Mesaj Panosu

LÜTFEN YARDIM EDİN BIKTIM ARTIK BEKLEMEKTEN cvb yazın
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

vize sorunlari sorular beklemeler 2008-04-28 (16:31)
nemceli
Bay
nemceli
Avusturya, Wien
Technische Universität Wien
bahsetmis oldugunuz sorunlar, yillardir süregelen problemlerdir.
Vizenin hizli ya da yavas cikmasinin tek bir nedeni genelde yoktur.
Eksik evrak asamasina gelmis kisilerin bir sekilde yetkili merciiyi arayip( bu viyana"da MA35 tir.) dosyasinin hangi asamada oldugunu sormasi mümkündür. 30nisandan sonra vize verilmeyecekmish diye bir seyde su ana kadar sahsen duymus degilim/z. Ama böyle bir söylentinin nedeni; avrupa sampiyonalari vize basvurulari olabilir. zira su anda ciddi bir basvuruda maclar icin buraya gelmek isteyenler tarafindan yapilmaktadir.

vizenin sonuclanmasini etkileyen nedenlerden aklima gelenleri siralayayim.
- Vize basvuru tarihi
- Eksik evrak istenmesi.
- sizin dosyanizla ilgilienen kisnin (referent) insiyatifi ve calisma hizi.
- Universite ve dil kursu kayit tarihleri
- Sizin hakkinizda ya da isim benzerliginden dolayi yapilan adli sicil tahkikatlari
.....vb.

konsolosluk önünde bildiri ya da gösteri yapmakta ilginc bi fikir bu arada. denenebilir:)
bir de benden size bir ipucu avusturya cumhurbaskani önümüzdeki günlerde bir heyetle türkiye de bir dizi temaslarda bulunacaktir. gösteri gününü denk getirirseniz yarari olabilir.
Not/PS: özel olarakta dosyasinin ne durumda oldugunu sordurmak isteyen var ise bu konuda da yardimci olabiliriz.(dogum tarihiniz, isim soyisimr ve avusturya da kalacaginiz yer gereklidir)
kolay gelsin.
2008-04-28 (18:10)
Spiritchaser
Bay
Spiritchaser
Avusturya, Wien
nemceli demiş ki:
bahsetmis oldugunuz sorunlar, yillardir süregelen problemlerdir.
Vizenin hizli ya da yavas cikmasinin tek bir nedeni genelde yoktur.
Eksik evrak asamasina gelmis kisilerin bir sekilde yetkili merciiyi arayip( bu viyana"da MA35 tir.) dosyasinin hangi asamada oldugunu sormasi mümkündür. 30nisandan sonra vize verilmeyecekmish diye bir seyde su ana kadar sahsen duymus degilim/z. Ama böyle bir söylentinin nedeni; avrupa sampiyonalari vize basvurulari olabilir. zira su anda ciddi bir basvuruda maclar icin buraya gelmek isteyenler tarafindan yapilmaktadir.

vizenin sonuclanmasini etkileyen nedenlerden aklima gelenleri siralayayim.
- Vize basvuru tarihi
- Eksik evrak istenmesi.
- sizin dosyanizla ilgilienen kisnin (referent) insiyatifi ve calisma hizi.
- Universite ve dil kursu kayit tarihleri
- Sizin hakkinizda ya da isim benzerliginden dolayi yapilan adli sicil tahkikatlari
.....vb.

konsolosluk önünde bildiri ya da gösteri yapmakta ilginc bi fikir bu arada. denenebilir:)
bir de benden size bir ipucu avusturya cumhurbaskani önümüzdeki günlerde bir heyetle türkiye de bir dizi temaslarda bulunacaktir. gösteri gününü denk getirirseniz yarari olabilir.
Not/PS: özel olarakta dosyasinin ne durumda oldugunu sordurmak isteyen var ise bu konuda da yardimci olabiliriz.(dogum tarihiniz, isim soyisimr ve avusturya da kalacaginiz yer gereklidir)
kolay gelsin.

Gülümsüyor Danisman bi firma forumda bilgi veriyor Gülümsüyor
2008-04-28 (23:54)
TharkystyLe
Bay
TharkystyLe
Avusturya, Wien
Universität Wien
Arkdaslar Ben bugun Wien Belediesine gittim oyle Bsi yok felan dediler 30 nisan olai felan... Belki gizLiden gizLie bi geciktirme yapabilrler ama ole Resmi olarak bi karar yok ortada.. Bilginis olsun.. Allah"a Emanet...
2008-04-29 (14:05)
bylent06
Bay
bylent06
Avusturya, Wien
Universität Wien
yasadiklarini yazsan roman olur Gülümsüyor sonuc ne oldu simdi? yani ne yapacaksin?
slm 2008-05-02 (11:44)
beko18
Bay
beko18
Avusturya
ben kendim giderek verdim evrakı hala dah gitmemiş ya çıldıracam vallahi
mrb 2008-05-02 (12:23)
beko18
Bay
beko18
Avusturya
slm arkadaşlar benim evrak daha ulaşmamılş ya ne yapabilirim şimdi ya 19 şubatda başvuru yaptım 13 martda bizzat kendim konsolusluğa eksik evrakı verdim daha belediyeye ulaşmamış ya
ümit baran demiş ki:
arkadaşlar bence artık tepkimizi farklı şekillerde dile getirelim... resmi süre 2 ay diye geçiyor yasalarda.
2008-05-02 (21:27)
bylent06
Bay
bylent06
Avusturya, Wien
Universität Wien
beklerim allah nasip ederse Göz kırpıyor

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

Ücretsiz Kayıt Ol