Mesaj Panosu

ts nın kullanım amacı nedır sızce??
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /11Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-04-26 (23:34)
kangal58
Bay
kangal58
Türkiye, Kayseri
Erciyes Üniversitesi
sureyya13 demiş ki:
TS nin kullanim amaci diye birsey yoktur. Bugun anladimki, buradaki bir cok uye hic birseye degmeyen varliklardir. Kordurler, ve herseyi bosverip polyanacilik oynarlar. Ulkelerine de hic bir faydalari dokunmaz. Akillari fikirleri kiz yada erkek tavlamaktir. Bosu bosuna ulkenin halini ve bu hale getirenleri tartisirlar. Tartisanlar da parmaklarla sayilabilecek kadar azdir. Biz, butun bu olanlari hak ettik. Faydali bir sey yapmak isteyen var ise, INSANLIK DISI BIR DRAM adli basliga bir goz atsin.

arkadaşım ilğinç bi reklam yapmışın ha bakacağım varsada bakmam artık ben o başlığa sen adam akıllı tartışanların arasındamı görüon kendini helal be sana kim tutar seni yürrrrrrrrrüüüüüüüü beahhhh
2008-04-26 (23:52)
sureyya13
Bay
sureyya13
Türkiye, Kars
Kafkas Üniversitesi
kangal58 demiş ki:
sureyya13 demiş ki:
TS nin kullanim amaci diye birsey yoktur. Bugun anladimki, buradaki bir cok uye hic birseye degmeyen varliklardir. Kordurler, ve herseyi bosverip polyanacilik oynarlar. Ulkelerine de hic bir faydalari dokunmaz. Akillari fikirleri kiz yada erkek tavlamaktir. Bosu bosuna ulkenin halini ve bu hale getirenleri tartisirlar. Tartisanlar da parmaklarla sayilabilecek kadar azdir. Biz, butun bu olanlari hak ettik. Faydali bir sey yapmak isteyen var ise, INSANLIK DISI BIR DRAM adli basliga bir goz atsin.

arkadaşım ilğinç bi reklam yapmışın ha bakacağım varsada bakmam artık ben o başlığa sen adam akıllı tartışanların arasındamı görüon kendini helal be sana kim tutar seni yürrrrrrrrrüüüüüüüü beahhhh

Annemin ameliyatindan sonra, iki gun once gittigi bir hastanede, ona bakan bir hemsireye bizim evde pisirdigimiz Ahiska ekmegi ile paylasmak istedigi gun, Ingilizce bilmedigi icin, benim tercume ettigim, ve ona "bunu annem sizin icin pisirdi"diyerek, o ekmegi uzattigim anda, benim gozlerimin icin bakarak, bunu alacagimimi saniyorsun, biz dusmaniz diyerek, herkesin gozu onunde beni rezil eden bir ermeni hemsiresi bana bunu yapiyorsa, bende o basligi reklam ederim.
2008-04-26 (23:56)
fisherman06
Bay
fisherman06
Mozambik
kangal58 demiş ki:
sureyya13 demiş ki:

belki süreyya tartışmalara girmiyordur. yada girmeye gerek grmüyordur.

ama emin olkii o kişinin fikirleri "tartıştığını sanan" bir çok kişiden çok daha ileri düzeydedir.
2008-04-27 (00:04)
kangal58
Bay
kangal58
Türkiye, Kayseri
Erciyes Üniversitesi
fisherman06 demiş ki:
kangal58 demiş ki:
sureyya13 demiş ki:

belki süreyya tartışmalara girmiyordur. yada girmeye gerek grmüyordur.

ama emin olkii o kişinin fikirleri "tartıştığını sanan" bir çok kişiden çok daha ileri düzeydedir.

ben tartıştığıma inanmıyorum ki zaten sen inanasın fikirlerine gelince haklısın ileri düzeyde olabilir ama tartışmayan birinin şu konuya gelipte; Bugun anladimki, buradaki bir cok uye hic birseye degmeyen varliklardir. Kordurler, ve herseyi bosverip polyanacilik oynarlar. demesi yanlış bişey bence benim herkesin fikrine sonsuz saygım var ii de olsa kötüde olsa
2008-04-27 (00:08)
fisherman06
Bay
fisherman06
Mozambik
sanırım sen kayıt tarihine ve eski mesajlarına bakarak bu şekilde bir hükme vardın.

o kişinin burada yazılanları uzun zamandır takip ettiğinden emin olabilirsin.
2008-04-27 (01:46)
Ezahir-el-Zebani
Bay
Ezahir-el-Zebani
Türkiye, İstanbul
İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi
Hayatta insanın amacı ne ise her yerde de odur. Gülümsüyor
2008-04-27 (02:02)
tütiye
Bayan
tütiye
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
sureyya13 demiş ki:

ablası sen ve senin gibi kendini bilen üyelerimiz online olmazsa ortalık dediğin kişilere kalır bide suna katılmıyorum kimisi eğlence köşesinden zevk alır kimiside öle bahsettiğin dram konuları dikkatini ceker bu tercih meselesidir ama sevbulculuk noktasında haklısın
2008-04-27 (02:04)
mjdt
Bay
mjdt
Türkiye, Manisa
Celal Bayar Üniversitesi
ts eskiden nasıldı bilemem ama şimdi gereksiz gibi bişey boş beleş muhappetler yok yukardakine iftira at yok cümle tamamla beyin fırtınasından eser yok.
2008-04-27 (02:06)
tütiye
Bayan
tütiye
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
bu arada polemeğe gerek yok süreyya kendini bilen biridir gereksiz tartışmalara girmeyecektir zaten ablası Göz kırpıyor
2008-04-27 (02:08)
kibrisli23
Bay
kibrisli23
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefke
Lefke Avrupa Üniversitesi
eğlenmek vakit geçirmek ve bilgi alışverişi amacıyla kullanıyorum zaten başka ne yapılınabilinirki Gözlerini yuvarlıyor

Sayfa /11Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol