Siyaset Meydanı !
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 36
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1920212223 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-05-12 (03:36)
Serhat Erdo (foryouuu)
Serhat Erdo (foryouuu)
bnce sen aşalamışın fakir insanları şimdi.bn diyorum ki herkes bir deil fakir olupta para karşılığı oyunu satmayan biçok insan gördüm.senin sölediğine göre fairlik her şeyi yaptırıo o zaman bu insanların aşağılanması da parayla oy satmalarına engel deil Göz kırpıyor
ayrıca akp n yaptıda eşsiz alternatifsiz bi parti onu da anlamş deilim.tabi hiç bişy yapmadı demek de doru olmaz.önceden yanlız işsizlik geçim sııntısı konuşulurdu şimdi bunlara ek olarak şeriat ülke borçları satılan ülke değerleri vs vs vs konuşuluo.evt şimdi görüyorumda akp baya alternatifsiz bi partiymiş...bnce sen yanlız medyadan dinlerdiklerine aldanma biraz dış dünyaya açıl olayları tarafsz yorumla.[/quote]
ben fakır demedım acsa dedım ınsanın mıdesının kaldırması olayıdır ayrı bı nokta tabıkı bu arada artık ınsanlar sızden farklı bısey dedıgı ıcın dırekt karsıdan dıye fıslemeyın yazıma nasıl baslamısım dıkkat et ıstersen. ben akpyı savunmuyorum ben o yazıyı o ınsanları hep boyle ayırdıgınız ıcın gobegını kasıyan ınsan coban vs vs vs akpye muhtaclar dedım cunku akp onlara cıkar ıcınde olsa gıdıyor baska kımse gıtmedıgı ıcınde alternatıfsız onlar ıcın demek ıstedıgım buydu sanırım sen cok taraflı baktıgın ıcın benı ole yorumluyorsun. 21,yy da sınıf ayrımı cıkartan ınsanlara tepkı vermıstım yanı sunu anlamıyorum cok hos bır yazımı o. benım tepkım ınsanların boyle sınıflandırılması ve bunun sonucunda olanlar bellı neyse tskkurler
2008-05-12 (03:56)
Serhat Erdo (foryouuu)
Serhat Erdo (foryouuu)
La-Turco demiş ki:
zuhaha almanyada yasadigimi nerden biliyon Mr. Green belkide profilimde öyle göstermisimdir Mr. Green size böyle seyleri iletisimde göstermiyolarmi Çok mutlu hem emin cölasan sürekli iktidarlari yeren yazilariyla ünlü bi yazardir.kimseye yalakalik yapmis birisi degildir Çok mutlu
hadi sen posta oku(pardon bak)tartisma kültürüne geleceksek Çok mutlu herkesle tartisilmaz bazisiyla maytap gecilir Mr. Green
senin neyinle tartisayim yaa Çok mutlu daha bastan tartisma hevesimi kaybettirdin Çok mutlu bense milletimizin daha cok okumasi,gündemi daha cok takip etmesi gereginden bahsedecektim ki sen hemen iletisim ögrencisi olarak gazetelerin topluma birsey kazandirmayacagini savunarak benim tezimi daha sunmadan cürütmüs oldun Mr. Green
hadi cnmcim iyi geceler sana Çok mutlu tmm sen haklisin Çok mutlu

ogretmedıler naparsın bızım hocalar senın gıbı zekı degılGülümsüyor senın ustun zekanın bunu yapabılecıgını cozemedı bılım Çok mutlu emının yalakası senı. ben posta okumuyorum sen bu kadar safssın ıste bulvar alıp ondakı hatunlara bakıyorum dedım ya hemen unutmussun Mr. Green sen harbıden sal...sın bak zorla konusturuyosun beni ben gazeteler ınsana bısey kazandırmaz mı dedım ha sen oyle anlıyosan kapasıten yok demek Mr. Green tabı sen zekı bı ınsansın baksana almanyada yasamayıp kendını ole gostermıssın aferım sana Gülüyor bunu cok dusundun mu valla gazetelerın buna bı care bulması lazım napcaklar sımdı herkes senın gıbı yaparsa senın sa...lıgının ne ayrıcalıgı kalacak Mr. Green sen bu zekayla cok yasamazsın neyse hadı evladım gıt kendını parkta eglendır gazete okuyomussmus gundem takıp edıyomus ajans mubarek Mr. Green bı daha bana yazacaksan ozeden yazda mıllet mallıklarını daha fazla gormesın evladım
2008-05-12 (09:40)
Ugur Koclar (La-Turco)
Ugur Koclar (La-Turco)
foryouuu demiş ki:
La-Turco demiş ki:
zuhaha almanyada yasadigimi nerden biliyon Mr. Green belkide profilimde öyle göstermisimdir Mr. Green size böyle seyleri iletisimde göstermiyolarmi Çok mutlu hem emin cölasan sürekli iktidarlari yeren yazilariyla ünlü bi yazardir.kimseye yalakalik yapmis birisi degildir Çok mutlu
hadi sen posta oku(pardon bak)tartisma kültürüne geleceksek Çok mutlu herkesle tartisilmaz bazisiyla maytap gecilir Mr. Green
senin neyinle tartisayim yaa Çok mutlu daha bastan tartisma hevesimi kaybettirdin Çok mutlu bense milletimizin daha cok okumasi,gündemi daha cok takip etmesi gereginden bahsedecektim ki sen hemen iletisim ögrencisi olarak gazetelerin topluma birsey kazandirmayacagini savunarak benim tezimi daha sunmadan cürütmüs oldun Mr. Green
hadi cnmcim iyi geceler sana Çok mutlu tmm sen haklisin Çok mutlu

ogretmedıler naparsın bızım hocalar senın gıbı zekı degılGülümsüyor senın ustun zekanın bunu yapabılecıgını cozemedı bılım Çok mutlu emının yalakası senı. ben posta okumuyorum sen bu kadar safssın ıste bulvar alıp ondakı hatunlara bakıyorum dedım ya hemen unutmussun Mr. Green sen harbıden sal...sın bak zorla konusturuyosun beni ben gazeteler ınsana bısey kazandırmaz mı dedım ha sen oyle anlıyosan kapasıten yok demek Mr. Green tabı sen zekı bı ınsansın baksana almanyada yasamayıp kendını ole gostermıssın aferım sana Gülüyor bunu cok dusundun mu valla gazetelerın buna bı care bulması lazım napcaklar sımdı herkes senın gıbı yaparsa senın sa...lıgının ne ayrıcalıgı kalacak Mr. Green sen bu zekayla cok yasamazsın neyse hadı evladım gıt kendını parkta eglendır gazete okuyomussmus gundem takıp edıyomus ajans mubarek Mr. Green bı daha bana yazacaksan ozeden yazda mıllet mallıklarını daha fazla gormesın evladım
yok cnm sa....ligimi herkes görsün Çok mutlu bak ben ne diyorum Çok mutlu sen iletisim okuyorum diyorsan Çok mutlu ben salak olmaya raziyim Çok mutlu seni özel olarak oraya almislar belli Çok mutlu sen gazete bayiine gitsen sana bulvar bile vermezler Mr. Green muhakkak yas sinirlamasi vardir ondada Mr. Green gazete satan adam bile anlar seni Mr. Green onada iletisim okuyom desene Mr. Green o adam inanmaz böle bisiye yada egitim sisteminden yakinir durur Çok mutlu yani o da salaga yatar Mr. Green neyseki ben emin cölasani destekliyorum Çok mutlu sen gidip bulvar gazetesi alip yanina vakiti koyup yazarlarini okuyup degisik duygulara kapiliyorsundur...aman heee vakit yazarlariyla fazla yakinlasma Çok mutlu 14 yas falan dinlemiyolar Çok mutlu onlari destekleyim derken.... Mr. Green üzülürüm sonra Mr. Green
2008-05-13 (00:32)
Hüseyin Akçay (toxictipsy)
La-Turco demiş ki:
masal okuyorsun hala Gülüyor yazdiklarin hep senin yorumun.Gazeteyle insanlar bilinclenmez demek...köseyazarlari falan ne ise yararki?gazeteler toplumu bilinclendirmez Mr. Green hmmmmm....iletisimmi okuyordun pardon Mr. Green haa yoksa sen posta gazetesinin arka sayfa iletisimindenmisin Mr. Green tiraj korkusu var demi Niyeti kötü iste senin gibi insanlar iletisim okursa bu ülke niye bu halde diye sormayada gerek yok demi Üzgün

bana baksana birader sen...birincisi burda YARIM aklınla türkiye de bile oturmadan türkiye hakkında gazaetelerden istediğin şeyleri alarak içinde yaşamadan saçma SALAK yorumlar yapma...2.si iletişimci bi kişiye laf atmışsın bende iletişimciyim...iletişimin ne olduğunu ne senden öğreniriz ne de senin gibi örümcek beyinlilerden...siz neye benziyosunuz biliyor musun?

VELİ EFENDİ de koşan beygirler var ya gözlük takmış sadece bi tarafa bakan aha işte o beygir daha değerli benim gözümde en azından bi amaç için koşuyo...siz her hangi bir amacı olmadan meydan boş iki lafta ben sallayayım hesabında olduğunuz sürece foryouuu nun yazdığı gibi tamamen görmek istediğinizi görceksiniz...istersen cevap yaz istersen özel mesaj at her türlü cevap veririm hadi eywallah
2008-05-13 (08:35)
Ugur Koclar (La-Turco)
Ugur Koclar (La-Turco)
sendemi onun okudugu pardon baktigi gazetelere bakiyon yoksa Çok mutlu hüseyin üzmez emminizin yolundan gidiyonuz aferin Çok mutlu
esasen yazdiklarindan sadece seninde iletisim okudugunu anladim...baskada bise anlatamamissin zaten Çok mutlu siz hüseyin üzmez amcaniza gidin Mr. Green cok merhametli diyolar onun icin vakit gazetesindekiler Çok mutlu öteki arkadasin daha farkli fantazileri var zaten Çok mutlu ohh ohhh hüseyin amca,sen ve öteki arkadas Mr. Green gecmis olsun Mr. Green
YORUMSUZ... 2008-05-13 (16:22)
Independence Independence (INdependence)
Independence Independence (INdependence)
siyaset meydanı hakaret meydanına dönmüş.düşünceler böle paylaşılıo artık demekki ! iletişim de modern yaklaşım pehhh.... ANLAYANA ! ! !
2008-05-13 (17:17)
laturco ve independence

ikinizinde kafasının içindeki et parçasını örümcek ağları sarmış dedim ya ikinizde beygire benziyosunuz tek yönlü bakabiliyosunuz...yazılanlara cevap veremiyor sadece alay etme yöntemiyle kendinizi tatmin ediyorsunuz...varsa bir düşünceniz altına bilgiler yerleştirerek savunun...boş beleş konuşmayın...ya da konuşun bize yarıyo siz böyle dewam ettikçe...yoksa biz kiminle burda kafa kırcaz...
.. 2008-05-13 (17:20)
Hun Hunar (nipus)
Hun Hunar (nipus)
buda guzel yine baslamişlarr aksam seansinaa heyyyy kolay gelsinn arkadaslarr.. Göz kırpıyor
2008-05-13 (19:24)
Ugur Koclar (La-Turco)
Ugur Koclar (La-Turco)
toxictipsy demiş ki:
laturco ve independence

ikinizinde kafasının içindeki et parçasını örümcek ağları sarmış dedim ya ikinizde beygire benziyosunuz tek yönlü bakabiliyosunuz...yazılanlara cevap veremiyor sadece alay etme yöntemiyle kendinizi tatmin ediyorsunuz...varsa bir düşünceniz altına bilgiler yerleştirerek savunun...boş beleş konuşmayın...ya da konuşun bize yarıyo siz böyle dewam ettikçe...yoksa biz kiminle burda kafa kırcaz...
senin savundugun bisey yokki senle tartismaya girsem ! biz foryouuu ile atisirken sazan gibi atladin Çok mutlu ne yani senin neyinle tartisayim?fikirmi belirtmissin?piyango yaa Mr. Green
2008-05-13 (23:49)
Deniz Aslan (Lad Child)
Deniz Aslan (Lad Child)
AKP ye kapatma dawası açanlar umarım bi yerlerine kına yakmışlardır...Sonuçta akp li milletvekillerine bi şe olmadı ama milleti 5 ayda bitirdiler..Her gün bi iş yeri kapanıyo yazık... Çok kızmış
Sayfa / 36
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1920212223 … Sonraki SayfaSon Sayfa