walla kardeş benim sorunum vardı türkiyeye dönmem gerekiyordu o yüzden böle birşey oldu ama arkadaşların dediği gibi dil bilgisini biliyorsan zaten geçersin fakat eylül-ekim aylarında olmamız gerekiyor ben özel ders alıcam diye geldim türkiyeye bulgarca-türkçe gayette iyi zamanları çok iyi öğrendim buda bulgarcan iyidir demekdir yani yanlış düşünüyorsam afola...
emiliq
Bulgaristan, Sofia
University of National and World Economy
arkadaşlar ben ekonomi okuyorum ama cevap yazmak istedim yine de . Burda gerçekten hayat zor ama çalışarkl çaba sarfederek hayatı kolaylaştırmak senin elinde. Adımını bir sonrasını görerek atacaksın yoksa olduğun yerde kalırsın.
Ben hazırlık okumadım 1. sınıftayım sınava giriyorsun ya da turt dışında dil eğitimin varsa o belgeyi getirip eğer okul da kabul ediyorsa kaydını yaptırabiliyorsun
aca88
Bulgaristan, Sofia
St. Clement of Ohrid University of Sofia
fatihsahin26 demiş ki:
walla kardeş benim sorunum vardı türkiyeye dönmem gerekiyordu o yüzden böle birşey oldu ama arkadaşların dediği gibi dil bilgisini biliyorsan zaten geçersin fakat eylül-ekim aylarında olmamız gerekiyor ben özel ders alıcam diye geldim türkiyeye bulgarca-türkçe gayette iyi zamanları çok iyi öğrendim buda bulgarcan iyidir demekdir yani yanlış düşünüyorsam afola...
arkadaşım başta bunu bole yazsaydın bır şey demezdım

yenı gelıcek olanların kafası karışıyo bu tur konuşmalardan dolayı anlata bıldımmı...
thali
Türkiye, Konya
Selçuklu Dumlupınar Lisesi
peki hazırlıkta dili iyi öğretiyorlarmı hazırlıktan mezun olmak zormu kolaymı
ne razbiram bılgarski
hazirlik egitimi guzel sen heralde bulgarca hazirlik okumak istiyorsun ?
andromeda
Bulgaristan, Sofia
Technical University of Sofia
walla arkadaşım bulgaristana geliceksen herşeyi göze alarak geliceksin herşey senin elinde öğrenmek istersen öğrenirsin istemiosan sana çav çav ortası yok yane anlatabiliomuyum:D şimdidien başarılar diliorum sana ...
aca88
Bulgaristan, Sofia
St. Clement of Ohrid University of Sofia
HER ŞEYİN BİR ORTA YOLU VARDIR AMA BAŞTA ZORLUKLARA KATLANMAYI BILENE YERSIN İÇERSİN EĞLENIRSIN ONDAN SONRADA GELIP DERS ÇALIŞIRSIN AMA 1 SENE BUNLARIN ÇOĞUNU YAPAMAZSIN BG YE GELICEKSENIZ ZORLUĞUN NE OLDUĞUNU ANLIYICAKSINIZ....
keyOS
Bulgaristan, Sofia
Technical University of Sofia
Arkadaşlar önce şunları belirteyim Bulgaristan AB 'ye girdikden sonra standartlarıda yükseltmeye çalışıyorlar . En azından Teknik Üniversite'de böyle . Artık hazırlıkda yan gelip yatıp sınıf geçme dönemini bitirdi adamlar ve hersene daha da zorluk çıkarıyorlar . Zorluk derken Türk öğrencilere zor geliyor . Adamlar sadece derslere gitmemizi ve hakkıyla okumamızı istiyorlar .
Eğitim seviyesi konusunda eğer gerçekden derslerle ilgili olursanız hocalarda sizlerle ilgileniyor ve 10 numara eğitim alıyorsunuz ..