Mesaj Panosu

06.04.2008 AKDENİZ ÜNİVERSİTESİNE SİLAHLI SALDIRI
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

... 2008-04-12 (16:45)
deniz-35
Bayan
deniz-35
Türkiye, Kırıkkale
Kırıkkale Üniversitesi
...Bakış açınıza saygı duyuyorum...Ancak siz almak istediğin,izi ve anlamak istediğinizi almışsınız..Ben bu olayı tasvip etmediğimi ifade etmiştim...Ki bayrak millet... bir tarihçi olarak inanın bir çok insandan daha fazlasını anlatmaktadır bana ...Ancak unutmayın bu bayrak bu millet imani ruhun ve buna bağlı olarak birlik beraberlik doğrultusunda bu güne gelmtir...Bunu ifade etmekti amacım...
Kahrolsun pkk 2008-04-13 (00:29)
gitaristersin
Bay
gitaristersin
Türkiye, Antalya
Akdeniz Üniversitesi
bu vatanını milletini ve bayrağını satana kahrolsun bu vatanı kurtarmak için zor günler ile yendik düşmandan yüce önder mustafa kemal atatürk olmasaydı bu vatan ve bizlerde olmazdık milyonlarca mehmetçiğimizi kaybettik bu vatan için VATAN BÖLÜNMEZ MEHMETÇİK ÖLMEZ ve bunu artık böyle bilin....................
2008-04-13 (00:50)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
geçmiş olsun arkadaşlar sizin için üzüldüm,İnşallah bunları yapanlar en kısa sürede yakalnır ve cezalandırılırlar.İnşallah bir daha böyle olaylar yaşanmaz
Kolay gelsin size
kahrolsun faşizm!!!!!!1 2008-04-25 (11:36)
dhysds
Bayan
dhysds
Türkiye, Isparta
Isparta Milli Piyango Anadolu Lisesi
KURT - BEY demiş ki:
iyi yapmışlar en çok fuhuş orda dönüyo aslında akdeniz üniversitesine dinamitle saldırmak lazım Niyeti kötü
ne diosun sen?? nası bir zihniet insan katlini savunabilir?sen insanların öldüüne sevineceine oturda biraz kitap oku. okuda öören insan ne demek.. Orda burda Atatürkçüüz die geçinirsiniz... Sizin hiç bişi bildiiniz yok siz artık köle olmuşsunuz reisiniz ne derse onu yaparsınz senin insanların düşüncelerini davasını anlaman için biraz özgür olman lazım... özgür olman için bi kaç satır kitap okuman lazım.. madem faşistlie devam edeceksiniz bari ATATÜRKÜn adını kullanmayın kahrolsun faşizm!!!!!!!!!

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

Ücretsiz Kayıt Ol