Antimilitarist üyelerin değerli görüşlerini merak ediyorum.
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 3
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

2008-09-26 (19:48)
Eda Soysal (açheliaa)
Eda Soysal (açheliaa)
haaa bı de askerden kacmayı vıcdanı ret görup bır de ustune asker kacaklıgı degıl bu ınce cızgı muhabbetı yapılıyor AL CANIMI TANRIM Çok kızmış

oldu o zaman kımse askere gıtmesın,baskaları da ulkemızın agzına........ !

askere gıden bır insan,sadece bırılerını öldurmek ya da öldurulmek ıcın gıtmıyor kı, vatanı görevını borcunu ödemek ıcın ulkesının guvenlıgı ugruna ulkesının nöbetını tutmak ıcın gıdıyor. bır dusunsenıze kımsenın askere gıtmedıgını hele de böyle bır zamanda Gözlerini yuvarlıyor

bölmek işgal etmek ısteyen bazı malum toplulukların keyfıne gelır bızde vıcdanmıs bılmemneymıs dıye zırvalarız kendımıze Üzgün

Türk gencı uyuma böyle uydurmalar ve oyunlara gelme !
2008-09-26 (19:55)
Eda Soysal (açheliaa)
Eda Soysal (açheliaa)
alpagut7 demiş ki:
toplumsal dönüşüm yapayım derken bir tarafınıza füze yerseniz tam dönüşümü yaparsınız. Bu nasıl bir düşünce tarzı, bu nasıl bir beyindir. Kafanızı kaldırın da bakın. Burnunuzun dibinde savaş çıkacağından haberiniz var mıydı?
+1000000 !
2008-11-22 (01:34)
Mirve Adalı (mirwe)
Mirve Adalı (mirwe)
türkiyenin 4 bir yanında yaşayan her ırk ulus devletin türkiye karşıtı yada türk milleti düşmanı olarak gören zihniyet çok değil daha 1 sene evvel hrant dink diğe bir adamı öldürdü!! hala düşünmeyi bir hurafe sanan bu zihniyet sivasta aydınları yakdı!! herşeyi türklük üzerinden açıklamya çalışan bu sistemli propaganda alevileri bile başka ırk sayarak maraşta katletti!!

düşünmek--- insan doğasıdır
toplumdan bağımsız bir insan düşünün hele hani okuduğunuzdan şüpheli olarak daneal de foe nın robinson cruise su!! böyle bir hikaye düşünün tabi yukarda sıraladığım zihniyetle düşünmek nereye götürürse!! yalandır o kitap ! insan toplumdan bağımsız düşünülemez
konuşmayı unutur
kıllanır
hayvanlaşır
vücudu değişmeye başlar

ONDANDIR işte hayvanlar tarafından büyütelen bebekler insan gibi olmuyor

işte düşünce insala başlar ve toplumu oluşturur
toplumu gelişterecek olanda yine düşünmedir
yukarda bir arkadaş vatan toprağı gitsinmi askerlik yapmayalımda diyor?
hangi vatan toprağından bahsediyor_?
neresi onun merak ettim nerden ona ürün kalıyor ? domatesin kilosu kaçpara?bunu sana kim satıyor?
hani bırakalım onu her karışı yabancılara yada emperyalistlere satılmış olan ülkenin neresi senden neresinin sahibisin hala?
özelleştirmeler yapılırken nerdeydin?
düşündünmü bi gram? işte düşünmek bu düşününce diyorsunki özelleştirme yalnışdır?

senin devletin hiç bir laf söyletmediniz devletiniz senelerdir filistinin yanındayız diyormu tv lerden? evet diyor!! ama en kral antlaşmaları?
silah
istibarat
savaş
strateji
pazar
antlaşmalarını israille yapıyor?????
niye düşünmedin burda?
ama UYANMAN İÇİN SANA FIRSAT
SENİN SÖYLEDİKLERİNİN HEPSİNİ 8 YAŞINDAKİKARDEŞİMDE SÖYLÜYOR
ÇÜNKÜ EĞİTİM SİSTEMİ BİZİ BU HALE BU ŞEKİLDE DÜŞÜNMEMİZİ İSTEYENLERİN ELİNDE KARDEŞİMDE ÖYLE DÜŞÜNECEK HATTA BUNA DÜŞÜNME DENMEZ İTAAT DENİR!!!!

artık kendin düşün!!!
bırak tv yi bırak gazeteleri
bir gün otur ve insan öldürmenin ne kadar acı bişey olduğunu düşün!!
kim olursa olsun sen ''terörist'' de ister ''gerilla'' de onların ble (anlayabilceğin gibi anlatıyorum) ölmesinin düşün !!

ama düşünemiyorsun hala biliyorum çünkü itaat kanına işlemiş
dayak cennetten çıkmadır zihniyeti sarmış heryanımızı kızını dövmeyen dizini döver çünkü dimi!!! öğretmenin vurduğu yerde gül biter dimi?

artık bunlarla yetişmiş bir nesil nasıl şiddet yanlısı olmasın nasıl değişsin ???

ölüm bir şey değil emin ol ama düşünme yani insanın düşünmesi değerli ona değer ver

vicdani retin neolduğunu öğren
öğrenki ilerde ölen senin çoçuğun olmasın!!!!!!

SAYGILAR
Güzel Yazı 2008-12-01 (19:54)
Tygrys Euphrates (tygrys)
Tygrys Euphrates (tygrys)
Teşekkür ederim Mirve Adalı (mirwe).
çok güzel ve isabetli bir yazı, okumaktan keyif aldım.
Sayfa / 3
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123