venomscorpion demiş ki:
Başbakan olsam, Amerikanın uşağı olurdum...Avrupa birliğine girmek için var gücümle gö....mü yırtar, Türki Cumhuriyetlere sırt çevirirdim...Avrupalıya her türlü imtiyazı tanırdım...Özellikle Türk vatandaşlarıma 3. sınıf insan muamelesi yapardım...Çifçiye " ****da al dev ol burdan " derdim...Bedava kömür dağıtırdım...Ülkemde ne var ne yoksa Babalar Gibi Satardım...
Durmak yok yola devam...
Vatandaşlarımı mezarda emekli etmek için ha bre yasa çıkarırdım...Pancara, tütüne, çaya, pamuğa, fındığa kota uygulardım, sonra bunları yurt dışından ithal ederdim...Apoyu kesinlikle astırmaz aynen şimdiki gibi kuş sütüyle beslerdim...Ne kadar ihale varsa hepsini eşime,dostuma, yakınım, yandaşıma verirdim...Oğluma lüx bir yat alırdım...
Durmak yok yola devam...
Türkmenistanın kasasını 15 YTL ye vereceği gıcır gıcır elmayı, direkt olarak Türkmenistandan değilde bütün Avrupayı dolaştıktan sonra kokuşmuş elmeyı gider 35 YTL ye Romanyadan alırdım...Rusya ile akıllara zarar bir doğalgaz anlaşması yapar, vanamdan geçmeyen gazın parasını öderdim...Örtülü ödeneğimi dolandırtırdım...Bankaları hortumlatırdım...
Durmak yok yola devam...
Hep yerine getiremeyeceğim vaatlarda bulunurdum...Apoyu asacağım derdim mesela...Türbanı serbest bırakacağım derdim...İşsizliği önleyeceğim derdim...Mazot 1 YTL olacak derdim...Enflasyonu tek haneye indireceğim derdim...Derdim de derdim, atar tutardım işte...
Bunları yapamayan Türkiye'de Başbakan olabilir mi ?
olamaz, hatta ben bi tane de taniyorum sanirim....