foryouuu demiş ki:
La-Turco demiş ki:
zuhaha almanyada yasadigimi nerden biliyon

belkide profilimde öyle göstermisimdir

size böyle seyleri iletisimde göstermiyolarmi

hem emin cölasan sürekli iktidarlari yeren yazilariyla ünlü bi yazardir.kimseye yalakalik yapmis birisi degildir
hadi sen posta oku(pardon bak)tartisma kültürüne geleceksek

herkesle tartisilmaz bazisiyla maytap gecilir
senin neyinle tartisayim yaa

daha bastan tartisma hevesimi kaybettirdin

bense milletimizin daha cok okumasi,gündemi daha cok takip etmesi gereginden bahsedecektim ki sen hemen iletisim ögrencisi olarak gazetelerin topluma birsey kazandirmayacagini savunarak benim tezimi daha sunmadan cürütmüs oldun
hadi cnmcim iyi geceler sana

tmm sen haklisin

ogretmedıler naparsın bızım hocalar senın gıbı zekı degıl

senın ustun zekanın bunu yapabılecıgını cozemedı bılım

emının yalakası senı. ben posta okumuyorum sen bu kadar safssın ıste bulvar alıp ondakı hatunlara bakıyorum dedım ya hemen unutmussun

sen harbıden sal...sın bak zorla konusturuyosun beni ben gazeteler ınsana bısey kazandırmaz mı dedım ha sen oyle anlıyosan kapasıten yok demek

tabı sen zekı bı ınsansın baksana almanyada yasamayıp kendını ole gostermıssın aferım sana

bunu cok dusundun mu valla gazetelerın buna bı care bulması lazım napcaklar sımdı herkes senın gıbı yaparsa senın sa...lıgının ne ayrıcalıgı kalacak

sen bu zekayla cok yasamazsın neyse hadı evladım gıt kendını parkta eglendır gazete okuyomussmus gundem takıp edıyomus ajans mubarek

bı daha bana yazacaksan ozeden yazda mıllet mallıklarını daha fazla gormesın evladım
yok cnm sa....ligimi herkes görsün

bak ben ne diyorum

sen iletisim okuyorum diyorsan

ben salak olmaya raziyim

seni özel olarak oraya almislar belli

sen gazete bayiine gitsen sana bulvar bile vermezler

muhakkak yas sinirlamasi vardir ondada

gazete satan adam bile anlar seni

onada iletisim okuyom desene

o adam inanmaz böle bisiye yada egitim sisteminden yakinir durur

yani o da salaga yatar

neyseki ben emin cölasani destekliyorum

sen gidip bulvar gazetesi alip yanina vakiti koyup yazarlarini okuyup degisik duygulara kapiliyorsundur...aman heee vakit yazarlariyla fazla yakinlasma

14 yas falan dinlemiyolar

onlari destekleyim derken....

üzülürüm sonra