Mesaj Panosu
|
|
bir allah'ın kulu yok mu cvp vercek | |
|
|
||
saol ya adam gıbı cvp verceklerde varmıs
edit R5
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-05-01 01:16:07
benim de avustralyaya gitmek gibi bi düşüncem var.ama orası hakkında en ufak bilgim yok
.üniversite ücretlerinin ne kadar olduğunu,orda yaşamanın öğrenciye ortalama ne kadara patlayacağını bilen arkadaşlar cevap verin lütfen... 
.üniversite ücretlerinin ne kadar olduğunu,orda yaşamanın öğrenciye ortalama ne kadara patlayacağını bilen arkadaşlar cevap verin lütfen... 
Elvan Merhaba,
Duydumki yardım istiyorsun. Bildiğim kadarı ile sana yardımcı olmaya çalışayım.
1. Geos hakkında bilgi istemişsin.
Geos dil okulu duyduğum kadarı ile iyi bir eğitim kurumu değil. Eğitim hakkında bayağı bir savsata varmış. Bir arakadaşım okuyordu orda. Ne yazıkki memnun olmadığını söylüyordu. Hemen hemen onunla aynı para olan embassy dil okulu var. 2007 de Türk öğrencilere liste fiyatından %25 indirim yapıyolardı oda senin Geos a verdiğin para ile arada 400 Au$ oynuyordu.Bu senede fiyatlarda aynı indirimi uyguluyorlar. ( Benim yaptığım kıyaslama 44 hafta ve üzeri ) İnşalllah bu sene iyi şeyler olur eğitim hakkında ki sizler bizlere okul hakkında ileriki zamanlrda bilgi veresiniz.
2 Melbourne Avustralyanın nüfus olarak en büyük 2. Şehri. Türklerinde en çok olduğu Taraf. İnan hiç yabancılık çekmeyeceksin. Çünkü türk dernekleri bayağı bir çok ufak bir yardım istediğinde inan sana yardımcı olacak bir türk çıkacaktır orada.
Başka bir sorun olursa yardımcım olmaya çalışacağım.
Saygılar,
Emrah
Duydumki yardım istiyorsun. Bildiğim kadarı ile sana yardımcı olmaya çalışayım.
1. Geos hakkında bilgi istemişsin.
Geos dil okulu duyduğum kadarı ile iyi bir eğitim kurumu değil. Eğitim hakkında bayağı bir savsata varmış. Bir arakadaşım okuyordu orda. Ne yazıkki memnun olmadığını söylüyordu. Hemen hemen onunla aynı para olan embassy dil okulu var. 2007 de Türk öğrencilere liste fiyatından %25 indirim yapıyolardı oda senin Geos a verdiğin para ile arada 400 Au$ oynuyordu.Bu senede fiyatlarda aynı indirimi uyguluyorlar. ( Benim yaptığım kıyaslama 44 hafta ve üzeri ) İnşalllah bu sene iyi şeyler olur eğitim hakkında ki sizler bizlere okul hakkında ileriki zamanlrda bilgi veresiniz.
2 Melbourne Avustralyanın nüfus olarak en büyük 2. Şehri. Türklerinde en çok olduğu Taraf. İnan hiç yabancılık çekmeyeceksin. Çünkü türk dernekleri bayağı bir çok ufak bir yardım istediğinde inan sana yardımcı olacak bir türk çıkacaktır orada.
Başka bir sorun olursa yardımcım olmaya çalışacağım.
Saygılar,
Emrah
oncelıkle cok tesekkurler
embessyces aslında oncelıklı kararımdı ama embessy nın ders programı saat 6lara kdr sürüyormuş bende çalısmak ıstıyorum
acentada bu sekılde calısmamın zor olcağını soyledı o yuzden
bunun hakkında da bır bılgı verırsen en kısa zmnda
belkı degsıtırme şansım olur
embessyces aslında oncelıklı kararımdı ama embessy nın ders programı saat 6lara kdr sürüyormuş bende çalısmak ıstıyorum
acentada bu sekılde calısmamın zor olcağını soyledı o yuzden
bunun hakkında da bır bılgı verırsen en kısa zmnda
belkı degsıtırme şansım olur
Sözünü ettiğin problem gözü ile baktığın şey gerçekten benim için problem değil. Senin danışman firman gerçekten seni savsaklamış. Yada senin kursun öğleden sonra başlıyor. İkisinden biri. Ama dediğim gibi geos a gitme bence embassy yi düşün çünkü gerçekten senin için daha iyi olacak. İnan bana geos a verdiğin para ile embassy arasında en fazla 500au oynuyor. 500aud içinde geos u tercih etme. Bana verilen fiyatlarla bir eşleştrime yapalım.
45 hafta için embassy okulu fiyatı 8100 aud idi. Bu verilen fiyatlar sabah programı içindir.
45 hafta için geos okulu fiyatı 7800 aud idi.
Bu kıyaslama senin için bir nevi kıyaslama babında olacaktır.
Dediğim gibi eğer danışman firman senin kurs zamanını öğleden sonraya alıyorsa diyecek bir şey yok. Ama senin isteğin dışında danışman firman böyle bir şey yapıyorsa orada bir dur de danışmanına. Ya bu arada hangi danışmanlıkla yürütüyorsun işlemleri?
Başka bir şey soracak oılursa ben buralardayım.
45 hafta için embassy okulu fiyatı 8100 aud idi. Bu verilen fiyatlar sabah programı içindir.
45 hafta için geos okulu fiyatı 7800 aud idi.
Bu kıyaslama senin için bir nevi kıyaslama babında olacaktır.
Dediğim gibi eğer danışman firman senin kurs zamanını öğleden sonraya alıyorsa diyecek bir şey yok. Ama senin isteğin dışında danışman firman böyle bir şey yapıyorsa orada bir dur de danışmanına. Ya bu arada hangi danışmanlıkla yürütüyorsun işlemleri?
Başka bir şey soracak oılursa ben buralardayım.
elvan1907 demiş ki:
melbourne de olan geos ve konaklama hakkında bılgı verıcek olan geos ıcın evraklarımı gonderdım ama yınede bılgı almak ıstıorum
EMBASSY CES BRISBANE
Statü
Neas , English Australia Collage (Melbourne ve Brisbane)
Sehir
Brisbane Melbourne, Sydney, Gold Coast, , Cairns, Perth
Ülke
AVUSTRALYA
Programlar
İngilizce
Kampüsler
Brisbane, Melbourne, Sydney, Gold Coast ve Cairns, Perth
Konaklama Seçenekleri
Aile yanı, Residence,Yurt ve Otel
Embass CES dünya'nın birçok ülkesinde, her ulustan tüm İngilizce öğrenmek isteyen herkese rahat ve konforlu ortamı, deneyimli öğretmen kadrosuyla yaklaşık 30 yıldır eğitim vermektedir. Avustralya'daki okullarında genel İngilizce, Kolej Hazırlık İngilizcesi, Cambridge, TOEFL ve IELTS Kurslarına Hazırlık dersleri vermektedir.
EMBASSY CES BRISBANE
Brisbane Yine kendi adını taşıyan Brisbane ırmağı kenarında 1.6 milyonluk nüfusu, modern şehirleşmesi, restoranları, alışveriş merkezleri, sanat galerileri ve ılıman iklimiyle Avustralya'nın en hızlı büyüyen şehridir.
Doğal güzellikleri, şelaleleri ve tropikal yağmur ormanlarına bir saatlik mesafesi ile eğitim için ideal bir yerdir.
Embassy CES, Brisbane'in merkezinde olup ulaşım açısında alışveriş merkezleri ve restoranlara çok yakındır. Embassy CES öğrencilerine üstün kalitede eğitimin yanısıra Brisbane şehrinin turistik,spor, kültürel ve eğlence faaliyetlerine de katılma imkanları da sunar. Tüm öğrenciler hafta sonları sosyal aktivite ve gezileri organize eden Boomerang Klüp üyesidir. Öğrenciler derslerden arta kalan zamanlarında, Brisbane'in doğal güzellikleriyle ünlü adalarına, Southbank park'a, Gold Cost ve Sunshine Coast'a günübirlik turistik geziler düzenleyebilir, sinema, tiyatro, sanat galerisi, gibi sanatsal ve kültürel aktivitelerden yararlanabilirler.
Konaklama:
Aile Yanı, Yurt ve Otel konaklaması Embassy CES öğrencilerine orada bulundukları süre boyunca kendilerini evlerinde hissetmeleri için ellerinden geleni yapmaktadır. Öğrenciler özenle seçilmiş ailelerin yanında tek veya paylaşımlı odalarda kalarak bir yandan eğitimlerine devam ederken, diğer yandan da değişik kültürleri tanıma fırsatı bulurlar. Yurt konaklaması isteyen öğrenciler ise özel banyolu tek kişilik odalarda kalarak eğitimlerine özgürce devam etme şansını yakalarlar. Diğer bir seçenek daha konforlu olan Otel konaklaması seçeneğidir.
GEOS INTERNATOANAL COLLEGES
--------------------------------------------------------------------------------
Statü
TOEIC, NEAS, ENGLISH AUSTRALIA COLLEGE
Sehir
Sydney, Melbourne, Cairns, Brisbane, Gold Coast, Perth
Ülke
AVUSTRALYA
Programlar
İngilizce
Kampüsler
Brisbane Sydney, Melbourne, Cairns, , Gold Coast, Perth
Konaklama Seçenekleri
Aile Yanı, Yurt ve Otel
Geos her ulustan tüm İngilizce öğrenmek isteyen herkese açıktır. Avrupa, Kuzey Amerika, Kanada, Asya, Yeni Zelanda, Güney Afrika ve Avustralya'daki dil okullarıyla 1973'den beri 30 farklı ülkeden gelen öğrencilerine yüksek kalitede İngilizce eğitimi vermektedir. Dünya çapındaki bu dil okullarında öğrencilerine İngilizce eğitimin yanısıra profesyonel akrediteli kurslar, çeşitli aktiviteler, esnek kurs başlama tarihi ve tatil programları gibi imkanlar da sunmaktadır.
GEOS BRISBANE
Brisbane Yine kendi adını taşıyan Brisbane ırmağı kenarında 1.6 milyonluk nüfusu, modern şehirleşmesi ve ılıman iklimiyle Avustralya'nın en hızlı büyüyen şehridir.
Doğal güzellikleri, şelaleleri ve tropikal yağmur ormanlar'ına bir saatlik mesafesi, ile eğitim için gidilecek mükemmel bir yerdir. Bunun yanında, çevresindeki birçok turistik adaya araba veya trenle birkaç saat'te gidilebilmektedir.
Geos Avustralyanın en eski ve köklü dil okullarından biridir ve Brisbane şehri merkezindeki 18 kişilik konforlu sınıflardan oluşan binası ve tecrübeli öğretmenleriyle 1988 yılından beri öğrencilerine üstün kalitede İngilizce eğitimi vermektedir. Geos öğrencilerine kaliteli İngilizce eğitiminin yanısıra Brisbane şehrinin kültür, eğlence ve spor faaliyetlerine katılma imkanı da sunmaktadır. Öğrenciler derslerden arta kalan zamanlarda Brisbane'in doğal güzellikleriyle ünlü adalarına, Southbank park, Gold Cost ve Sunshine Coast'a günübirlik turistik geziler düzenleyebilir, su sporlarıyla ilgilenebilir, sinema, tiyatro ve galeri gibi kültürel aktivitelerden yararlanabilmektedirler.
Konaklama:
Aile Yanı, Yurt ve Apartman Konaklaması Geos konforlu ve sıcak ortamıyla öğrencilerine çok iyi konaklama imkanları sağlamaktadır. Geos öğrencileri Öğrenci Servisi Bölümü'nün itinayla seçtiği ailelerin yanında yarım pansiyon ve hafta sonları tam pansiyon hizmetlerinden yararlanarak kalmakta bir yandan İngilizce öğrenirken, diğer yandan da Avustralya günlük yaşamını öğrenme ve kültür alışverişinde bulunma imkanı yakalamaktadırlar. Daha fazla özgürlük isteyen öğrenciler ise Yurt ve Apartman konaklama seçeneklerinden yararlanabilmektedirler
--------------------------------------------------------------------------------
Statü
Sehir
Ülke
AVUSTRALYA
Programlar
İngilizce
Kampüsler
Cairns, Sydney, Melbourne, Brisbane, Gold Coast, Perth
Konaklama Seçenekleri
Aile Yanı, Yurt ve Otel
Geos her ulustan tüm İngilizce öğrenmek isteyen herkese açıktır. Avrupa, Kuzey Amerika, Kanada, Asya, Yeni Zelanda, Güney Afrika ve Avustralya'daki dil okullarıyla 1973'den beri 30 farklı ülkeden gelen öğrencilerine yüksek kalitede İngilizce eğitimi vermektedir. Dünya çapındaki bu dil okullarında öğrencilerine İngilizce eğitimin yanısıra profesyonel akrediteli kurslar, çeşitli aktiviteler, esnek kurs başlama tarihi ve tatil programları gibi imkanlar da sunmaktadır.
GEOS CAIRNS
Cairns Güneşli havası, ılıman iklimi, yağmur ormanlarıyla kaplı dağları, Coral denizi, tropik adaları, bembeyaz kumsalları, 130.000 kişilik nufusu, kozmopolitan yapısı, kültür ve spor aktiviteleri ile eğitim için gidilebilecek en mükemmel şehirlerden biridir.
Geos modern, klimalı, video ve bilgisayar donanımlı sınıfları ve kütüphanesi ile şehir merkezinde olup ulaşım açısından iş merkezleri, banka, postane, alışveriş merkezleri ve restoranlara çok yakın mesafededir. Geos öğrencilerine Kaliteli İngilizce eğitiminin yanısıra Cairns şehrinin kültür, spor ve eğlence aktivitelerine katılma imkanları da sunmaktadır.
Konaklama:
Aile Yanı, Yurt ve Apartman Konaklaması Geos konforlu ve sıcak ortamıyla öğrencilerine çok iyi konaklma imkanları sağlamaktadır. Geos öğrencileri Öğrenci Servisi Bölümü'nün itinayla seçtiği ailelerin yanında yarım pansiyon ve hafta sonları tam pansiyon hizmetlerinden yararlanarak kalmakta bir yandan İngilizce öğrenirken, diğer yandan da Avustralya günlük yaşamını öğrenme ve kültür alışverişinde bulunma imkanı yakalamaktadırlar. Daha fazla özgürlük isteyen öğrenciler ise Yurt ve Otel konaklama seçeneklerinden yararlanabilmektedirler.
EMBASSY CES GOLD COAST
Statü
Neas, English Australia Collage (Melbourne ve Brisbane)
Sehir
Gold Coast, Melbourne, Sydney, Brisbane, Cairns, Perth
Ülke
AVUSTRALYA
Programlar
İngilizce
Kampüsler
Gold Coast Melbourne, Sydney, ve Brisbane, Cairns, Perth
Konaklama Seçenekleri
Embass CES dünya'nın birçok ülkesinde, her ulustan tüm İngilizce öğrenmek isteyen herkese rahat ve konforlu ortamı, deneyimli öğretmen kadrosuyla yaklaşık 30 yıldır eğitim vermektedir. Avustralya'daki okullarında genel İngilizce, Kolej Hazırlık İngilizcesi, Cambridge, TOEFL ve IELTS Kurslarına Hazırlık dersleri vermektedir.
EMBASSY CES GOLD COAST
Gold Coast ılıman iklimi, doğal güzelliği, ünlü plajları, turistik merkezleri, yağmur ormanları,ulusal parkları, golf merkezleri ve Mount Tambourine'in yeşil vadileriyle Avustralya'nın en renkli şehirlerinden biridir. Ayrıca kaliteli kolej ve üniversiteleriyle eğitim konusunda çok popüler ve ideal bir şehirdir.
Embassy CES modern binası ile şehrin merkezinde olup, plaja sadece iki dakikalık uzaklıktadır. Öğrencilerine üstün kalitede İngilizce eğitimin yanısıra, Gold Coast şehrinin rahat ve cana yakın atmosferinde Martin Koleji öğrencileriyle kültür alışverişinde bulunabilme ve spor ve eğlence faaliyetlerine katılabilme imkanları da sunar. Bunun yanısıra öğrencilerine, Bilgisayar labaratuarı, öğrenci odaları, çeşitli aktivite programlarına katılma olanakları ve benzeri imkanlar da sunar.
Konaklama:
Aile Yanı, Yurt ve Otel konaklamaları Embassy CES konforlu ve sıcak ortamıyla öğrencilerine konaklama konusunda çok iyi imkanlar sağlar. Aile yanı konaklamasında öğrenciler, özenle seçilen ailelerin yanında tek veya çift kişilik konforlu ve rahat ortamlarda İngilizcelerini geliştirirken, değişik kültürler tanıma imkanı da bulurlar. Diğer bir alternatif ise tek veya paylaşımlı odaları olan yurtlar dır. Bunun yanısıra Embassy CES daha özgür ve konforlu konaklama isteyen öğrencilerine Otel imkanları da sunar.
Statü
Sehir
Gold Coast, Sydney, Melbourne, Cairns, Brisbane, Perth
Ülke
AVUSTRALYA
Programlar
İngilizce
Kampüsler
Gold Coast ,Sydney, Melbourne, Cairns, Brisbane, Perth
Konaklama Seçenekleri
Aile Yanı, Yurt ve Otel
GEOS GOLD COAST
Gold Coast ılıman iklimi, doğal güzelliği, ünlü plajları, 42 kilometreye varan surf sahilleri, turistik merkezleri, Seaworld, Movieworld, Dreamworld, yağmur ormanları,ulusal parkları, golf merkezleri ve Mount Tambourine'in yeşil vadileriyle Avustralya'nın en renkli şehirlerinden biri ve aynı zamanda da turizm cennetidir. Ayrıca kaliteli kolej ve üniversiteleriyle eğitim konusunda çok popüler ve ideal bir şehirdir.
Geos Gold Coast'daki ünlü Beach Resort'ta bulunan okulunda tecrübeli öğretmenleri ile öğrencilerin amaçlarına ve bireysel ihtiyaçlarına yönelik üstün kalitede İngilizce eğitimi
ve ücretsiz internet ve e-mail erişimi hizmetleri de vermektedir. Ayrıca Geos ulaşım bakımından birçok restoran ve alışveriş merkezlerine de yakındır.Öğrenciler derslerden arta kalan zamanlarında çeşitli kültür ve spor ve eğlence faaliyetlerine katılma imkanları da bulmaktadırlar.
Konaklama:
Aile Yanı, Yurt ve Öğrenci Yurdu, Otel ve Paylaşımlı Apartman Konaklaması Geos konforlu ve sıcak ortamıyla öğrencilerine çok iyi konaklama imkanları sağlamaktadır. Geos öğrencileri Öğrenci Servisi Bölümü'nün itinayla seçtiği ailelerin yanında yarım pansiyon ve hafta sonları tam pansiyon hizmetlerinden yararlanarak kalmakta bir yandan İngilizce öğrenirken, diğer yandan da Avustralya günlük yaşamını öğrenme ve kültür alışverişinde bulunma imkanı yakalamaktadırlar. Daha fazla özgürlük isteyen öğrenciler ise Yurt, Üniversite Yurdu, Otel ve paylaşımlı apartman konaklaması seçeneklerinden yararlanabilmektedirler
EMBASSY CES MELBOURNE
Statü
Sehir
Melbourne, Sydney, Gold Coast, Brisbane, Cairns, Perth
Ülke
AVUSTRALYA
Programlar
İngilizce
Kampüsler
Melbourne, Sydney, Gold Coast ve Brisbane, Cairns, Perth
Konaklama Seçenekleri
EMBASSY CES MELBOURNE
Avustralya'nın ikinci büyük şehri olan Melbourne, kozmopolitan yapısı. mimarisi, ulaşım rahatlığı, spor aktiviteleri, sahil kasabaları ve doğal güzellikleriyle eğitim için gidilecek mükemmel bir şehirdir.
Embassy CES Melbourne'un merkezinde olup,birçok mağaza sinema ve alışveriş merkezlerine ulaşım açısından yakındır. Öğrenciler üstün kalitede İngilizce eğitiminin yanısıra derslerden arta kalan zamanlarında Melbourne şehrinin sanatsal, kültürel ve sosyal aktivitelerinden yararlanma ve değişik kültürler tanıma imkanı da bulurlar. Bunun yanında Embassy CES öğrencilerine Bilgisayar labaratuarı, kütüphane, modern ve konforlu sınıflarda eğitim, Taylor Koleji'nde çeşitli aktivitelere katılma , sağlık merkezi ve benzeri imkanlar da sunmaktadır.
Konaklama:
Aile Yanı, Residence ve Otel Konforlu ve sıcak ortamıyla Embassy CES öğrencilerine çok iyi imkanlar sağlamaktadır. Aile konaklamasında öğrenciler bir yandan eğitimlerine devam ederken bir yandan da özenle seçilen ailelerin yanında tek veya çift kişilik odalarda kalarak, kültür alışverişi bulunma imkanı yakalarlar. Residence konaklamasında öğrenciler eğitimlerine devam ederken, bağımsızca yaşamanın keyfini çıkarırlar. Yurt Avustralya'da öğrencilere sunulmuş tek veya paylaşımlı oda seçenekleriyle diğer bir konaklama şeklidir. Ayrıca Embassy CES öğrencilerini istekleri doğrultusunda daha lüks ve konforlu olan otellere de yerleştirmektedir
Statü
TOEIC ,NEAS, ENGLISH AUSTRALIA COLLEGE
Sehir
Ülke
AVUSTRALYA
Programlar
İngilizce
Kampüsler
Melbourne, Sydney, Cairns, Brisbane, Gold Coast, Perth
Konaklama Seçenekleri
Aile Yanı, Yurt ve Otel
Konaklama:
Aile Yanı, Yurt ve Otel Konaklaması Geos konforlu ve sıcak ortamıyla öğrencilerine çok iyi konaklma imkanları sağlamaktadır. Geos öğrencileri Öğrenci Servisi Bölümü'nün itinayla seçtiği ailelerin yanında yarım pansiyon ve hafta sonları tam pansiyon hizmetlerinden yararlanarak kalmakta bir yandan İngilizce öğrenirken, diğer yandan da Avustralya günlük yaşamını öğrenme ve kültür alışverişinde bulunma imkanı yakalamaktadırlar. Daha fazla özgürlük isteyen öğrenciler ise Yurt ve Otel konaklama seçeneklerinden yararlanabilmektedirler.
GEOS MELBOURNE
Melbourne Avustralya'nın ikinci büyük ve ünlü şehridir. Birçok bahçe, park, ağaçlarla dolu caddeleri, kozmoplitan yapısı, tarihi binaları, sosyal, kültürel ve spor etkinlikleri Melbourn'u eğitim için gidilebilecek en gözde şehirlerinden biri yapar.
Geos Melbourne şehri merkezinde olup, birçok restoran, kafe, banka, postane ve alışveriş merkezleriyle çevrilidir. Güvenli ve ucuz toplu taşıma araçları okulun çok yakınında durmaktadır. Geos 20 farklı ülkeden gelen öğrencilerine tecrübeli öğretmenleriyle modern, temiz ve konforlu sınıflarında üstün kalitede İngilizce eğitimi vermektedir.
Bunun yanısıra öğrencilerine Bağımsız Öğrenme Merkezinde bilgisayar, televizyon ve video gibi imkanlar da sunmaktadır. Geos öğrencileri derslerden arta kalan zamanlarında Melbourne şehrinin kültür, spor ve eğlence faaliyetlerinden yararlanma ve ünlü Melbourne festivali, Uluslararası Melbourne Komedi Festivali, Sanat Festivali, Formula 1 ve benzeri birçok etkinliğe katılma imkanları da bulmaktadırlar.
Konaklama: Aile Yanı, Yurt ve Paylaşımlı Ev Konaklaması Seçenekleri Geos konforlu ve sıcak ortamıyla öğrencilerine çok iyi konaklma imkanları sağlamaktadır. Geos öğrencileri Öğrenci Servisi Bölümü'nün itinayla seçtiği ailelerin yanında yarım pansiyon ve hafta sonları tam pansiyon hizmetlerinden yararlanarak kalmakta bir yandan İngilizce öğrenirken, diğer yandan da Avustralya günlük yaşamını öğrenme ve kültür alışverişinde bulunma imkanı yakalamaktadırlar. Daha fazla özgürlük isteyen öğrenciler ise Yurt ve Paylaşımlı Ev Konaklaması seçeneklerinden yararlanabilmektedirler.
EMBASSY CES PERTH
Statü
Sehir
Perth ,Melbourne, Sydney, Gold Coast, Brisbane, Cairns
Ülke
AVUSTRALYA
Programlar
İngilizce
Kampüsler
Perth, Melbourne, Sydney, Gold Coast ve Brisbane, Cairns
Konaklama Seçenekleri
EMBASSY CES PERTH
Batı Avustralya'nın Sunset kıyısında yer alan Perth masmavi gökyüzü ve bembeyaz plajlarıyla tanınır ve sevilir. Şehir enfes deniz ürünleri, hareketli plajları ve geleneksel hediyelik eşyadan yerel altın ve kıymetli taşlara kadar pek çok şeyin satıldıldığı çok sayıda dükkana kadar farklı farklı zevklere hitap eder. Buna ek olarak, arkadaş canlısı ve misafirperver halkı ile Perth eğitim için gidilecek mükemmel bir yerdir.
Embassy CES Taylor Koleji kampusünde olup ulaşım açısında merkezi bir yerdedir.. Birçok banka, alışveriş merkezi ve sağlık merkezine yürüme mesafesindedir. Ayrıca öğrencilerine Bilgisayar labaratuarı, kütüphane, öğrenci kafeteryası, öğrenci servisi merkezi, dil labaratuarı, Tenis kortu ve Jimnastik merkezi gibi olanaklar da sunar. Bunun yanısıra Embassy CES öğrencileri, derslerden arta kalan zamanlarında Avustralya'nın eşsiz vahşi hayatı ile tanışmak, balina izleme, yunus yada köpekbalıkları ile yüzme, Batı Avustralya'nın vahşi doğasında arazi araçlarıyla hafta sonu turları, Rottest Adası'na günlük ziyaret-park kumsallarda güneşlenmek, şnorkelle dalış yada kayalıkları keşfetmek, Sobiaco'nun popüler butiklerine alışveriş turları, Swan Nehri'nde yelken, surf, su kayağı ve parasailing gibi aktivitelere katılma imkanı bulurlar.
Konaklama:
Aile Yanı ve Otel konaklaması Embassy CES öğrencilerine orada bulundukları süre boyunca kendilerini evlerinde hissetmeleri için ellerinden geleni yapmaktadır. Öğrenciler özenle seçilmiş ailelerin yanında tek veya paylaşımlı odalarda kalarak bir yandan eğitimlerine devam ederken, diğer yandan da değişik kültürleri tanıma şansı yakalarlar. Daha çok özgürlük ve konfor isteyen öğrenciler için Otel seçeneği de mevcuttur.
elimden gelen bu kadar eğer işine yararsa ne mutllu bana...
tabi hala bulamadıysan..
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-04-25 09:41:26
bende ekimde avustralya da dil eğitimi almaya gitmeyi planlıyorum
şu anda araştırıyorum başvurduğum acente geos u önermedi. memnun olmayanlar çoğunlukta dedi.
öncelikle macquarie university yi önderdi. üniversite olduğu için özellikle fiyatı ve sağlık sigortası fiyatı yüksekti. bana rakam fazla geldi2. bir alternatif olarak embassy ces in çok güzel bir okul olduğunu söylediler.melbourne diğer arkdaşın söylediği gibi çok türk varmış. Ben ingilizce yi geliştirmek açısından bu durumu pek sıcak görmedim. sidney mi brisbane mi kararsızım..bence de geos a kesin gitmeyin.
şu anda araştırıyorum başvurduğum acente geos u önermedi. memnun olmayanlar çoğunlukta dedi.
öncelikle macquarie university yi önderdi. üniversite olduğu için özellikle fiyatı ve sağlık sigortası fiyatı yüksekti. bana rakam fazla geldi2. bir alternatif olarak embassy ces in çok güzel bir okul olduğunu söylediler.melbourne diğer arkdaşın söylediği gibi çok türk varmış. Ben ingilizce yi geliştirmek açısından bu durumu pek sıcak görmedim. sidney mi brisbane mi kararsızım..bence de geos a kesin gitmeyin.
bende ekimde avustralya da dil eğitimi almaya gitmeyi planlıyorum
gerçi elvan adlı üyenin mesaj tarihine bakmamışım. artık gitmiştir herhalde. o zaman sonuçlar hakkında bilgi alablir miiyim acaba?