Duyuru Avusturya'da Eğitim için acil yardım isteyenler buraya! ( 2 )
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 31
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1415161718 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-07-24 (09:18)
Ömer Aydemir (venom58)
Ömer Aydemir (venom58)
merhabalar..

arkadaslar ben bi danismanlik sirketine basvurdum bana en az 7 ay once basvurman gerekirdi dedi..
yani simdi 7 ay beklemek zorundamiyim..
nedenide dil konusunda yasayacagin problemler olabilir dedi..

dil mi cok zor yoksa vize islemleri mi..

ayrica yurt konusunda yazilanlari burda okudum lakin burdan gorustugum arkadaslar belli kisilere ait kurumlari onerdi
ayrica bir kac yurtu aradim ihtiyac giderme konusunda neredeyse hepsi farkli standartlar sundu ve neredeyse gormeden kayiti onerdi elimde 4 tane farkli banka hesap numarasi var..Gülümsüyor
ve danismanliginda konaklamanin ayri bir pakete dahil oldugunu soylemesinden sonra daha fazla tedirgin olmaya basladim..

nasil bir ilgincliktir pek anlayamasamda umarim yardimci olursunuz..
simdiden tesekkurler..
SLMLAR 2008-07-24 (12:02)
Onur Kartal (riconur)
Onur Kartal (riconur)
mrh ben viyana üniversitesinde okumayı istiyorum.... TÜRKİYEDEKİ ÖZEL ÜNİVERSİTELERİN HKUK FAKÜLTESİNE PUANIM YETMİYOR... KIBRISIN YAKIN DOĞU ÜNİVESİTESİNE KAYIT YAPABİLİRİM... KIBRISTAN GELEN YERLEŞTİRİLDİNİZ YAZISI İLE VİYANAYA KAYIT YAPABİLİRMİYİM...

akilli_ol_carsi_burada@msn.com

msni ekleme imkanı olan varsa çok sevinirim
şimdiden teşekkürler
selamlar 2008-07-24 (14:45)
Cihan Celik (rohanx)
Cihan Celik (rohanx)
arkadaşlar istanbul konsoloslugu

pasaportu ilk defa alıyorsanız bunu emniyetten onaylayan bir yazı istiyormu ?

birde

http://www.iks.com.tr/ de bir taahutname formu var bunun doldurulması gerekiyor dendi bana ama ne oldugunu cozemedim avusturyada denizbanka 7000eu havale ettigimizde yinede bu taahutnameye ihtiyac varmidir?
2008-07-24 (18:58)
Aykut Küçük (calaykut)
Aykut Küçük (calaykut)
arkadslar herkese selam bu avusturya konusunda herşey çok açık net ama bub yurt meselesine kafam takıldı acaba yurt oalyı nası oluyo ücretleri falan böle bi konu warsa görmedim ama bi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür edrim
2008-07-24 (21:33)
Okan Has (HASviyana)
Okan Has (HASviyana)
riconur demiş ki:
mrh ben viyana üniversitesinde okumayı istiyorum.... TÜRKİYEDEKİ ÖZEL ÜNİVERSİTELERİN HKUK FAKÜLTESİNE PUANIM YETMİYOR... KIBRISIN YAKIN DOĞU ÜNİVESİTESİNE KAYIT YAPABİLİRİM... KIBRISTAN GELEN YERLEŞTİRİLDİNİZ YAZISI İLE VİYANAYA KAYIT YAPABİLİRMİYİM...

akilli_ol_carsi_burada@msn.com

msni ekleme imkanı olan varsa çok sevinirim
şimdiden teşekkürler

Arkadasim gecisini Viyana Üniversitesine gecis yapabilirsin. Kibris uni iele ama Avusturya Hukuku ögrenmenin sana ne getirecegini düsündükten sonra karar ver bence.
2008-07-24 (21:35)
Okan Has (HASviyana)
Okan Has (HASviyana)
calaykut demiş ki:
arkadslar herkese selam bu avusturya konusunda herşey çok açık net ama bub yurt meselesine kafam takıldı acaba yurt oalyı nası oluyo ücretleri falan böle bi konu warsa görmedim ama bi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür edrim

Yurt kiralari 180-250 arasinda degismektedir. Ayrica yurda kalmaya basladiginda depozito ödersin. Bu da yurduna göre farklilik gösterir.Kimisi bir kira bedelidir kimisi daha fazladir.
2008-07-24 (21:39)
Okan Has (HASviyana)
Okan Has (HASviyana)
venom58 demiş ki:
merhabalar..

arkadaslar ben bi danismanlik sirketine basvurdum bana en az 7 ay once basvurman gerekirdi dedi..
yani simdi 7 ay beklemek zorundamiyim..
nedenide dil konusunda yasayacagin problemler olabilir dedi..

dil mi cok zor yoksa vize islemleri mi..

ayrica yurt konusunda yazilanlari burda okudum lakin burdan gorustugum arkadaslar belli kisilere ait kurumlari onerdi
ayrica bir kac yurtu aradim ihtiyac giderme konusunda neredeyse hepsi farkli standartlar sundu ve neredeyse gormeden kayiti onerdi elimde 4 tane farkli banka hesap numarasi var..Gülümsüyor
ve danismanliginda konaklamanin ayri bir pakete dahil oldugunu soylemesinden sonra daha fazla tedirgin olmaya basladim..

nasil bir ilgincliktir pek anlayamasamda umarim yardimci olursunuz..
simdiden tesekkurler..

Eger Bu sene ÖSS ye girmissen basvurun gelecek dönem icin yapilacaktir. OKul kabulunun gelmesi Vize islemlerinin bitmesi ile 2-3 ay bekleyeilirsin. Memurlarin calisma durumlarin bagli birsey. Danismanlik sirketi neden dil konusunu söylemis onu anlamadim. Hangi danismanlik sirketi ile görüstün
2008-07-24 (21:42)
Okan Has (HASviyana)
Okan Has (HASviyana)
razumuhin demiş ki:
benım sormak ıstedıgım bır sey var pek cok danısmanlık sırketı var bunların ucretlerı hemen hemen aynı ama hangısı en ıyısı.?? ayrıca danısmanlık sırketı olmadan ıslemlerı halledebılmek mumkunmu ozellıkle vıze işlemı sırasında kalıcak yer sorununu nasıl halledebılırız

Danismanlik sirketlerinin en büyük faydalarindan birisi de yurt konusudur. Senin yurdunu ayarlarlar.Sen sadece islemlerin bitmesini beklersin. Oraya gittigin zaman bütün resmi isleemlerini hallederler. Ben yasadigim icin bunlari söyleyebiliyorum. Geldigim danismanlik sirketinden de gayet memnundum.
2008-07-25 (02:38)
mesela danısmanlık sırketlerının bır guzellıgıde 175 eurodan aldıkalrı yurdu sıze 205 eurodan ıtelemelerıdır. her ay 30 euro ekstra odersınız Gülümsüyor
slm 2008-07-25 (13:27)
Soner Özkan (snrozkan)
Soner Özkan (snrozkan)
arkadaslar bu avusturyada okumanın bi maliyeti yokmu yaw?? okula falan kaç para ödeniyo??
Sayfa / 31
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1415161718 … Sonraki SayfaSon Sayfa