mutsuscuk
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
ben avustralya melbourne deyim, master yapıyorum
şimdiden söyliyim Geos biraz tuzak bence ama sen bilirsin ama tabi
herseyi sor okul kactan kaca kadar kutuphanesi self study imkanları varmı diye?
bi de avustralyaya gelicek öğrenciler hiç görmedğiniz kadar asyalı burda haberiniz olsun
cheers bud
Belarus, Minsk
Minsk State Linguistic University
merhaba
öncelelikle sana katılmıyorum mutsuscuk..tuzak diye birşey yok..herşey sende bitiyor dili dışarıda ögreniyorsun dil kursunun kalitesinin ne faydası var sana ? hepsi gramatikle ilgili genel bilgileri vermiyormu ?hepsinin konusma ve telaffuz dersleri yokmu ? hepsinin dersleri aynı degilmi ? ha bazılarının ayrıcalıkları olabilir sehrın cok guzel yerınde cok katlı bınaların bulundugu yerde olabilir..biraz şahşahlı bi okul olabilir..ve bahsettıgın asyalılar yerıne bıraz avrupalı ınsanlar cogunlukta olur pahalı kurslarda..sırf bunlar ıcın cok fazla mıktarda paralar dökmenin bir anlami oldugunu dusunmuyorum..
evet bende duydum cok asyalı oldugunu heryerınde sdyney melbourne,gold coast,cairns vs..
ama onlarla yasamayı ogrenmek zorundayız bı tek avustralyada degıl dunyanın heryerınde nufusları dıger yabancılardan(okuldakı ogrencıler bakımından ıstısnalar olabılır..) fazladır...!
mutsuscuk
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
yani tabi dısarda ogrenılır ama ingilizcesi olmayanın yanında pek durmuyoki insanlar hemen uzaklasıolar gercekten tecrube ettim yani tek takılabılecegın arkadasların okuldan oluyo bu bi gercek, öyle aussie kankilerin olmuyo ama tabi bu ingilizcesi iyi olmayanlar için gecerli, asyalılara alısmak diye bişi yok bence cunku daha içlerine kapalı ve suskunlar turklerle aralarında cook buyuk kultur farklılıgı var ama avrupalılar turk zıhnıyetıne daha yakın daha eglencelı daha konuskan ama ben burda okulda ole pek rastlamadım ama herkes farklıdır tabi, ayrıca okulun sehir içinde olması onemli cunku hersey sehır merkezınde daha canlı dıger yerler cok sakın hatta aşırı sakın, eger daha cok cevre yapmak istersenız city e yakın okullar secın herkese basarılar
nofrost
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
melbourne de hangi universitedesin?
serteri
Türkiye, İzmir
Karşıyaka Atakent Anadolu Lisesi
Şirketimiz deneyimli kadrosuyla size en iyi danısmanlık hizmetini veriyoruz. Hizmetlerimizi şöyle sıralayabiliriz.
1. Transport Info: Brisbane içersindeki tüm ulaşım araçlarının( otobüs, tren ve nehir ulaşımı) güzergah, kullanım, fiyat ve kalkış saatleri hakkında detaylı bilgilendirme.
2. Tam destek hizmeti: Öğrencilerin şehre uyum sürecinde kültür farkı ve yaşam tarzından dolayı doğabilecek her türlü sorunlarında Türk danışmanlar tarafından birebir verilen danışmanlık hizmeti.
3. Şehrin tanıtımı: Şehrin merkezi ,okulun yerinin gösterilmesi, önemli caddelerin ve bulvarların, tüm ihtiyaçlarını temin edebilecekleri yerlerin tanıtımı ve aynı günün akşamında tanışma partisi organizasyonu.
4. Shopping hizmeti: Öğrencilerin ihtiyaçlarını temin edebilecekleri dükkanların ve alışveriş merkezlerinin tanıtılması ve ihtiyaçlarının temini konusunda yardım hizmeti sunulması.
5. İletişim sisteminin gösterimi: Avustralya içersindeki GSM sistemlerinin tanıtımı, SIM kart tedarik yollarının gösterilmesi, Türkiye ile ucuz ve kolay iletişim kurma yöntemlerinin öğretilmesi ( Türkiye ile ucuz konuşma kartlarının temini)
6. İş için gerekli evrakların hazırlanması: Avustralya’da çalışabilmek için gerekli vergi numarasının alımında, yerel bankalardan birisinde banka hesabı açılması ve ehliyet alımı ve bunun gibi evrakların temini konusunda detaylı bilgilendirme hizmeti.
7. *Çeviri işlemlerinizde danışmanlık: Gerekli evraklarınızın yeminli tercümanlar tarafından onaylı tercümesinin hazırlanma hizmeti.
sevezuli
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
elvan1907 demiş ki:
melbourne de olan geos ve konaklama hakkında bılgı verıcek olan geos ıcın evraklarımı gonderdım ama yınede bılgı almak ıstıorum
merhaba..ben kendim melbourneda yasiyorum..ve geos hakkinda bilgi edinmek istermisiniz? yoksa gec mi kaldim?
Ayni zamanda ben Academic Link International danisman sirketi icin calisiyorum.
iyi calismalar.