Mesaj Panosu

Duyuru Avusturya'da Eğitim için acil yardım isteyenler buraya! ( 2 )
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /17Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

sa 2008-04-17 (20:54)
frank07
Bay
frank07
Türkiye, Antalya
Kemer Lisesi
su gıden arkadasların vizesı kac ayda cıktı acaba sorabılırmıyım?
2008-04-18 (03:23)
seyhzade
Bay
seyhzade
Türkiye, Ankara
Yenimahalle Batıkent Lisesi
merhaba arkadaslar bnm bi sorum olacak ben avusturya ya ogrenci olarak gelme niyetim war ve formlardan bikaç sey okudm ama bişi kafama takıldı ben şimdi oss de alacagım buanla bi bolume yerleştirildim mesela biyolojiye ben bu belgeyle ordaki bi universiteye basvursam ben biyoloji dısında bi bolum secebilirmiyim yoksa tr de kazandıgın ne ise onumu okumam gerekiyo?? msn eklesem bilgili olan arkadaslarım beni ekleyebilirler tahmin ediyorum şimdiden teşekkurler

MSN: taylantanri06@hotmail.com
2008-04-24 (00:48)
pmyo
Bay
pmyo
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
Arkadaslar mrb, benim bir sorunum var. ben 2008-2009 Kis dönemi icin basvuru yaptim ve hala bir cevap alamadim. ben devlet kanali ile gelmey düsünüyorum ve devlet benden haziran basina kadar kabul belgesini istiyor. Nasil yetistirecegim anlamadim. Sizce ne yapmaliyim?... Tesekkürler
2008-04-24 (00:49)
pmyo
Bay
pmyo
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
Kusura bakmayin unutmusum. Ben Sosyoloji Doktorasi icin basvurdum........
... 2008-04-24 (16:02)
orhulu
Bay
orhulu
Türkiye, Gaziantep
Gaziantep Üniversitesi
arkadaşlar bende viyana teknike başvurdum ama belgelerin fatokopilerini gönderdim. bide 2009 ekime başvurdum. hazırlığa ayrı bölüme ayrı mı başvuruluyo. veya 2009 ekime beni kabul ederlerse 2008 ekimde ben almanca hazırlık okuya biliyomuyum yardımlarinız için teşekkürler
2008-04-25 (01:59)
iiStaNbUll
Bay
iiStaNbUll
Avusturya, Wien
Technische Universität Wien
olida demiş ki:
meraba ben açıköretimden başvurdum linzden kabulum geldi şubatta
ama ben eylülde gitmek istedim vizeye ne zman başvurmam lazım ve ben orda amcalarımda kalıcam vize için bana bi güvence kaıdı falan göndermeleri lazım mı

Öncelikle herkese merhaba
Zaman buldukça bütün soruları cevaplamaya çalışacağım..

İlk senle başlayayım;
Açıköğretim kanunen kabul edilmiyor,ama tercümede açıköğretim olduğunu yazmazsan,kim nerden bilecek açıköğretim olduğunu?Dolayısıyla kabul veriyorlar..

Vize konusuna gelince,sen vizene hemen başvur derim;ilk vizen 4 aylık olacaktır,yani vizeyi aldıktan sonra 4 ay süren var avusturyaya gelmek için..Ama vizenin çıkması ne kadar sürer bilemem,ki ben tam 7 ay bekledim..

Akrabalarının sana göndereceği evraklar((mietvertrag yani kira sözleşmesi,bu akrabanın ev sahibi ile yaptığı kontrat ve birde yanında amcan tarafından yazılmış;yanında kalabileceğini belirten dilekçe)(güvence konusuna gelince;zaten bankaya onların istediği miktarda para yatıracağın için extra bir evrak hazırlamana gerek yok))

kolay gelsin
2008-04-25 (02:04)
iiStaNbUll
Bay
iiStaNbUll
Avusturya, Wien
porcupinetree demiş ki:
merhabalar herkese
Viyana Üniversitesi ne geçiş yapmak istiyorum. Bölümümüm uyduğunu dersleri saydırabileceğimi (en azından birçoğunu) öğrendim. Ancak ilk olarak işe ne ile başlamam gerektiğini bilmiyorum herhangi bir şey de atlamak istemiyorum açıkçası. Konu hakkında bilgisi olanlar, deneyimli olanlar lütfen en kısa sürede yardımınızı bekliyorum. özelden mesaj atarsanız hatta çok daha iyi olur. teşekkürler şimdiden

http://www.turkstudent.net/board/topic/33137

Eğer bu linke göz atıp,sonra takıldığın yerleri sorarsan hem sana daha faydalı olabilirim,hemde boşuna kalabalık yapmamış oluruz..

kolay gelsin
2008-04-25 (02:09)
iiStaNbUll
Bay
iiStaNbUll
Avusturya, Wien
seyhzade demiş ki:
merhaba arkadaslar bnm bi sorum olacak ben avusturya ya ogrenci olarak gelme niyetim war ve formlardan bikaç sey okudm ama bişi kafama takıldı ben şimdi oss de alacagım buanla bi bolume yerleştirildim mesela biyolojiye ben bu belgeyle ordaki bi universiteye basvursam ben biyoloji dısında bi bolum secebilirmiyim yoksa tr de kazandıgın ne ise onumu okumam gerekiyo?? msn eklesem bilgili olan arkadaslarım beni ekleyebilirler tahmin ediyorum şimdiden teşekkurler

MSN: taylantanri06@hotmail.com

Kanun kazandığın bölümü okumak zorunda olduğunu söylüyor;ama okulundan okuluna fark ediyor,bazı üniverstelerde direk geçiş yapabilirken,bazılarında çeşitli formaleteler var..En iyisi sen orda istediğin bölümü kazanmaya bak..En kötü ihtimalle bir özel üniverste yazarsın;olduda istediğin bölümü özel üniverstedede mi kazanamadın..O zaman boşuna gelme buralara,okul bitirmen imkansız diyebilirim

kolay gelsin
2008-04-25 (02:11)
iiStaNbUll
Bay
iiStaNbUll
Avusturya, Wien
pmyo demiş ki:
Arkadaslar mrb, benim bir sorunum var. ben 2008-2009 Kis dönemi icin basvuru yaptim ve hala bir cevap alamadim. ben devlet kanali ile gelmey düsünüyorum ve devlet benden haziran basina kadar kabul belgesini istiyor. Nasil yetistirecegim anlamadim. Sizce ne yapmaliyim?... Tesekkürler

Kabul cevapları ortalama olarak 6 hafta sürmektedir..6 haftayı geçtiği takdirde okul ile irtibata geçin,mutlaka bir yerlerde bi eksiklik vardır..
2008-04-25 (02:13)
iiStaNbUll
Bay
iiStaNbUll
Avusturya, Wien
orhulu demiş ki:
arkadaşlar bende viyana teknike başvurdum ama belgelerin fatokopilerini gönderdim. bide 2009 ekime başvurdum. hazırlığa ayrı bölüme ayrı mı başvuruluyo. veya 2009 ekime beni kabul ederlerse 2008 ekimde ben almanca hazırlık okuya biliyomuyum yardımlarinız için teşekkürler

Bu 2009 Ekim e başvurdum olayını ben pek anlamadım..Daha detaylı yazarsan,yardım etmeye çalışırım..

Sayfa /17Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol