arkadaşlar bu gibi insanlarla aynı ülkede hatta dünyada yaşamaktan utanıyorum. böyle şerefi olmayan kişiliksiz adamlar arsız namusuzların hiç mi kız kardeşi yok yarın evlenmeyecekler mi belki kızları olacak onuda geçtim anaları yok mu? bana ne hakla böylesi tacizde bulunabilyo. nicki 'seninicin42' konya selçukta okuyo sadece bir örneği bu ve bana attığı mesaj eğer rahatsızlık verdiysem bunu paylaşarak özür dilerim
'merhaba nasılsınız bu yazıyı sonuna kadar okumanızı istiyorum.msn webcamda benim sex showumu izlemenizi istiyorum.bunun sebebi ise sapıklık falan değil cinsel organım diğer erkeklerinkinden büyük olduğu için görmenizi istedim.büyüklüğünü görmelisiniz mutlaka.hatta size özel olarak boşalmamıda izleyebilirsiniz fışkırmasını görmelisiniz.belki kendi msn adresinizi vermek istemeyebilirsiniz ben size önemsiz msn ve şifresi veririm ordan girersiniz izlersiniz.eklemek isterseniz kendi msn adresim
last_emperor_42@hotmail.com cevabınızı bekliyorum.'
çok haklısın gerçekten,dün bana da geldi bu mesaj...çok iğrenç insanlar var ya cidden

ama böyleleri hep oluyo malesef

arkadaşlar böylesi insanları erkek olarak sınıflandırmamak hatta insan türü içine almamak gerektiğini düşünüyorum ben, onun için pek de onemsemeyin bence . kendi kendini tatmin etsinn boşwerin
arkadaşlar "seninicin42" nickli üye siteden uzaklaştırıldı. Malesef bu tarz seviyesiz durumlar sitedeki bir çok insanın başına geliyor. O kadar düşüncesizler ki benim anında banlayacağımı bile bile bana bile böyle mesajlar atıyorlar.
Sitemiz yakında yeni formatıyla karşınızda olacak ve bu seviyesizlikleri en aza indirgemek için çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. Ama sizlerden ricam, böyle mesajları başlık açıp belirtmek değilde bu insanları bana yada diğer moderatör arkadaşlarıma bildirmeniz. Çünkü kimsenin böyle bir rahatsızlık vermeye hakkı yok ki burası bir eğitim sitesi.
dediğim gibi böyle insanları başlık olarak değil de özelmesaj olarak bildirirseniz çok daha verimli olacaktır.
iyi günler
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-04-23 11:19:08