Mesaj Panosu

ARKADASLAR BASBAKAN OLSANIZ NELER YAPARDINIZ???
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /9Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 56789 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-05-18 (10:11)
püsküüüütüm
Bayan
püsküüüütüm
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
venomscorpion demiş ki:
venomscorpion demiş ki:
Başbakan olsam, Amerikanın uşağı olurdum...Avrupa birliğine girmek için var gücümle gö....mü yırtar, Türki Cumhuriyetlere sırt çevirirdim...Avrupalıya her türlü imtiyazı tanırdım...Özellikle Türk vatandaşlarıma 3. sınıf insan muamelesi yapardım...Bedava kömür dağıtırdım...Ülkemde ne var ne yoksa Babalar Gibi Satardım...

Durmak yok yola devam...

Vatandaşlarımı mezarda emekli etmek için ha bre yasa çıkarırdım...Pancara, tütüne, çaya, pamuğa, fındığa kota uygulardım, sonra bunları yurt dışından ithal ederdim...Apoyu kesinlikle astırmaz aynen şimdiki gibi kuş sütüyle beslerdim...Ne kadar ihale varsa hepsini eşime,dostuma, yakınım, yandaşıma verirdim...Oğluma lüx bir yat alırdım...

Durmak yok yola devam...

Türkmenistanın kasasını 15 YTL ye vereceği gıcır gıcır elmayı, direkt olarak Türkmenistandan değilde bütün Avrupayı dolaştıktan sonra kokuşmuş elmeyı gider 35 YTL ye Romanyadan alırdım...Rusya ile akıllara zarar bir doğalgaz anlaşması yapar, vanamdan geçmeyen gazın parasını öderdim...Örtülü ödeneğimi dolandırtırdım...Bankaları hortumlatırdım...

Durmak yok yola devam...

Hep yerine getiremeyeceğim vaatlarda bulunurdum...Apoyu asacağım derdim mesela...Türbanı serbest bırakacağım derdim...İşsizliği önleyeceğim derdim...Mazot 1 YTL olacak derdim...Enflasyonu tek haneye indireceğim derdim...Derdim de derdim, atar tutardım işte...

Bunları yapamayan Türkiye'de Başbakan olabilir mi ?

Durmak yok Yola Devam

Kendimi “ Büyük Ortadoğu Projesi Eş Başkanı “ ilan ederdim,
PKK terör örgütünün ele başına “ Sayın Öcalan “ diye hitap ederdim,
Şehit olan gençlerimize “ Kelleler “ derdim,
Hükümete karşı yürüyen 1 milyon kişiye “ 70 bin Bindirilmiş Kıta “ derdim,
Çiftçiye “ Ananı da al git “ derdim,
Dini bütün vatandaşın camilerini yıktırırdım,
İzmir’e “ Gavur İzmir “ derdim,
İşsize “ Senin oğlun da işsiz kalsın “ derdim,
Gurbetçiye “ Sahtekar
Ordu’ya “ Yan gelip yatma yeri “ derdim.

Ve tüm bunlara karşılık yine de başka alternatifim olmazdı.

Niyeti kötü Niyeti kötü

oku adam ol baban gibi salak olma... arkadasm turkceyı nereye ceksen o tarafa gelır verdigim cümlenin baban kelimesinin arkasına virgül koysan oku adam ol;baban gibi salak olma olur fakat baban kelimesinin önüne virgül koysan örn: oku adam ol baban gibi;salak olma olur...ne kadar farklı anlamlarda demi işte sizde yukarıdakii cümleleri baskalarının düsünmek anlamak istedği gibi anlayıp düsünüosnz..söyleyen kişinin ne maksatla sölediğini bilmeden konusmayınn... neyse yınede yorum için saol Çok mutlu
2008-05-18 (10:55)
La-Turco
Bay
La-Turco
Almanya, Dortmund
Universität Dortmund
haklisin püsküüütüm aslinda öcalana sayin demek istememisti dimi Gülümsüyor orda spikerle konusurken ona sayin dedi,sonra durakladi(orda virgül var demekki)öcalan dedi...evet arkadaslar niye yanlis yorumluyorsunuzki...

ciftciyede ananida al git burdan derken, aslinda ** da al kardesim yapma hadi bak rahatsiz gibi duruyo gibi bakti adamcagiza sonra git burdan dedi...lan derkende ona demedi bi an agzindan kacti...

TSK yada askerlik yan gelip yatma yeri degildir derkende kendi askerlik yillarini hatirlamis olcakki bi an öyle seyler söyledi Çok mutlu tabi herkesin torpili falan yok...hani kendi oglu cürük ya(özürlü oglu var hani cürük raporu aldi embesil diyorlar ama gemicigi var)ondan demis olmali....

valla BOP ile ilgili bi yalan türetemedim bana yardimci olsana püsküüütüm hadi sen iyi kiviriyon araplarda iyi kivirir yalan kültürlerinde var onlarin Çok mutlu
2008-05-18 (12:29)
püsküüüütüm
Bayan
püsküüüütüm
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
La-Turco demiş ki:
haklisin püsküüütüm aslinda öcalana sayin demek istememisti dimi Gülümsüyor orda spikerle konusurken ona sayin dedi,sonra durakladi(orda virgül var demekki)öcalan dedi...evet arkadaslar niye yanlis yorumluyorsunuzki...

ciftciyede ananida al git burdan derken, aslinda ** da al kardesim yapma hadi bak rahatsiz gibi duruyo gibi bakti adamcagiza sonra git burdan dedi...lan derkende ona demedi bi an agzindan kacti...

TSK yada askerlik yan gelip yatma yeri degildir derkende kendi askerlik yillarini hatirlamis olcakki bi an öyle seyler söyledi Çok mutlu tabi herkesin torpili falan yok...hani kendi oglu cürük ya(özürlü oglu var hani cürük raporu aldi embesil diyorlar ama gemicigi var)ondan demis olmali....

valla BOP ile ilgili bi yalan türetemedim bana yardimci olsana püsküüütüm hadi sen iyi kiviriyon araplarda iyi kivirir yalan kültürlerinde var onlarin Çok mutlu
hiic uğrasamam arkadsm olay sadece virgülle bıtmıo bazılarının zihniyeti baskalarına baglı olmasında bitio nasıl isterseniz öle düsünün
2008-05-18 (13:32)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Amasya
Amasya Üniversitesi
püsküüüütüm demiş ki:
söyleyen kişinin ne maksatla sölediğini bilmeden konusmayınn
Bisküvi misin nesin arkadaşım! Madem sadece sen biliyorsun ne maksatla söylediğini, bize bir açıklama yapsana baban gibi salak olmadan Mr. Green
Hadi bakalım bekliyoruz Çok kızmış Çok kızmış
2008-05-18 (13:45)
püsküüüütüm
Bayan
püsküüüütüm
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
venomscorpion demiş ki:
püsküüüütüm demiş ki:
söyleyen kişinin ne maksatla sölediğini bilmeden konusmayınn
Bisküvi misin nesin arkadaşım! Madem sadece sen biliyorsun ne maksatla söylediğini, bize bir açıklama yapsana baban gibi salak olmadan Mr. Green
Hadi bakalım bekliyoruz Çok kızmış Çok kızmış[/quotesenle konusmya değmaz saygı falan yokk doğru konusmayı ögren önce sonra ben gereklı acıklamayı yaparm ama senın ıcın yazmam buraya yaaa
2008-05-18 (13:56)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Amasya
Amasya Üniversitesi
Ne o zoruna mı gitti püsküüüüt kardeş. Mr. Green
" oku adam ol baban gibi salak olma" diye sözlerine başlarken, sen bize çok saygı duyuyorsun, konuşmasını iyi biliyorsunda, biz sana " madem biliyorsun ne maksatla söylediğini, o halde sen açıkla, baban gibi salak olmadan " dediğimiz zaman mı konuşmayı bilmiyoruz saygısız oluyoruz ha.

Saygıyı bana sen mi öğreteceksin ?

Konu açıp sormuşsun " ne yapardınız " diye.Ben de eski başbakanlar ve şimdiki başbakanın yaptığı yanlışları yazıp, bunları yapmazdım demek istemişim.Bunda ne var ?
Ama sen lafı neresinden anlıyorsan, sanki sadece sen okuyormuşsun gibi, " oku da adam ol baban gibi salak olma " diye güya Türkçeden örnek vermeye çalışıyorsun.Komiksin Mr. Green

Bana cevap vermeyecekmiş...Ne kadar üzüldüm bilemezsin. Mr. Green
2008-05-18 (17:53)
püsküüüütüm
Bayan
püsküüüütüm
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
ya arkadsm bak ben o cümleyi örnek olsun die yazdm ne üzerine alınıonki Mr. Green neyse uzatmayalım yoksa kopabilir Mr. Green
venomscorpion demiş ki:
Ne o zoruna mı gitti püsküüüüt kardeş. Mr. Green
" oku adam ol baban gibi salak olma" diye sözlerine başlarken, sen bize çok saygı duyuyorsun, konuşmasını iyi biliyorsunda, biz sana " madem biliyorsun ne maksatla söylediğini, o halde sen açıkla, baban gibi salak olmadan " dediğimiz zaman mı konuşmayı bilmiyoruz saygısız oluyoruz ha.

Saygıyı bana sen mi öğreteceksin ?

Konu açıp sormuşsun " ne yapardınız " diye.Ben de eski başbakanlar ve şimdiki başbakanın yaptığı yanlışları yazıp, bunları yapmazdım demek istemişim.Bunda ne var ?
Ama sen lafı neresinden anlıyorsan, sanki sadece sen okuyormuşsun gibi, " oku da adam ol baban gibi salak olma " diye güya Türkçeden örnek vermeye çalışıyorsun.Komiksin Mr. Green

Bana cevap vermeyecekmiş...Ne kadar üzüldüm bilemezsin. Mr. Green
2008-05-18 (17:56)
tütiye
Bayan
tütiye
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
ben başbakan olsam Gözlerini yuvarlıyor yumurtaya can veren rabbım düşünemiyorum bile Mr. Green
2008-05-18 (17:57)
llSaUroNll
Bay
llSaUroNll
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
Tayyip erdogan butun bunları hizmet askıyla yapıo de mi o ne yapsa dogurudur .zuhahahahahahahhahahahhaha Mr. Green Gülüyor
2008-05-18 (17:58)
lonelyboy06
Bay
lonelyboy06
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
oku adam ol baban gibi salak olma
bu cümlede virgül nereye konulur? başka sorum yoktur hakim bey Mr. Green

Sayfa /9Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 56789 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol