)
ikaruss
Bayan
ikaruss
Türkiye, Kocaeli
Kocaeli Üniversitesi
Ben viyanayı bi ara araştırdım ama bana çok pahalı dediler vazgeçtim senin bu konuda bilgin var mı yardımcı olursan sevinirim
parya34 demiş ki:
arkadaslar ukrayne yerine avusturyaya gidin...daha ucuz daha kaliteli yök'te tanıyor...viyana üniversitesi arastırın ama öss siz gircez diyorsanız eyvallah yolunuz açık olsun...
2008-06-18 (15:46)
alpsi
Bay
alpsi
Ukrayna, Simferopol
National Tavria University
Merhabalar
Oncelikle Ukraynada okumak isteyen arkadaslara bir kac onerim var.Herkes gelir gelmez ukrayna Kiev diyor baska bir sey demiyor.Ukrayna Kievden ayrilan ogrenci sayisini bende bilmiyorum ama Kiev ukraynanin diger sehirlerine gore daha pahalli bir sehirdir.Ayrica dili hic bilmeyenler icin okumak bu sehirde cok zor olacaktir.
Ben su anda Kirim Simferopoldeyim.Burda okuyan arkadaslar ve buraya Kievden gelenler var.Herkesin soyledigi Kievin zor bir sehir oldugu.

Benim onerim eger ki kievi dusunuyorsaniz Hazirligi once Kiev disinda bir sehirde ornegin simferopol gibi bir sehirde bitirip sonra Kieve gitmenizdir.Simferopolu bir koy sehri olarak dusunmeyin.En onemli farki kievden burdakiler size yardim etmeyi sever.?Kievde birinin size yardim etmesi icin sizin ona tanidik olmaniz bile yetmez.

Diger konu Firma gonderen ogrenciler.Eger Yurt disinda okumaya karar verdiyseniz hazirlamaniz gereken belgeler var.Her yerde boylemi bilmiyorum ama genel olarak hazirlanmasi gereken belgeler :
- Diploma aslinin noter onayli ornegi
- Heyet raporu
- Aids testi
- Tuberkuloz testi
- Lise Not transkripti

Bu belgelerin birde ruscaya cevrimi var tabi Gülümsüyor Ama bu islemleri firmanin yapmasi gerek diye dusunuyorum.
2008-06-19 (14:58)
RaGa
Bay
RaGa
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefke
Lefke Avrupa Üniversitesi
HIÇBİR SIRKET BURADA REKLAM YAPMASIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
burada sadeeece bigi alısverısı yapalım Sadece !!!
vıyanadakı unıversıtelerı bende duydum ucuz dıyorlar ama ossden alcagın puan ıle gıdebılıyormusun sanırım ...Ukraynadakılere ıse lıse dıplomanla gıdebılıyormusun bu sene bır kac unıversıteyıde yök tanıyacakmıs ....
arkadaslar ltf yardım edın:( 2008-06-21 (21:37)
firdevsdilara
Bay
firdevsdilara
Türkiye, Aydın
Aydın Lisesi (Y.D.A.)
bu sene lıse ogrenımımı bıtırdım..sozel ogrencısıyım..oss ye grdım guzel gectı ukrayna da okumak ıstıyorum ..basvuru ııcın neler gereklı nasıl basvurabılırım?ltf bbana yarıdm edın
2008-06-22 (00:32)
turkogrenciburosu
Bay
turkogrenciburosu
Ukrayna, Kharkiv
National Technical University "Kharkiv Polytechnical Institute"
ALPSI MILLETI YANLIS BILGILENDIRME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tuberkloz muz heyet raporuymus bunlar hic bir yerde istanmiyo 2 yildir birde maraf cikarma gerek yok yere!!!!!!
ben kirimda bulundum once cok arkadasin islerini yaptik simferepolde hic karsilasmadim davetiye icin pasaportun 2,3 ve 60. sayfasi + transkrip ingilizce rusca turkce farketmiyo
konsolosluktan vize alinacaginda davetiyenin asli + 1 fotograf + vize bedeli+hiv testi
(hiv testi sadece vize alinmasi icin konsolosluk istemektedir ukraynaya gidince okulun medikalinde tekrar butun testler istenmektedir..
okula yazilmak icin diplomanin ingilizce veya rusca apostilli yani noter onayli belgesi ve transkrip
bu saydigim basvuru belgeleri suan itibariyle
kiev, harkov, simferepol, odessa sehirlerinde aynidir.. baska hic bir seye gerek yoktur bizden istenilen sonra doktor raporlari falan ukraynadan yapilacak cunku ukrayna okullari yurtdisinda yapilan testleri raporlari kabul etmiyo
KENDILERINDE VER PARAYI AL ISTEDIGIN RAPORU DUZENI OLDUGU ICIN HERKESI OYLE SANIYOLAR

isteyen burdan sorsun isteyen msn ye
turkogrenciburosu@hotmail.com
evt danishmanlar kapishiyo 2008-06-22 (01:25)
stomatologg
Bay
stomatologg
Ukrayna, Kiev
Bogomolets National Medical University Of Ukraine
Kayit donemi sonunda bi puan tablosu hazirlarsiniz artik : )

Sayfa /12Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 7891011 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol