Mesaj Panosu

Siyaset Meydanı !
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /36Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1718192021 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-05-07 (18:38)
yinemiokul
Bayan
yinemiokul
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
La-Turco demiş ki:
Senin çocuğuna gemicik, benim çocuğuma 65 yaş... Vekile gazi kıyağı asile AKP kazığı... YÖK Başkanı'na yüzde 30, emekli vatandaşa yüzde 2... Benim Tanrım adil ol diyor, Ya seninki?

bal tutan parmağını yalarmış...
2008-05-07 (21:33)
La-Turco
Bay
La-Turco
Almanya, Dortmund
Universität Dortmund
yinemiokul demiş ki:
La-Turco demiş ki:
Senin çocuğuna gemicik, benim çocuğuma 65 yaş... Vekile gazi kıyağı asile AKP kazığı... YÖK Başkanı'na yüzde 30, emekli vatandaşa yüzde 2... Benim Tanrım adil ol diyor, Ya seninki?

bal tutan parmağını yalarmış...
bise derdimde neyse Çok mutlu kabalasmak istemiyorum Şaşkın
2008-05-08 (13:47)
yinemiokul
Bayan
yinemiokul
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
ben bu soruları sorduğumda aldığım cevabı yazdım.. sen yanlış anlamışsın.
2008-05-08 (17:43)
01physiker
Bay
01physiker
Almanya, Essen
Universität Duisburg-Essen
fisherman06 demiş ki:

Tartışmalarda üyelere ve bahsi geçen 3. kişilere hakaret veya küçük düşürücü atıflarda bulunmaktan lütfen kaçınınız.

Kurallara uymayan kişiler hakkında gerekli cezaii işlem uygulanacaktır.

.

hakanalmanya , bak mod arkadas yasaklamis, sana bu baslik altinda dokunamiyorum.. abi arada havadan sudan bi baslik ac da taskalamizi gecelim haci.. ya da en azindan , su senin icin actigim nicklere uyguladigin yasagi kaldir bee olm, senin gibi özgürlükcü birine yakisiyormu öyle davranislar.. Mr. Green Niyeti kötü
2008-05-08 (20:57)
La-Turco
Bay
La-Turco
Almanya, Dortmund
Universität Dortmund
yinemiokul demiş ki:
ben bu soruları sorduğumda aldığım cevabı yazdım.. sen yanlış anlamışsın.
hadi hadiii akp yüzde 46 oy aldi Çok mutlu yani her iki kisiden birisi akpye oy verdi nerdeyse...ben oy akpye atmadigima göre senin atmis olman gerekiyo Mr. Green kekleme beni Çok mutlu
bende zaten ilk gördügümde sasirdim cünkü daha önceki bi kac mesajini gördüm sanirsam böle degildi Çok mutlu neyse oldu tmm Şaşkın öle diyolar maalesef..
2008-05-08 (21:51)
alp--22
Bay
alp--22
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
La-Turco demiş ki:
söylemek istedigimi anlamak istememissin...sizlerin tarzi icinizdeki fikirleri belli etmeye yetiyor demeye getirdim...yani konusmasanizda anliyoruz demek istedim...ama tabi anlamak istemeyince olmuyor...ayrica kimler amerikanin adami herkes cok iyi biliyor sende iyi biliyorsun...tarikatlari,ülkücüleri kimin destekledigini falan??hadi bilmiyorum desene Mr. Green

kardesim valla ben kimin ajan olup olmadigini bilemem ama sunu biliorum ajanlikla itham ettigin insanlar degil.benim ne oldugumu bilmiorsun ki icimdekini bilesin.fikri acidan bir sey soyle tartisalim ama cikip ona lakap tak buna hakaret et buna agir ithamlarda bulun ;beni asar .bi de su durumdan rahatsiz oldum bisey solerken ak partiye getiriorsun hep konuyu.sanki ben ak parti sozcusuymusum gibi))demokrasi de hukumetler nasil gelir gider anlatmama gerek yok halkin takdiri.hem halkin secim halki olsun isteyecem hem de halka secim hakkini kullandi die hakaret edecem o da beni asar.secimde kozlar paylasilir bekleyip gormek lazim.
2008-05-08 (22:24)
La-Turco
Bay
La-Turco
Almanya, Dortmund
Universität Dortmund
Göbeğini kaşıyan adam...

O göbeğini kaşır.

Göbeğinin tombik olması ona mutluluk verir, çünkü bu yaşamın tadını çıkarttığı anlamına da gelir.

Ayağını altına alıp oturur.

Elinde bayraklarla yürüyen kadınları görünce "Ne vınaklıyo bunlar len..." diye kızar.

"Haberleri" sevmez.

O "Ti-Vi eğlence programına" bakar.

Dünyada neler olup bittiği konusunda, bildiği tek dış politika yorumu "İngiliz yaman olur" görüşüdür.

Kitap okumaz.

Çok da gerekiyorsa "Bi bakıver kitap ne diyor?" diye sorduğu bir "hoca"sı vardır.

Gazete bilmez.

İlgi duyduğu tek gazete, turşu kavanozlarının altına serdiği geçen senenin gazetesidir.

Liderlerle ilgili en kapsamlı düşüncesi "Müslüman adam", demokrasi ile ilgili tek fikri ise "Çalsın ama iş yapsın"dır.

Sonra göbeğini kaşır...

*

İşte; Tayyip Erdoğan’ın bir anda "Her şey için sandık" derken, güvendiği adamdır o...

Büyük kentlerde her partiden, her yaştan, her meslekten, her görüşten, her kesimden milyonlar meydanlara dökülürken... Eski-şimdiki cumhurbaşkanları, üniversiteler, akademisyenler, yüksek mahkemeler, askerler, sivil demokratik örgütler "endişelerini" dile getirirken... Dünya medyası "Türk halkı siyasi İslam’a dur dedi" kanaatine varırken...

Tayyip Erdoğan’ın güvendiğidir o:

Göbeğini kaşıyan adam...

*

Atatürk’ün kızları al bayraklarla yürürken, bu ülkenin aydınlık yüzlü erkekleri meydanları doldururken, çocuklar annelerinin-babalarının elini tutup yarınlarına şimdiden sahip çıkmaya kalkarken...

Göbeğini kaşıyan adam uzakta bıyık altından güler.

Ve sandık ortaya konulduğunda...

Göbeğini kaşıyan adamın dediği olur.

Çünkü demokrasi, bilinçte aşağı-yukarı eşit insanların rejimidir. Bir toplumun çoğunluğu "göbeğini kaşıyan adam" ise, orada demokrasi olmaz, olamaz...

Tayyip Erdoğan işte ona güvenir:

Göbeğini kaşıyan adama...

Bekir Coskunun kaleminden gercekleri anlatan bir yazi...her nekadar gercekler aci olsada Şaşkın
2008-05-10 (14:08)
foryouuu
Bay
foryouuu
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
La-Turco demiş ki:
Göbeğini kaşıyan adam...

O göbeğini kaşır.

Göbeğinin tombik olması ona mutluluk verir, çünkü bu yaşamın tadını çıkarttığı anlamına da gelir.

Ayağını altına alıp oturur.

Elinde bayraklarla yürüyen kadınları görünce "Ne vınaklıyo bunlar len..." diye kızar.

"Haberleri" sevmez.

O "Ti-Vi eğlence programına" bakar.

Dünyada neler olup bittiği konusunda, bildiği tek dış politika yorumu "İngiliz yaman olur" görüşüdür.

Kitap okumaz.

Çok da gerekiyorsa "Bi bakıver kitap ne diyor?" diye sorduğu bir "hoca"sı vardır.

Gazete bilmez.

İlgi duyduğu tek gazete, turşu kavanozlarının altına serdiği geçen senenin gazetesidir.

Liderlerle ilgili en kapsamlı düşüncesi "Müslüman adam", demokrasi ile ilgili tek fikri ise "Çalsın ama iş yapsın"dır.

Sonra göbeğini kaşır...

*

İşte; Tayyip Erdoğan’ın bir anda "Her şey için sandık" derken, güvendiği adamdır o...

Büyük kentlerde her partiden, her yaştan, her meslekten, her görüşten, her kesimden milyonlar meydanlara dökülürken... Eski-şimdiki cumhurbaşkanları, üniversiteler, akademisyenler, yüksek mahkemeler, askerler, sivil demokratik örgütler "endişelerini" dile getirirken... Dünya medyası "Türk halkı siyasi İslam’a dur dedi" kanaatine varırken...

Tayyip Erdoğan’ın güvendiğidir o:

Göbeğini kaşıyan adam...

*

Atatürk’ün kızları al bayraklarla yürürken, bu ülkenin aydınlık yüzlü erkekleri meydanları doldururken, çocuklar annelerinin-babalarının elini tutup yarınlarına şimdiden sahip çıkmaya kalkarken...

Göbeğini kaşıyan adam uzakta bıyık altından güler.

Ve sandık ortaya konulduğunda...

Göbeğini kaşıyan adamın dediği olur.

Çünkü demokrasi, bilinçte aşağı-yukarı eşit insanların rejimidir. Bir toplumun çoğunluğu "göbeğini kaşıyan adam" ise, orada demokrasi olmaz, olamaz...

Tayyip Erdoğan işte ona güvenir:

Göbeğini kaşıyan adama...

Bekir Coskunun kaleminden gercekleri anlatan bir yazi...her nekadar gercekler aci olsada Şaşkın

yıllarca bu ve bunun gıbı dusunceler yuzunden bu vatan bu hale geldı o caban o gobegını kasıyan adam onlar komure oyunu sattıı ama o assagılamaktan hoslandıgınız ınsanlar basa gelınce ne oldugunu anlamadınız ne yapacagınızı sasırdınız benım oyun 5 sayılsın onlarınkı 1 sayılsın onlar %70 mıs bız%30 dedınız sızın turkıye hayallerınız olurken o gobegını kasıyan ınsanların ruyaları baslamıstı kaldıramadınız ulkeyı terketmek ıstedınız bugune kadar bı kere bıle dınlemedıgınız ınsancıgı ılah yaptınız. onlar egıtımsız onlar cahıl onlar fakır onların gururlarıyla oynadınız gercı onların gururları yok degıl mı onlar nede olsa halk onlar sızden deıl hıc onemı yok... Sozde ataturkcu oldunuz ama sadece laıklıgı savundunuz nerede halkcılık- mıllıyetcılık- devrımcılık ...nerede bu ataturkculuk sızın ataturkculugunuzde bu kadar o yuce ınsan ne dedı 'koylu mılletın efendısıdır' dedı pekı bu burjuva kesım ne dedı cobanda kımmısde benımle aynı hakka sahıp sapkalarımızı onumuze koyalım bıde bu acıdan bakalım kım haklı kım haksız gobegını kasıyan adam mı yoksa onlar ve bız dıyıp ruyalarını oldurenlr mi.... inşallah hiç birimizin güzel turkıye hayallerı olmez ....
2008-05-10 (18:33)
gazeteci56
Bay
gazeteci56
Türkiye, Batman
DİN İSTİSMARIYLA ÇIKTIDA GELDİ
PAPAZ CÜBBESİNİ ÜSTÜNE GİYDİ
AVRUPA ÖNÜNDE BOYNUNU EĞDİ
TAYYO NASIL TARİF EDEYİM SENİ
SÖYLE NASIL TARİF EDEYİM SENİ !!!

61.HÜKÜMET MİLLİYETÇİ HAREKET

CcC
2008-05-10 (19:37)
INdependence
Bayan
INdependence
Türkiye, Muğla
Muğla Üniversitesi
yıllarca bu ve bunun gıbı dusunceler yuzunden bu vatan bu hale geldı o caban o gobegını kasıyan adam onlar komure oyunu sattıı ama o assagılamaktan hoslandıgınız ınsanlar basa gelınce ne oldugunu anlamadınız ne yapacagınızı sasırdınız benım oyun 5 sayılsın onlarınkı 1 sayılsın onlar %70 mıs bız%30 dedınız sızın turkıye hayallerınız olurken o gobegını kasıyan ınsanların ruyaları baslamıstı kaldıramadınız ulkeyı terketmek ıstedınız bugune kadar bı kere bıle dınlemedıgınız ınsancıgı ılah yaptınız. onlar egıtımsız onlar cahıl onlar fakır onların gururlarıyla oynadınız gercı onların gururları yok degıl mı onlar nede olsa halk onlar sızden deıl hıc onemı yok... Sozde ataturkcu oldunuz ama sadece laıklıgı savundunuz nerede halkcılık- mıllıyetcılık- devrımcılık ...nerede bu ataturkculuk sızın ataturkculugunuzde bu kadar o yuce ınsan ne dedı 'koylu mılletın efendısıdır' dedı pekı bu burjuva kesım ne dedı cobanda kımmısde benımle aynı hakka sahıp sapkalarımızı onumuze koyalım bıde bu acıdan bakalım kım haklı kım haksız gobegını kasıyan adam mı yoksa onlar ve bız dıyıp ruyalarını oldurenlr mi.... inşallah hiç birimizin güzel turkıye hayallerı olmez ....[/quote]

söyleiklerin kısmen doğru evet atatürk ün istediği türkiye yi oluşturmak için yanlızca laiklik yetmiyor.bu konuda bnde sana katılıyorum.fakat FAKİR OLMAK; FİKRİNİ DÜŞÜNCENİ İRADENİ KISACA 'OY'UNU SATMAYI HAKLI KILMAZ. fakir olupta para karşılığı oy istenilen ve bunu reddeden çok kişiyi biliorum yakın çevremde.ayrıca senn tarif ettiğin oyunu kömüre satan bu insanlar başa geldiler demişsin.peki bn şimdi sana soruyorum şu anda bu insanların elinde n var ?(seçim zamanı verilen bir kaç torba kömürden başka!!!!!) öncekinden daha mı refah içindeler?yoksa yine bir dahaki seçimimn gelmesinimi beklioyorlar??? Göz kırpıyor

Sayfa /36Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1718192021 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol