metal takılan çıkarmı kku'dan??
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 3
123 Sonraki SayfaSon Sayfa

metal takılan çıkarmı kku'dan?? 2008-04-25 (18:50)
Reyhan Aktepe (sweet666)
Reyhan Aktepe (sweet666)
walla etrafıma bakıorum ama doğru düzgün metal takılan kız neredeyse göremedim.. mühendislikte bi kaç erkeğe rastladım hepsi bu.. ne sıkıcı ya!!! böyle üni. mi olur..headbangers lazım bana Çok mutlu kafa eleman yok mu yaaa!! :S:S:S
slm 2008-04-30 (21:02)
Kaan Öztürk (kan kokusu)
Kaan Öztürk (kan kokusu)
kırkkalede ve headbang yapcak bırnı zor bulrsn ama myo gıdıp kavgann arasına dalıp pogo yapabılrsn =)) benmde ılk senem ama ne bılıım bnmde gorduugum kadryla fazla agır dınleyen yok =))
slmmm 2008-05-02 (07:42)
sweet666 demiş ki:
walla etrafıma bakıorum ama doğru düzgün metal takılan kız neredeyse göremedim.. mühendislikte bi kaç erkeğe rastladım hepsi bu.. ne sıkıcı ya!!! böyle üni. mi olur..headbangers lazım bana Çok mutlu kafa eleman yok mu yaaa!! :S:S:S

kafa denqi men olimmii s3sin
2008-05-09 (01:08)
Geoerge Jash (praetor89)
Geoerge Jash (praetor89)
gerçekten bu tartışma konusunu açarken hayatını sadece bir müziğin genel felsefesine bağladığını söylemekten kısır hayatını ortaya koymaktan hiç çekinmediğini söylemek benim vazifem oldu.bulamazsın burada metal takılan.bulmaman zaten buranın eksikliği değil önemli nokta senin hayatını bir müzik ekolüne bağlayıp bunu ortaya koymayıda bir üstünlükmüş gibi sergilemen.nasıl oluyorda bir müziği dinleyen birini önşartsız takılacak biri olarak görüyorsun ya da bir müziği bu konuda önşart olarak alıyorsun.ne diyebilirim takdire şayansın
çıkarda! 2008-06-27 (14:48)
Hasan Akoglu (sivernson)
Hasan Akoglu (sivernson)
.
2008-07-19 (13:30)
Till Lindemann (till lindeman)
praetor89 demiş ki:
gerçekten bu tartışma konusunu açarken hayatını sadece bir müziğin genel felsefesine bağladığını söylemekten kısır hayatını ortaya koymaktan hiç çekinmediğini söylemek benim vazifem oldu.bulamazsın burada metal takılan.bulmaman zaten buranın eksikliği değil önemli nokta senin hayatını bir müzik ekolüne bağlayıp bunu ortaya koymayıda bir üstünlükmüş gibi sergilemen.nasıl oluyorda bir müziği dinleyen birini önşartsız takılacak biri olarak görüyorsun ya da bir müziği bu konuda önşart olarak alıyorsun.ne diyebilirim takdire şayansın

ajan sen ne zırvalamışşın böle yaa.allahım okurken koptum ya zuhahah:) felsefik takılmaya fln mı çalıştın?? eueuehuh
2008-07-19 (13:35)
sweet666 demiş ki:

bu arada kku de metal muzık dınleyen cıkarmı sorusuna gelince,alası bile cıkar metal&rock dınlemek uzun sac,sakal,kupe sıyah konseptine uygun giyinmek demek degildir bence kırıkkalede uzun saçlı yok diye metal muzikte dınleyen yok diye bi anlam cıkarmak yanlış....
2008-07-24 (14:37)
Electra Electra (electromania)
Electra Electra (electromania)
oooooo bir sürü insan var yahu kulubunu bile kuracaklardı gecen yıl ama kurdularmı bilmiyorum.
kku myo elektronik haberleşme iö 2008-08-29 (14:57)
Umut Acar (umut5151)
Umut Acar (umut5151)
arkadaslar bu sene oraya baslıcam bende metal takılıorm sakal küpe felan var hor mu karsılarlar sizce çok duyum aldım traş ol felan öle git diolar dıslama felan olur diolar :S şaşırdımmm:D
2008-08-29 (19:32)
Geoerge Jash (praetor89)
Geoerge Jash (praetor89)
till lindeman demiş ki:
praetor89 demiş ki:

ajan sen ne zırvalamışşın böle yaa.allahım okurken koptum ya zuhahah:) felsefik takılmaya fln mı çalıştın?? eueuehuh
bu söylediklerimi felsefe sanıyorsan felsefeden gerçekten uzaksın.felsefe yapmadım bir eleştiri yaptım. bir de biriyle takılmak için metalci olmasının tek şart olması şaşırttı beni.ayrıca till lindemaNN iki N ile gerçi bizim rock müzik severlerimizin klasik özelliği bilmeden taklit etmek ne diyim bu da takdire şayan
Sayfa / 3
123 Sonraki SayfaSon Sayfa