kangal58 demiş ki:
sureyya13 demiş ki:
TS nin kullanim amaci diye birsey yoktur. Bugun anladimki, buradaki bir cok uye hic birseye degmeyen varliklardir. Kordurler, ve herseyi bosverip polyanacilik oynarlar. Ulkelerine de hic bir faydalari dokunmaz. Akillari fikirleri kiz yada erkek tavlamaktir. Bosu bosuna ulkenin halini ve bu hale getirenleri tartisirlar. Tartisanlar da parmaklarla sayilabilecek kadar azdir. Biz, butun bu olanlari hak ettik. Faydali bir sey yapmak isteyen var ise, INSANLIK DISI BIR DRAM adli basliga bir goz atsin.
arkadaşım ilğinç bi reklam yapmışın ha bakacağım varsada bakmam artık ben o başlığa sen adam akıllı tartışanların arasındamı görüon kendini helal be sana kim tutar seni yürrrrrrrrrüüüüüüüü beahhhh
Annemin ameliyatindan sonra, iki gun once gittigi bir hastanede, ona bakan bir hemsireye bizim evde pisirdigimiz Ahiska ekmegi ile paylasmak istedigi gun, Ingilizce bilmedigi icin, benim tercume ettigim, ve ona "bunu annem sizin icin pisirdi"diyerek, o ekmegi uzattigim anda, benim gozlerimin icin bakarak, bunu alacagimimi saniyorsun, biz dusmaniz diyerek, herkesin gozu onunde beni rezil eden bir ermeni hemsiresi bana bunu yapiyorsa, bende o basligi reklam ederim.