Arkadaslar Bursa'da Güzel Etkinlikler İle Bursa Halkına Ve Bursa Genclerinin İlgi Odagı Olduk Ve Bu Güzelliği Sizler İle Paylasmak İstedim Haftada 1 veya Ayda 2 Kez Yaptıgımız Organizasyonlarda Tesisat Yarısmaları , Araclarda Dıs Modifiye , İc Modifiye , Motor Modifiye Olarak Sıraladıgımız Konulardan 1,2,3 Seciyoruz ... Bu Arada Üye Araclarımızla Güzel Beraberlik Bulusmalar Mangal Partilerimiz , Futbol Maclarımız , Gezilerimiz Oluyor Sizlerinde Katılımlarınız Olucaksa Sayet Bu Tür Bi Organizasyon'a Sitemizden Veyada Bize Burdan da Ulasabilirsiniz. Simdiden Herkese Tesekkürlerimiz Sunarız.
Evet Arkadaslar Sizlerle Birlikte Güzel Bi Drag Weyada Topluluk Seklinde Beraberlik Gecirsek Ne Dersiniz ? Modifiye Sart mı Değil Sadece Arac Toplulugu We Arac Sahipleri we YanındakiLer ... Eger Net Bi Cvp Gelirse Sizlerden Güzel Mekan Ayarlayıp Gün Ayarlayabiliriz.
Evet Arkadaslar Sizlerle Birlikte Güzel Bi Drag Weyada Topluluk Seklinde Beraberlik Gecirsek Ne Dersiniz ? Modifiye Sart mı Değil Sadece Arac Toplulugu We Arac Sahipleri we YanındakiLer ... Eger Net Bi Cvp Gelirse Sizlerden Güzel Mekan Ayarlayıp Gün Ayarlayabiliriz.
buradan öyle bi katılım olacağını sanmıyorum arkadaşım
arkadasım toplulugunuz Türkiye Otomobil Sporları Federasyonuna baglı bı kulup olmalı oncelıkle drag organizasyonu yapabilmeniz için. suan topluluk olarak organize edılecek bır yarısa sponsor olabılırsınız ancak bursada drag pıstımız yok bır yarısa sponsor olmak ıstersenız yardımcı olabılırım
ınternet uzerındekı bı toplulugu kulup halıne getırmek ıcın once dernek olmanız gerekıoo bıldıgım kadarıyla bunun ıcın gerekenlerı bılmıoorum ama kulup olmak zor iş dernekler kulupler ıcın odalar var onlardan ogrenebılırsınız detaylı ve yaptırımları olan bı ış
Hmm anLadım sahgoL tesekkürLer ama biz yine biLdiğimiz gibi adım ataLım zamanLa insaLLa O Dediğin Yerlere Gelicegimize Eminim Elimizden Geleni Yapıoruz