Arkadaşlar ben bu yazarın daha önce ruhsal zeka,istemenin esrarı ve sonsuzluk yolculuğu adlı kitablarını okudum 3üde piyasada ender rastlanan bir içerik ve uslubta yazılmıştı. gençlerin okumasına onların fikir ve gönül dünyalarına katkısı olacak bir içeriğe sahib tavsiye ederimmm ....
M.Bozdağ'ı M.Bozdağ yapan kitabı "düşün ve muvaffak ol" adlı eseridir. Diğerleri fazla metafiziğe bulandığından beni sarmadı yarıda bıraktım gitti. Ama düşün ve başar gerçekten hit olmuştu bir zamanlar.
öğrenici
Türkiye, Konya
Selçuk Üniversitesi
arkadaşım bende m.bozdağın düşün ve başarını okuyarak univ hazırlandım.ve her umutsuzluğa düştüğümde yeniden okudum..daha sonra ruhsal zeka istemenin esrarı nı okudum.. hayata başka bir bakış açısı ile bakmamı sağladı..evt bazılarına göre sıkıcı gelebiliyor.. bu bir tercihtir.. ama bende içindeki öz beni merak edenler ve yapabileceklerini görmek isteyenler mutlaka okumalı diyorum.. sevgilerimle:)
bashak
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
segopeko demiş ki:
M.Bozdağ'ı M.Bozdağ yapan kitabı "düşün ve muvaffak ol" adlı eseridir. Diğerleri fazla metafiziğe bulandığından beni sarmadı yarıda bıraktım gitti. Ama düşün ve başar gerçekten hit olmuştu bir zamanlar.
evet gerçekten güzel kjitaplar ama,dediğn gibi metafiziği fazla barındıran kitaplar.zaten bazı kitapalrında fizik alanında fln eğitm almamış kişiler okumakta zorlanabilir die uyarı war! ben sonsuzluk yolculuğu kitabını okumuştum,sonra annemde okudu.radyodaki programınıda takip etmeye çalışıorumm

hangi radyoda hangi saatlerde yayın yapıyor bilgi verirseniz merak edip dinlemek isteyenler için güzel olur
barany
Türkiye, İstanbul
Marmara Üniversitesi
"ruhsal zeka" ve "istemenin esrarı" gibi kitapları va sanırım ama ben kişisel gelişim kitaplarına karşı bir soğukluk belirtisi gösteriyorum genelde...Çünkü biliyorum ki hiçbir kişisel gelişim kitabı insanın daha iyi biri olmasını sağlamaz...insan ister ve daha iyi biri olur sadece...biraz empati herşeyin çözümü olur..kitaplar sadece bilgi verir onu alıp yürekte şekillendirmek insana kalır...
bende "Düsün ve Basar" ve "Ruhsal Zeka" yi okudum. ve cok begendim. bu yaz Türkiye geldigimde bir iki eser daha almayi düsnüyorum. zaman zaman okulda derslerimde zorlandigimda kitaplari birdaha alir okurum, bi güc geliyor bana ve birdaha derslere koyuluyorum

beni cok motive ediyor.
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-05-04 19:55:12
yahu bırakın şu şeriatcının kitabını. "hayat bir gündür o da bugündür" felsefesi iyi değil mi sizce de? ben sana vreyim kişisel gelişimi. takıl bana hayatını yasa.

hayatta geçmişten buyana çok felsefe üretmiş insanoğlu içlerinde en çaresiz kalanı faydasız olanıda senin sölediğin hayat birgündür oda bugündür felsefesi olmuş..o felsefenin ne dünü olmuş ne bugünü ne de yarını ölece hiç olup gitmekte kendine yeni felsefeler bul araştır ...selametle