serdarkizildag Bulgaristan, Sofia Technical University of Sofia
Arkadaşlar neden okadar dert ediyorsunuz matemaik sınavlarını ben yaptım zaten o yonden derdiniz olmasın öğrenci arkadasların tamamına yakını sınavı geçecek inş yanlızca geçen hafta yaptığımız son grupların sonuçları tatilden sonra açıklanacak.. fizik sınavı biraz zor geçmiş ama zannediyorum o konuda da hocamız size yardımcı olacaktır hazırlık öğrencileri olarak biraz daha ekip ruhuyla çalışırsanız bütün sınavları geçersiniz..
matematik sınav sonuçlarıyla ilgili soru sormak isteyen arkadaşlar ve ikinci sınavın benzer sorularını almak isteyenlere mail gönderebilirim serdarkizildag@hotmail.com
coldplay35 Bulgaristan, Sofia National Academy of Arts
ee bunun hazırlığı böyle bu kadr zor ise üst sınıflara gelindiğinde ne yapıyosunuz sürekli mi sorular bu şekilde bir yerleden bulunuyo hazırlığın dediğiniz gibisi üst sınıfların yanına yaklaşılmaz o zamn ya :s alllah kolaylık versin o zamn size :d
üst sınıflara çıkıldığın da da mı bu şeklde ayarlanılıyo bu arada siz o üni. demi okuyosunuz çünkü çoğu kişi sizn isminizi verdi de size sormamı sizn bna yardımçı olabilceğeinizi faln yazmışlar mesajlarıma çünklü
hıı anladım size bişy daha sorucaktım bn end. tasrımı yani dizaym mühendiliği okumak istiyorum bi bilgibiz war mı sofya teknikte ama açıkcası pek de bi bilgim yok orası ve okul hakkında kafasına göre herkez bişyler söyleyü tırstrım oraya gelmeye ya :s
serdarkizildag Bulgaristan, Sofia Technical University of Sofia
bulgarca bolum yani burda okumaya geliyorsan dersler konusunda kimseye umut etme okuyup kendin gececek gibi gelmen lazim zaten bu heryerde boyle olmali
apollo21 Bulgaristan, Sofia St. Clement of Ohrid University of Sofia
oyle millettin abarttigi kadar rusvet olaylari kolay degil oyle olsaydi kimse sinifta kalmazdi ders calismayacak adam okumaya gelmemeli bence cok buyuk risk