""""""""""ERKEKLER MELEKTİR MELLEEEEEKKKKKK"""""""" CbNrSk :)
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

kahramanlık üzerine :D 2008-04-11 (13:16)
Tygrys Euphrates (tygrys)
Tygrys Euphrates (tygrys)
carmina demiş ki:
uhmm...sanrm bu konu brne bi msj nitelii taşıo ama görünce yazamadan edemedim...ewt çok kötü erkekler tanıorum...çok kötü olmasa da..hatta ii arkdşlarm olsa da en azndan kötü olan yönleri olduunu biliorum...ama bu şeklde genelleme yapmak da yanlış olur...çnkü nasıl melek gbi kzlar varsa...öle erkekler de olmalı...we bitane tanıyorum...bnm kahramanım!!! Göz kırpıyor
sana katlanabilme yürekliliğini gösterebildiği için bence de kahramanmış Mr. Green Mr. Green Mr. Green
2008-04-11 (17:10)
kızlarda nasıl melek gibi tabir ettiğimiz şahıslar varsa emin olun erkeklerde de vardır önemli olan önyargılı olmamak Göz kırpıyor
2008-04-11 (17:16)
Best Of Mb (MB69)
Best Of Mb (MB69)
uah uah süper ve komik olmuş Gülüyor üstteki arkadaşa katılıyorum Göz kırpıyor
haha 2008-04-11 (20:56)
Okan Yalım (bursatipo)
Okan Yalım (bursatipo)
tygrys demiş ki:
carmina demiş ki:
uhmm...sanrm bu konu brne bi msj nitelii taşıo ama görünce yazamadan edemedim...ewt çok kötü erkekler tanıorum...çok kötü olmasa da..hatta ii arkdşlarm olsa da en azndan kötü olan yönleri olduunu biliorum...ama bu şeklde genelleme yapmak da yanlış olur...çnkü nasıl melek gbi kzlar varsa...öle erkekler de olmalı...we bitane tanıyorum...bnm kahramanım!!! Göz kırpıyor
sana katlanabilme yürekliliğini gösterebildiği için bence de kahramanmış Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
2008-04-14 (14:47)
Melike Çalışkan (xxMELİKExx)
Melike Çalışkan (xxMELİKExx)
bursatipo demiş ki:
xxMELİKExx demiş ki:
işte ben buna gülerim!!!!!!!!!!!!

neden gülüyosun cokmu komikine gitti Soğukkanlı

evet çok komikime gitti bi itirazın mı var Soğukkanlı
2008-04-16 (23:19)
o kucuk beynın sadece kız erkek konusuna calısıoo dımıııı ? ee haklısın fazlası bunyene zarar malumm sınırlı oluncaa almazz tabıı actın konulara bakk nerde kız erkek gecıosaa snn adıın snn actıgın konuu !...hayatta başka meselelerde var ama.... ne dıımm bıraz daha akıl dıorumm vee kendı capında eglenmenı tavsıye edıorumm !.... bursatipo ya tabii.... Çok mutlu
2008-04-18 (02:05)
Okan Yalım (bursatipo)
Okan Yalım (bursatipo)
carmina demiş ki:

yavrucum, koca kız olmuşsun, evlencek yaşa gelmişsin, hala anlamamışsın. bi saksıyı çalıştırsan olayı çözmen an meselesi. sakin bir yere git, iki dakika düşün bakalım. en iyi arkadaşların hep erkekler olmuş da sen onların en yakın arkadaşı olabilmiş misin bakalım. elinden pes oynamak gelir mi? halı saha da maç yapar mısın? bi kavga olsa en önde ölümüne girer misin? gelip sana dert yandıklarında "koy ...ötüne, hiç bi kız için değmez" gibisinden klişe de olsa iki teselli cümlesi kurabilir misin? osuruk yarıştırabilir misin? yapamazsın bunları. doğan gereği yapamazsın suç sende değil.

o kadar erkek süper muhabbetin için senle takılıyor zannediyosun dimi. ah saftirik. hepsi oltayı atmış bekliyo be gülüm. bir de bunla övünüyorsun. "benim en iyi arkadaşlarım hep erkek olmuştur" yok yav. bunun uzun ya da kısa vadede getirisi ne onu söyle bana. bir tane erkek arkadaş edinince hepsini güzel güzel satmıycan mı sanki. sonra da erkek arkadaşına "benim en yakın arkadaşım erkekler olmuştur" diyip bi manada artislik yapmıycan mı?

erkeklerle arkadaşlık yap tabi. çoğu kez güzel bir arkadaşlıktır bu. ama arkadaş olarak bir erkeği en yakınına alma yalanından vazgeç. kahrolası bir iki yüzlülük bu. iki taraf için de. sen istesen de istemesen de en yakın arkadaşın, ped isteyebileceğin bir kız. benim ki de yanında osurabileceğim bir erkek.
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12