Duyuru Avusturya'da Eğitim için acil yardım isteyenler buraya! ( 2 )
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 27
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1516171819 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-07-25 (14:24)
Ömer Aydemir (venom58)
Ömer Aydemir (venom58)
HASviyana demiş ki:
venom58 demiş ki:
merhabalar..

arkadaslar ben bi danismanlik sirketine basvurdum bana en az 7 ay once basvurman gerekirdi dedi..
yani simdi 7 ay beklemek zorundamiyim..
nedenide dil konusunda yasayacagin problemler olabilir dedi..

dil mi cok zor yoksa vize islemleri mi..

ayrica yurt konusunda yazilanlari burda okudum lakin burdan gorustugum arkadaslar belli kisilere ait kurumlari onerdi
ayrica bir kac yurtu aradim ihtiyac giderme konusunda neredeyse hepsi farkli standartlar sundu ve neredeyse gormeden kayiti onerdi elimde 4 tane farkli banka hesap numarasi var..Gülümsüyor
ve danismanliginda konaklamanin ayri bir pakete dahil oldugunu soylemesinden sonra daha fazla tedirgin olmaya basladim..

nasil bir ilgincliktir pek anlayamasamda umarim yardimci olursunuz..
simdiden tesekkurler..

Eger Bu sene ÖSS ye girmissen basvurun gelecek dönem icin yapilacaktir. OKul kabulunun gelmesi Vize islemlerinin bitmesi ile 2-3 ay bekleyeilirsin. Memurlarin calisma durumlarin bagli birsey. Danismanlik sirketi neden dil konusunu söylemis onu anlamadim. Hangi danismanlik sirketi ile görüstün

hocam avusturyada egitim adlı bir sirketten sinan beyle gorustum..
ve dunku gorusmemizde bana gitmek istedigim yerle ilgili bir bolume yerlesmem karsılıgında o bolumu okuyacagımı soyledi..
ve hocam..
sizin onerebileceginiz sirketler var mı..?
Siralama Durumu? 2008-07-25 (22:57)
Emre Tunc (sefiloo)
Emre Tunc (sefiloo)
Selam Arkadaslar bu viyana universitesi ile wien tech universitesi aynımı ? ve dünyanın kacıncı universitesi ben mesela muhendislik bolumunu dusunuyorum viyana teknik kabul eder dediler bu universite dunya sıralamasında tam olarak kacıncı sırada bulunuyor. cevap verirseniz memnun olurum gorusuruz
arkadaslar yardim edin lutfenn cok acilll!!!! 2008-07-26 (02:27)
Serhan Altunay (serhanaltunay)
Serhan Altunay (serhanaltunay)
ben simdi burda uni kazandim belgeler icin baslicam yerlestirme sonuclari gelmedi ama evraklari hazirlamak istiorum bi an once ve neresinden baslasam bilemedim dedim diplomadan basliim ama diplomami bile bulamadim bi suru aksilik..evraklar konusunda bana yardim edebilcek biri olur umarm mesag olarak bekliorum cok tesekkür ederim..
2008-07-26 (20:44)
Bylent Bylent (bylent06)
Bylent Bylent (bylent06)
sefiloo demiş ki:
Selam Arkadaslar bu viyana universitesi ile wien tech universitesi aynımı ? ve dünyanın kacıncı universitesi ben mesela muhendislik bolumunu dusunuyorum viyana teknik kabul eder dediler bu universite dunya sıralamasında tam olarak kacıncı sırada bulunuyor. cevap verirseniz memnun olurum gorusuruz

- Viyana Universitesi (Universität Wien)
- Viyana Teknik Üniversitesi (Technische Universität Wien)
ikiside farkli uni. bi ara baktigimda Viyana Uni 65.siradaydi ama Teknikten haberim yok.
viyana ekonomiye kabul ile ilgili 2008-07-28 (16:38)
Atakan Tomruk (atakantomruk)
Atakan Tomruk (atakantomruk)
arkadaşlar ben türkiyede kafkas üniversitesi iktisat 2.öğretime kaydımı yaptırsam viyana ekonomide iktisata kabul alabilirmiyim
Acele Cevap 2008-07-29 (17:26)
Metin Mete Oruç (metinmete)
Metin Mete Oruç (metinmete)
Avusturya SAlzburg Üniversitesinde işletme bölümü varmı??????
Türkiyede işletme bölümünde okuyan, Salzburg Üniversitesinde İşletme Bölümünde okuyabilirmi???
Çok acil yarın karar vermem lazım 2008-07-29 (23:04)
Gokhan Gokhan (ostkreutzz)
Gokhan Gokhan (ostkreutzz)
arkadaslar bugun danısmanlık ofisine gittim dedim ki ben bu sene burda bi uniye yerlesecem bu yıl orda hazırlık sınıfını okuduktan sonra avusturyaya gelmeyi planlıyorum yani bu seneyi burdaki unide gecirecem onumuzdeki yaz avusturyaya gelmeyi dusunuorum dedim ama adam bana seneye uni okuyanlar alınmayacak yine ossye girip bi yere yerlesmen lazım dedi adamın bu dediği dogru mu acaba?
mrb 2008-07-30 (19:22)
Onur Çeçen (onurçeçen)
Onur Çeçen (onurçeçen)
siteye yeni uyeyım. avusturya da eğitim koşulları hakkında en ıyı bılgıyı avusturya da okuyan kişilerden alabılecegımı duşunduğum ıçın bu sıteye geldım .zamanınız varsa avusturyada lısans egıtımı hakkında bılgı alabılır mıyım. sızın için uygunsa msn adresımı de verebılırım .teşekkurler
viyana üniversitesi psikoloji bölümü 2008-07-30 (20:13)
merhaba. ben viyanada psikoloji bölümü okumak istiyorum.ama psikoloji bölümüne sınavla almaya başlamışlar.. bu sınav hakkında bilgisi olan var mı acaba. yani ne bilim bi soru örneği olabilir. nasıl sorular sorulduğu olabilir. veya zorluk derecesi olabilir.. gerçekten ihtiyacım var bu bilgilere sonradan pişman olmak istemiyorum.. teşekkürler..
2008-07-31 (01:59)
Okan Has (HASviyana)
Okan Has (HASviyana)
murTEA demiş ki:
merhaba. ben viyanada psikoloji bölümü okumak istiyorum.ama psikoloji bölümüne sınavla almaya başlamışlar.. bu sınav hakkında bilgisi olan var mı acaba. yani ne bilim bi soru örneği olabilir. nasıl sorular sorulduğu olabilir. veya zorluk derecesi olabilir.. gerçekten ihtiyacım var bu bilgilere sonradan pişman olmak istemiyorum.. teşekkürler..

psikoloji icin sinav degilde ödev istiyorlar. Bir kitaptan ufak iki tane farkli tez gibi bi ödev istiyorlar.
Sayfa / 27
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1516171819 … Sonraki SayfaSon Sayfa