Mesaj Panosu

ARKADASLAR BASBAKAN OLSANIZ NELER YAPARDINIZ???
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /9Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-04-17 (12:53)
01physiker
Bay
01physiker
Almanya, Essen
Universität Duisburg-Essen
venomscorpion demiş ki:
Başbakan olsam, Amerikanın uşağı olurdum...Avrupa birliğine girmek için var gücümle gö....mü yırtar, Türki Cumhuriyetlere sırt çevirirdim...Avrupalıya her türlü imtiyazı tanırdım...Özellikle Türk vatandaşlarıma 3. sınıf insan muamelesi yapardım...Çifçiye " ****da al dev ol burdan " derdim...Bedava kömür dağıtırdım...Ülkemde ne var ne yoksa Babalar Gibi Satardım...

Durmak yok yola devam...

Vatandaşlarımı mezarda emekli etmek için ha bre yasa çıkarırdım...Pancara, tütüne, çaya, pamuğa, fındığa kota uygulardım, sonra bunları yurt dışından ithal ederdim...Apoyu kesinlikle astırmaz aynen şimdiki gibi kuş sütüyle beslerdim...Ne kadar ihale varsa hepsini eşime,dostuma, yakınım, yandaşıma verirdim...Oğluma lüx bir yat alırdım...

Durmak yok yola devam...

Türkmenistanın kasasını 15 YTL ye vereceği gıcır gıcır elmayı, direkt olarak Türkmenistandan değilde bütün Avrupayı dolaştıktan sonra kokuşmuş elmeyı gider 35 YTL ye Romanyadan alırdım...Rusya ile akıllara zarar bir doğalgaz anlaşması yapar, vanamdan geçmeyen gazın parasını öderdim...Örtülü ödeneğimi dolandırtırdım...Bankaları hortumlatırdım...

Durmak yok yola devam...

Hep yerine getiremeyeceğim vaatlarda bulunurdum...Apoyu asacağım derdim mesela...Türbanı serbest bırakacağım derdim...İşsizliği önleyeceğim derdim...Mazot 1 YTL olacak derdim...Enflasyonu tek haneye indireceğim derdim...Derdim de derdim, atar tutardım işte...

Bunları yapamayan Türkiye'de Başbakan olabilir mi ?

olamaz, hatta ben bi tane de taniyorum sanirim.... Gülüyor
2008-04-17 (14:05)
llSaUroNll
Bay
llSaUroNll
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
01physiker demiş ki:
venomscorpion demiş ki:
Başbakan olsam, Amerikanın uşağı olurdum...Avrupa birliğine girmek için var gücümle gö....mü yırtar, Türki Cumhuriyetlere sırt çevirirdim...Avrupalıya her türlü imtiyazı tanırdım...Özellikle Türk vatandaşlarıma 3. sınıf insan muamelesi yapardım...Çifçiye " ****da al dev ol burdan " derdim...Bedava kömür dağıtırdım...Ülkemde ne var ne yoksa Babalar Gibi Satardım...

Durmak yok yola devam...

Vatandaşlarımı mezarda emekli etmek için ha bre yasa çıkarırdım...Pancara, tütüne, çaya, pamuğa, fındığa kota uygulardım, sonra bunları yurt dışından ithal ederdim...Apoyu kesinlikle astırmaz aynen şimdiki gibi kuş sütüyle beslerdim...Ne kadar ihale varsa hepsini eşime,dostuma, yakınım, yandaşıma verirdim...Oğluma lüx bir yat alırdım...

Durmak yok yola devam...

Türkmenistanın kasasını 15 YTL ye vereceği gıcır gıcır elmayı, direkt olarak Türkmenistandan değilde bütün Avrupayı dolaştıktan sonra kokuşmuş elmeyı gider 35 YTL ye Romanyadan alırdım...Rusya ile akıllara zarar bir doğalgaz anlaşması yapar, vanamdan geçmeyen gazın parasını öderdim...Örtülü ödeneğimi dolandırtırdım...Bankaları hortumlatırdım...

Durmak yok yola devam...

Hep yerine getiremeyeceğim vaatlarda bulunurdum...Apoyu asacağım derdim mesela...Türbanı serbest bırakacağım derdim...İşsizliği önleyeceğim derdim...Mazot 1 YTL olacak derdim...Enflasyonu tek haneye indireceğim derdim...Derdim de derdim, atar tutardım işte...

Bunları yapamayan Türkiye'de Başbakan olabilir mi ?

olamaz, hatta ben bi tane de taniyorum sanirim.... Gülüyor

Bİ başbakan gördüm sanki Mr. Green Mr. Green Mr. Green .Venom tebrikler ben oy oranınıda tahmin edeyim %47 Gülüyor .
2008-04-17 (15:31)
açheliaa
Bayan
açheliaa
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
pricess demiş ki:
Baskaban olsam Turkıye de kadınların erkeklerden daha zekı olduklarını tescıllettırıp yasa cıkartırdım meclısın ucte ıkısını kadınlardan olustururdum ozlellıkle erkeklerın secmen yasını da 25 e cıkartırdım malum gec olgunlasıyorlar Gülümsüyor) sonra tecavuzculker ıcın ıdamın uygulanması ıcın yasa cıkartırdım.Sonra cocuklarımı amerikada okutmazdım mılletın sacıyla basıyla ortusuyle ugrasmaz serıatı getırmeye calısmazdım.
İŞTE BUDUR BEN BASBAKANIMI SECTIM OYUM SANA BACIM Göz kırpıyor
2008-04-17 (16:11)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Amasya
Amasya Üniversitesi
Lütfen daha gerçekçi olalım, benden başkası başbakan olamaz Niyeti kötü
2008-04-17 (16:15)
aloneathome
Bay
aloneathome
Türkiye, İzmir
açheliaa demiş ki:
aloneathome demiş ki:
feministleri astırırdım Niyeti kötü
kadın dusmanlarını kadınlara acı cektıren heryerde hayatlarını zorlastıran devlet bakanı ve onların yandaslarını astırırdım

ben kadın düşmanı değilim, feminist düşmanıyım Niyeti kötü

hububatı kim vurdu fiyatına TMO dan alır,, hububatta ithalat vergisini kaldırtır.. babalar gibi kendi hububatımı ülkeme ithal ederdim Gülüyor Gülüyor Gülüyor
2008-04-17 (19:49)
llSaUroNll
Bay
llSaUroNll
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
venomscorpion demiş ki:

seni destekliyorum oyum sana ama kaç kilo kömür vercen ona göre Mr. Green Mr. Green Mr. Green
.. 2008-04-17 (21:21)
nipus
Bay
nipus
Türkiye, Bursa
llSaUroNll demiş ki:
venomscorpion demiş ki:

seni destekliyorum oyum sana ama kaç kilo kömür vercen ona göre Mr. Green Mr. Green Mr. Green

bu elemann aklincaa birilerinee lafmi kondurmuss komikk.. akp senle gurur duymakta bencee aklincaa alaya almissinn aferim sanaa.. buyuklukturr ellbeet susmakkk konusmaksa en adice olanii.. Göz kırpıyor
2008-04-17 (22:01)
DAU KIBRIS
Bay
DAU KIBRIS
Avusturya, Wien
Universität Wien
pricess demiş ki:
Baskaban olsam Turkıye de kadınların erkeklerden daha zekı olduklarını tescıllettırıp yasa cıkartırdım meclısın ucte ıkısını kadınlardan olustururdum ozlellıkle erkeklerın secmen yasını da 25 e cıkartırdım malum gec olgunlasıyorlar Gülümsüyor) sonra tecavuzculker ıcın ıdamın uygulanması ıcın yasa cıkartırdım.Sonra cocuklarımı amerikada okutmazdım mılletın sacıyla basıyla ortusuyle ugrasmaz serıatı getırmeye calısmazdım.

kadınlar erkeklerden zeki gibi bir genelgeyi nasıl ypaıyorsun anlamdım, neyse...

uzun uzun yazmıyorum eger dunyayı kadınlar yonetıyor olsaydı 100 kez nükleer savaş çıkmış olurdu. malesef olaylara aşırı duygusal yaklaşıyorsunuz. birde şu birbirinizi çekememezlik olaylarınız var Çok mutlu düşünebiliyormusun ahmedinecatın ve bushun yerinde (tabi tüm kurmaylarının yerinde) kadınlrn oldugunu... kesin savaş kesin Çok mutlu
2008-04-17 (22:19)
açheliaa
Bayan
açheliaa
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
aloneathome demiş ki:
açheliaa demiş ki:
aloneathome demiş ki:
feministleri astırırdım Niyeti kötü
kadın dusmanlarını kadınlara acı cektıren heryerde hayatlarını zorlastıran devlet bakanı ve onların yandaslarını astırırdım

ben kadın düşmanı değilim, feminist düşmanıyım Niyeti kötü

hububatı kim vurdu fiyatına TMO dan alır,, hububatta ithalat vergisini kaldırtır.. babalar gibi kendi hububatımı ülkeme ithal ederdim Gülüyor Gülüyor Gülüyor
femınıstler esıtlıkcıdır erkek dusmanı degıldır ama öyle lans edılmıstır bazıları.esıtlıkcı özgurlukcu lıberal ve demokratık kaıdnlardır kaıdn haklarını savunurlar ve femınızme kımse el uzatamaz.femınızm yoksa kadınların hayatı da yoktur.
2008-04-17 (22:24)
açheliaa
Bayan
açheliaa
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
DAU KIBRIS demiş ki:
pricess demiş ki:

kadınlar erkeklerden zeki gibi bir genelgeyi nasıl ypaıyorsun anlamdım, neyse...

uzun uzun yazmıyorum eger dunyayı kadınlar yonetıyor olsaydı 100 kez nükleer savaş çıkmış olurdu. malesef olaylara aşırı duygusal yaklaşıyorsunuz. birde şu birbirinizi çekememezlik olaylarınız var Çok mutlu düşünebiliyormusun ahmedinecatın ve bushun yerinde (tabi tüm kurmaylarının yerinde) kadınlrn oldugunu... kesin savaş kesin Çok mutlu
DUNYA YI KADIN DA YÖNETMIYOR ERKEK DE ESITCE YURUYOR BU DUNYA VE KADINLARIN ZEKI OLDUGU KESIN.ERKEKLER DE ZEKI ONLARA DA BISIY DEMIYORUZ AMA BIZ HERSEYE DUYGUSAL YAKLASMIYORUZ HEM DUYGUSAL HEM MANTIKSAL YAKLASIYORUZ. KIMSENINDE BIRBIRINI CEKEMEDIGI YOK(BAZI INSANLAR YUZNDEN KURUNUN YANINDA YAS TA YANMASIN) ASIL SIZ ERKEKLER BIRBIRINIZI CEKEMIYORSUNUZ BAYANLARIDA YINE SIZ BIRBIRINE DUSURMEYE CALISIYORSUNUZ HER DEFASINDA.BIRBIRINI GAYET IYI CEKEN DOLU KADIN VAR SIZ ELIN KARISINA KIZINA YAPTIKLARINIZI ANLATIP BIRBIRINIZLE YARIS YAPTIGINIZ ERKEKLERE BAKIN .KIZ ICIN CIKARDIGINIZ REZALETLERE IKI KIZI BIRBIRINE DUSURMEK ICIN YAPTIGINIZ ORTALIK OYUNLARINA BAKIN.KESKE SIZLER BIZIM KADAR DUYGUSAL OLSAYDINIZ DA SUANDA BUSH UN PUSHTT LUKLARI OLMASAYDI. MERAK ETME HERYERDE KAIDN VAR HER YÖNETIMDE HER GECEN GUN KADIN VAR OLDU VE COGALIYOR COGALACAKTA VE ZATEN SUANA KADAR NE FELAKETLER GELDIYSE BAZI ERKEK DEVLET ADAMLARI YUZUNDEN GELDI .KADINLAR YZUUNDEN DEGIL EGER KAIDNLAR YUZUNDEN OLSAYDI ZATEN ATATURK VE BIRCOK BELLI ISIMLER BIZE GUVENINI BU KADAR COK DILE GETIRMEZDI BIZI DEVLET ISLERINE SEVKETMEZDI.KADINLARI ASAGILAYAMAZSIN SEN.BIZIM KADAR SIZDE DUYGU OLSAYDI KESKE DE DUNYADA BU KADAR BARBARCA ISKENCELER OLMASAYDI YENEN ULKE YENDIGI ULKENIN KARISINA KZIINA TECAVUZ ETMIS OLMAZDI OZAMAN.AMERIKALI ASKERLER IRAKTA CARSAFLI KADINLARA ZORLA ORAL SEKS YAPTRMAZDI EGER BUSH UN YERINDE KADIN OLSAYDI VE BUSH OILSUN BASKA DEVLET ADAMLARI OLSUN HEPSINI MUTLAKA YAPTIKLARINDAN DOLAYI BIR KADIN FENA HALDE SIKISTIRIP YAPTIKLARININ HESABINI HER FIRSATTA SORMAYI GEREKEN MESAJLARI HER FIRSATTA VERIP BASKALDIRMAYI BILIYORLAR.OLACAK HER IKTIDARDA BIR KADIN OALCAK ILK TURK DEVLETLERINDE BILE ETKIMIZ OLDU ILERDEDE OLACAK BIZ OLMASAYDIK DAHA DA KÖTU OLURDU HERSEY ZATEN SUANDA BILE YETERINCE BARBARLIKLAR IGRENCLIKLER VAR.

Sayfa /9Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol