Duyuru Avusturya'da Eğitim için acil yardım isteyenler buraya! ( 2 )
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 31
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1718192021 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-08-03 (15:45)
Asd Asd (ionic)
Asd Asd (ionic)
Peki kayıt olduğum yer viyanadaki istediğim bölüm olmak zorundamı ? Bu arada kıbrıstaki bütün üniler paralı gözüküyor yani burssuz puanları yok yazmıyor yani bunlar kesinlikle puan istemiyor demek ?
2008-08-03 (19:49)
Guney Çelik (guneyy)
Guney Çelik (guneyy)
merhaba arkadaslar,
ben 2007 yılında istanbul üniversitesi işletme bölümünden mezun oldum aynı üniversitenin hukuk fakültesindede çift anadal yapıyorum,
türkiye cumhuriyeti milli savunma bakanlıgı askere alma işlemlerine ilşkin kanun gereğince üniversiteyi lisans düzeyinde bitiren kişiler mezuniyet tarihlerinden itibaren 2 yıl tecil hakkını kullanabiliyorlar benim tecil hakkım 2009 agustosta doluyor bu arada hukuk fakülteside ancak o tarihte bitiyor ben işletmeyi 2007 yılında bitirdiğimden tecil sürem hukuk fakültesini bitirdiğim tarihte doluyor
ancak aynı kanun gereğince yüksek lisans yapanların askerlik tecil süresi 34 yasına kadar olabiliyor
işte benim kafama takılan sorun burda olusuyor benim avusturya viyana üniversitesinden hukukla ilgili yada işletme bölümüyle ilgili kabul almam milli savunma bakanlıgının belirttiği üzere yüksek lisans kabulu olarak algılanıp algılanmadıgı zira viyana üniversitesi beni orada üniversiteye devam eden birisi olarak mı kabuıl ediyor(cünkü avusturyada eğitim magister düzeyinde) yoksa yok kardesim sen üniversiteyi türkiyede bitirmişsin o nedenle sana gönderdiğim kabul belgesi senin yüksek lisansa kabul ettiğim anlamına mı geliyor
arkadaslar sakın hukuk okuyan sensin mevzuatı sen daha iyi yorumlarsın demeyin zira bilgi eksikliği var yada en kötü askerlik subesine soracağım ancak yinede konuyla ilgili bilgisi olan bir arkadas bana yardımcı olursa çok sevinirim
oncelikle arkadaslar hepinize merhaba 2008-08-15 (22:12)
Gazi Guler (gazigazi)
Gazi Guler (gazigazi)
Malum yerlestirmeler acıklandı.
Benim demek istedigim simdi osym yerlesti belgesi icin ankaraya mı gidip alcaz
bide izlememiz gereken yol suan icin nedir?
son bisey ben" medya ve iletisim" sistemlerini avusturyada hangi okulda okuyacagım
bi yardımınz olursa Allah razı olsun bide mumkunse form nasıl alcam nerden alcam cok makbule gececek soylerseniz

ya bi 2 dakkasını ayırıp bi mail atan olursa gaziguler@hotmail.com cok makbule gecer
eklesede olur ya cok sıkıntım var kendimi bu yoldan koparmak istemiyorum bi yardım lutfen
2008-08-19 (15:53)
Gökhan Demir (ostkreutz)
Gökhan Demir (ostkreutz)
herkese merhaba bende viyana ekonomi unisine gitmek istiyorum ama okula kayıt işlemmlerini kendim yapmak istiyorum.viyana ekonomi unisine acaba nasıl basvurulur ne yapmam lazım bilen biri varsa lutfen yazsın.Danısmanlık ofislerine 1700 euro bayılmak istemiyorum.
nasıl basvurulur 2008-08-20 (09:46)
Gazi Guler (gazigazi)
Gazi Guler (gazigazi)
arkadasım danısmanlık sirketine basvurmana gerek yok bak butun bilgiler burda forumda iyi gezersen var zaten ben bile burdan ogrendigime gore siz hayli hayli ogrenirsiniz ama madem yardım demissin sana liste yapayım.

1-osym yerlestirme sonuc kagıdın ve sınav sonuc kagıdını ankaradan bilkent osymden muhurletip alıyosun sonra ulusta ankara valiligine gidip apostillerini yaptırıyorsun
2-lise diplomanı lisenin bulundugu valilikten yada kaymakamlıktan apostil yaptırıyorsun
3-evraklarının hepsini yeminli tercumanda cevirttiriyorsun ve cevirileride apostil yaptırıyorsun
4- bes adet uluslar arası posta pulunu (buyuk postanelerde olur) alıyosun.Univ. basvuru formunuda dolduruyorsun

ve geri kalan sadece DHL kargoya ver yolla en hızlısı o oldugunu arastırdık bi kac arkadas olay bu yani zaten vize olayı da kabul belgen geldikten sonra bak ben bile prof oldum burda yardım istiyodum forum da imdat imdat diye sagolsun turkstuden ogrencileri yardım ettiler Gülümsüyor basarılar ins. yardımcı oldum
selam 2008-08-21 (01:37)
Hasan Hasan (utkanhasan)
Hasan Hasan (utkanhasan)
Ben ßir kaç günden evraklarımı avusturya ekonomi universitesine yoLLasam geç kalmış oLurmuyum tercüman burosuna yaptırmadan kendım halletmeye çalışcamda 1500 euro beim için çok iyi para çünkü ne dersiniz
SeLam 2008-08-21 (01:39)
Hasan Hasan (utkanhasan)
Hasan Hasan (utkanhasan)
peki Yurt işini nasıL ayarlıycaz kafama takıLan o benim Üzgün(( yarın ankaraya gidip kazandı belgemi onaylatcamda diğer günde dhl vercem belgelerimi ßirde bana avusturya viyana ekonomisinin tam adresini yazaßiLirmi birisi rica ediyorum
.... 2008-08-21 (01:42)
Hasan Hasan (utkanhasan)
Hasan Hasan (utkanhasan)
Kızacaksınız ama universite başvuru formunu nerden alcaz
... 2008-08-21 (01:46)
Hasan Hasan (utkanhasan)
Hasan Hasan (utkanhasan)
31 Ağuştos son günmüş nasıL yetiştircez kaldı 9 gün yetişirmi size okula yolllasak ??
.. 2008-08-21 (02:02)
Hasan Hasan (utkanhasan)
Hasan Hasan (utkanhasan)
Viyana Ekonomi ve Informatik Fakültesi ben buraya yolluycam buranın formunu nerden alcam aciL yardım ???????
Sayfa / 31
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1718192021 … Sonraki SayfaSon Sayfa