TESTDAF HAKKINDA BILGI EDINMEK ISTEYENLER VE HAZIRLANANLAR BURAYA!!!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 8
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-05-01 (16:19)
Dniz Coskun (maniaturk)
Dniz Coskun (maniaturk)
01physiker demiş ki:
ben mod degilim.. Gülüyor sadece mod arkadastan rica ettim, gereksiz yazilar silinsin, bu konuyu diger konuyla birlestirilsin diye.. simdi bu sacma sapan tepki nerden cikti anlamadim isin acigi?? Gözlerini yuvarlıyor üstelik bi tepki vereceksen msn den veya öm den de yapabilirdin,kisisel sorunlarin varsa buraya aktarmaya gerek yok..

gürkan abi sanirim ben yanlis anlattim. Öncelikle msn e girme sansim olmuyor genelde. Diger arkadaslarda bilir ayda 2 saat anca online olabiliyorum toplam msnde. Neyse ben moderatörlere tepkimi belirttim sana degil yapilanlar iyice sacma gelmeye basladi. Gereksiz mesaj diye birsey yok. Forumda o kadar küfürlü mesaj hala ortalikta duruyorken bizim mesajlarimizin gereksiz olarak adlandirilmasi hosuma da gitmiyor isin acigi.

Neyse benim sana kizginligim yok abi ama özetlemek gerekirse:

- Mesajlarimiz silinmesin (Demokraside bunun yeri yok. Kimseye bir sey dememisiz)

- Diger konu ortak tartisma konusu nasil olsun orada sadece dsh dan bahsediliyor?

- Bizim o kadar mesajimiz silinmis ama bize küfür iceren mesajlar duruyor hemde konu kilitlendigi icin cevap hakkimiz bile kalmamis durumda.

- Zaten yarinda Matematik ten sinav var. Anlayacagin fitil gibi oldum abi Çok mutlu
2008-05-01 (16:27)
Gürkan Yalçın (01physiker)
- adim özgür degil... Gülüyor

- msj larini kim neden siliyor hic bi fikrim yok... Gözlerini yuvarlıyor

- diger konu da daha ne cevap vereceksin, sadece sacmalik, kücük bi kizla söz yarisi yapip kalitene uymayan davranislar sergilemen hosuma gitmedi..

- diger konunun basligi degistirildi , dikkat edersen dsh ve testdaf diye.. ayrica dsh ile testdaf ayri seyler olsa da ayni amaca gidiyor... o yüzden ayni baslikta toplanip, almanca gramatik sorulari veya sinavlara dair sorular orda toplanirsa daha verimli olabilir diyorum.. bu sadece bi öneri.. diger arkadaslar da fikrini söylesin ki demokrasi olsun.. Göz kırpıyor Çok mutlu
ayrica sadece senin msj larin degil, en cok benim msj larim silindi, cünkü konuyla alakasi yoktu( dsh basligi )

- küfür eden kisiyi mod arkadaslara sikayet edebilirsin... o beni ilgilendirmez..

- yarinki sinavda basarilar... Gülüyor
2008-05-01 (16:34)
Dniz Coskun (maniaturk)
Dniz Coskun (maniaturk)
01physiker demiş ki:
- adim özgür degil... Gülüyor

- msj larini kim neden siliyor hic bi fikrim yok... Gözlerini yuvarlıyor

- diger konu da daha ne cevap vereceksin, sadece sacmalik, kücük bi kizla söz yarisi yapip kalitene uymayan davranislar sergilemen hosuma gitmedi..

- diger konunun basligi degistirildi , dikkat edersen dsh ve testdaf diye.. ayrica dsh ile testdaf ayri seyler olsa da ayni amaca gidiyor... o yüzden ayni baslikta toplanip, almanca gramatik sorulari veya sinavlara dair sorular orda toplanirsa daha verimli olabilir diyorum.. bu sadece bi öneri.. diger arkadaslar da fikrini söylesin ki demokrasi olsun.. Göz kırpıyor Çok mutlu
ayrica sadece senin msj larin degil, en cok benim msj larim silindi, cünkü konuyla alakasi yoktu( dsh basligi )

- küfür eden kisiyi mod arkadaslara sikayet edebilirsin... o beni ilgilendirmez..

- yarinki sinavda basarilar... Gülüyor

yanimda bir özgür var kusura bakma hemen degistirdim Çok mutlu neyse zaten 1 haftadir ne yaptigimi bilmiyorum her hata 2-3 sinav.

Simdi abi diger konuya gelince baslikta dsh testdaf yaziyor sonra giriyorsunuz dsh dan bahsediyor ve 90 küsür mesaj hep dsh üzerinde dönüyor. Yani orada testdaf ile ilgili birsey yok. Onun haricinde ne kadar ayni amac da olsa teknik olarak cok cok farkli 2 sinav bunlar. Benim önerim bu yönde ayri bir baslik olmasinda...
2008-05-01 (16:50)
bu da degisik bi fikir... benim fikrim ise, sonucta ikisi de ayni amaca icin yazilan sinavlar.. sen cok güzel bi arastirma yapip buraya testdaf la ilgili bilgiler ekledin.. artik sinav ile ilgili bilinecek hersey var.. bundan sonra gelecek sorular genelde almanca üzerine daha cok sinav icerikli gramatik vb konularda olacagi icin ayni konulari farkli basliklarda tartismayi ben gereksiz buluyorum.. tabi ki bu da benim fikrim... Çok mutlu

forum un diger müdavinleri de fikirlerini söylerler, cogunluk ne isterse mod arkadaslara bildirir bi sonuca variriz.. zaten senin veya benim testdaf veya dsh ile bi alakamiz yok artik.. ayrica almanya da egitim bölümünde , uni de okuyanlarin sorunlarinin tartisildigi bi sabit baslik da acmak istiyorum.. bu da ikinci öneri.. Göz kırpıyor
2008-05-01 (20:16)
Dniz Coskun (maniaturk)
Dniz Coskun (maniaturk)
01physiker demiş ki:
bu da degisik bi fikir... benim fikrim ise, sonucta ikisi de ayni amaca icin yazilan sinavlar.. sen cok güzel bi arastirma yapip buraya testdaf la ilgili bilgiler ekledin.. artik sinav ile ilgili bilinecek hersey var.. bundan sonra gelecek sorular genelde almanca üzerine daha cok sinav icerikli gramatik vb konularda olacagi icin ayni konulari farkli basliklarda tartismayi ben gereksiz buluyorum.. tabi ki bu da benim fikrim... Çok mutlu

forum un diger müdavinleri de fikirlerini söylerler, cogunluk ne isterse mod arkadaslara bildirir bi sonuca variriz.. zaten senin veya benim testdaf veya dsh ile bi alakamiz yok artik.. ayrica almanya da egitim bölümünde , uni de okuyanlarin sorunlarinin tartisildigi bi sabit baslik da acmak istiyorum.. bu da ikinci öneri.. Göz kırpıyor

tamam da abi iste dedigi bu konu ayri olacagi ve zamanla arkaya kayacagi icin diger konuda adam gelicek basliga bakip konuya girecek testdaf ile ilgili konu baska yerde oldugu icin adamin ilk soracagi soru su olacak: arkadaslar testdaf sinavi nasil bir sey dsh ile ne gibi farklar var?

olacaktir. Yani adamin önceden bunu okumasi gerekiyor. Neyse siz yapin yapacaginizi ben daha fazla bu konuda nefes tüketmek istemiyorum...
2008-05-03 (15:46)
Dniz Coskun (maniaturk)
Dniz Coskun (maniaturk)
3 gündür foruma tek yaz yazilmiyor cok ilginc. Ayrica dsh basligi silinmis???!!!
2008-05-09 (17:03)
Dniz Coskun (maniaturk)
Dniz Coskun (maniaturk)
yukari
2008-05-09 (17:03)
Özgür Schen (oezguer)
Özgür Schen (oezguer)
tepeye alalim asagida durmasin !
2008-05-09 (17:16)
Sezer Demirkaya (mavi34)
Sezer Demirkaya (mavi34)
hersey silinsin
2008-05-09 (22:09)
Dniz Coskun (maniaturk)
Dniz Coskun (maniaturk)
mavi34 demiş ki:
hersey silinsin

dsh baslıgı icşn cok ugrasım kardes bende üzgünüm onun gibi 2 baslık daha silinmis 100 mesajdan fazla düstüm bende demekkı oralara bayaa yazmısım.

Artık forumda sadece gırgırına takılıyorum bılgı ısteyen mesajlara genelde cevap vermeyecegım. Sızde takmayın sadece takılın Gülümsüyor
Sayfa / 8
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa