arkadaşlar viyana teknik üniversitesine yüksek lisans başvurusu esnasında izlenecek yolları ayrıntılı olarak bilmek ve türkiyeden viyanaya mastır yapmak için gitmiş arkadaşların fikirlerini almak için bu konuyu açma gerekliliğini duydum....
(NOT:arkadaşlar ben turkiyede endüstri mühendisliğini bitirdim viyana teknikte yuksek lisans yapmak istiyorum fakat orada endüstri mühendisliği müfredat olarak daha farklıymış acaba orada yüksek lisans yapmak için kabul kağıdı alma ihtimalim hakkında beni bilgilendirirsenin sevinirim.....
vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürlerr..
Evraklarını tercüme ettirirken,tercümana ekstradan bölüm hakkında detaylı bilgi bulunan bir kağıt hazırlatırsan yardımcı olacağını düşünüyorum..(Bölümün içeriği,dersler vs vs)
ben de bu sene endüstri mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim. okul bitiminde mastır için viyanayı önerdiler ama başvuru şartları nasıldır, kabul prosedürü nasıl işliyor bilmiyorum. bu konuda ve orada endüstri mühendislerinin yararına olacak mastır konuları hakkında bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim.