gazzeli
Türkiye, Çanakkale
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Halit Ertuğrul herkesçe bilinen bir yazar.ben O' nun bir çok kitabını okudum ve bana göre en güzel kitabı, benimde başucu kitabım sayılabilecek kitabı, Düzceli Mehmed' tir.sizc hangisi
sınıfcı23
Türkiye, Kırşehir
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
halit hocam bizim okulda

onun yazdığı tüm kitaplar güzeldir

gazzeli
Türkiye, Çanakkale
ciddi mi? ne kadar şanslı öğrenciler olduğunuzu söylememe gerek yok sanırım.fikrinize katılıyorum Halit hocanın her kitabı güzzeldir.sizin bölüm ne acaba.hangi dersinize giriyor çok merak etim doğrusu
sınıfcı23
Türkiye, Kırşehir
sınıf öğrt.dersimize 3 de girecek inş.ama tanıştık mükemmel bir insan.sınıf yönetimi ya da sosyolojiye girer
gazzeli
Türkiye, Çanakkale
ne kadar şanslı olduğunuzu söylememe gerek yok:::::::::::::::::::::

)) aynı bölümdeniz.ben 3. sınıfım.bizde Halit Ertuğrul' dan nasiplenmesi gereken o kadar çok hoca varki. senin beelki bilgin vardır. Hocanın Çanakkaleye gelme durumu varmı.planlarından size söz ediyormu bilmiyorum
sınıfcı23
Türkiye, Kırşehir
hayır o kadar detaylı konuşmadık ama vermeyiz hocamızı bir yere göndermyiz

gazzeli
Türkiye, Çanakkale
hatalısın bence.bizde öyle hoca olcak varya, detaylı konuşmadan bırakmazdık. üniversite hayatında bir kere olsun onu görsem bir hayalim gerçekleşir. ilerideki ideallerden biri o.onun gibi toplumun öğretmeni olabilir miyim? acaba.
tafimafi
Türkiye, Konya
Selçuk Üniversitesi
benim için düzceli mehmetin yeri bambaşkadr.hatta bi kaç gün önce arkdaşıma werdim okusun diye.bu arada halit hocanın öğrencsi olmak gerçektenn bambaşka bi duygudur eminim.
sınıfcı23
Türkiye, Kırşehir
bu kadar çok seviyorsun demek hocamızı

kırşehire gel bekleriz...bizim dersimize girmediği için öyle muhabbetimiz pek yok.ama odasına gelip selam veren herkese istisnasız 5 dksını ayırır.gerçekten değerli biri

gazzeli
Türkiye, Çanakkale
Halit Hocamızı hiç görmedim ama kitaplarını çok sevdim.

kitaplarını sevmemle kendisini de sevdim. var mı bu aralar çıkartacağı kitaplar.duyumunuz vardır inş.