Mesaj Panosu

Siyaset Meydanı !
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /22Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1819202122

FARKLI FİKİRLERİ SAVUNMAK BAŞAKSINI AŞAĞILAMAK DEİLDİR!!! 2008-05-14 (00:10)
INdependence
Bayan
INdependence
Türkiye, Muğla
Muğla Üniversitesi
toxictipsy demiş ki:
laturco ve independence

ikinizinde kafasının içindeki et parçasını örümcek ağları sarmış dedim ya ikinizde beygire benziyosunuz tek yönlü bakabiliyosunuz...yazılanlara cevap veremiyor sadece alay etme yöntemiyle kendinizi tatmin ediyorsunuz...varsa bir düşünceniz altına bilgiler yerleştirerek savunun...boş beleş konuşmayın...ya da konuşun bize yarıyo siz böyle dewam ettikçe...yoksa biz kiminle burda kafa kırcaz...

bn alay etmiorum hakaret etmiorum kimseyi görüşünden dolayı küçümsemiorum sokak ağzıyla da konuşmıcam.yazılarımı OKUYANLAR!!! bunları görür.
bunun dışında yazdığım şeyler hakkında olumlu/olumsuz bi görüşü olan varsa aynı saygı çerçevesi içinde tartşmaya hazırım Göz kırpıyor
2008-05-14 (01:05)
La-Turco
Bay
La-Turco
Almanya, Dortmund
Universität Dortmund
Lad Child demiş ki:
AKP ye kapatma dawası açanlar umarım bi yerlerine kına yakmışlardır...Sonuçta akp li milletvekillerine bi şe olmadı ama milleti 5 ayda bitirdiler..Her gün bi iş yeri kapanıyo yazık... Çok kızmış
akpye kapatma davasi acilmadan önce ekonomi cok iyi gidiyo yani öylemi demeye getirdin Çok mutlu madem akpye acilmis olan bi dava ekonomiyi bu kadar kötüye götürebiliyorsa bu nasil bi ekonomidir bana aciklarmisin?cumhurbaskani öksürse borsa düsüyor,TSK iki laf etse borsa düser...masallah cok saglam ekonomi....millete kömür dagittilar secimlerde...o saf millet sormadi bi kere!!madem ekonomi iyiye gidiyorsa ben niye 1 cuval kömüre muhtacim diye!!Türkiye son 4 senedir faize haftalik 1 milyar dolar veriyor...bu korkunc bi rakam...son 6 senede Türkiyenin ic ve dis borcu yüzde yüz artmis...bu mudur saglam ekonomi?
hem ekonomiye birsey olacak diye ülkedeki dengelerle oynasinlar öylemi?yani amannn ekonomiye birsey olmasin,aman dolar yükselmesin,aman borsa düsmesinde ne olursa olsun mantigiylami ilerleyecegiz?
allahım yaw... 2008-05-14 (11:03)
leba
Bayan
leba
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
bu akp ye acılan kapatma davası sadece ilgi cekmek ıcın nereye kapanıyor... kapatsınlarda göreyim... konussular 3 5 ay daha...bızım gıbı(: bızde böyle tartısalım...

neyanı guluyorum sana arkadsım akp ye kapatma davası acılmadan önce ekonomımız cok iyiydi sımdı mı ıs yerleri kapanıyor?

ve suna hayret edıyorum kımınle konussam 1 alaahım kulu akp yı savunmuyor gerekcelerıyle nıye oy atmadıklarını anlatıyor fakat yuzdelere bakınca Şok olmuş
2008-05-14 (11:59)
plut10
Bay
plut10
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
leba demiş ki:
bu akp ye acılan kapatma davası sadece ilgi cekmek ıcın nereye kapanıyor... kapatsınlarda göreyim... konussular 3 5 ay daha...bızım gıbı(: bızde böyle tartısalım...

neyanı guluyorum sana arkadsım akp ye kapatma davası acılmadan önce ekonomımız cok iyiydi sımdı mı ıs yerleri kapanıyor?

ve suna hayret edıyorum kımınle konussam 1 alaahım kulu akp yı savunmuyor gerekcelerıyle nıye oy atmadıklarını anlatıyor fakat yuzdelere bakınca Şok olmuş

belli senin kafanın üstünde de ampul var:D ben akp yi sevmem ama türkiye iyi bi parti olmadığı için seçim falan olmasın.. yine devlete masraf boşu boşuna..
2008-05-14 (15:21)
INdependence
Bayan
INdependence
Türkiye, Muğla
Muğla Üniversitesi
plut10 demiş ki:
leba demiş ki:

belli senin kafanın üstünde de ampul var:D ben akp yi sevmem ama türkiye iyi bi parti olmadığı için seçim falan olmasın.. yine devlete masraf boşu boşuna..

yakında seçim falan olmıcak zaten bu gidişle.halifelik padişahlık artık hangisi denk gelirse Şaşkın ayrıca ii bi parti yok die de tutup oyumu yanlş bi partiye vermem !

şunu da hatırlatayım HİÇ OY VERMEMEK DEMEK EN ÇOK OY ALAN PARTİYE DESTEK VERMEK DEMEKTİR.en çok oyu alan aradan sıyrılıo malesef.
2008-05-14 (17:41)
foryouuu
Bay
foryouuu
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
zengın parasına para katacak fakırler yıne ac kalacak akp, chp, mhp, dyp vs vs vs kım gelırse gelsın ekonomık dengeler bunu gerektırecek bız burada kıcımızı yırtacagız kımene... ulkede duzen kurulmus krızlerden kım nemalanır parası olan krızı kım cıkartır parası olan krızı kım engeller parası olan yanı ıs hukumetlerde bıtmez parası olanda bıter.... ulkenızı cok sevıyosanız cok zengın olacaksınız yoksa benım gıbı kıcınızı yırtacaksınız bı tane lavuk gelecek la-turco gıbı maytap gececek bu yazıyıda anlamayacak Gülüyor bıze bır Atatürk daha lazım gelıp toparlayacak dengelerı bozacak ınsallah buluruz bı tane daha... yoksa kıme nıyet kıme kısmet gıdecez Mr. Green

Sayfa /22Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1819202122

Ücretsiz Kayıt Ol