Mesaj Panosu

KIRGIZISTAN HAKKINDA BYA BI BILGI ALMAK ISTEYENLERRRRRRRRRRRRRR?-yazi dizisi 1
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
KIRGIZISTAN HAKKINDA BYA BI BILGI ALMAK ISTEYENLERRRRRRRRRRRRRR?-yazi dizisi 1 2008-04-27 (01:32)
mstnsln
Bay
mstnsln
Kırgızistan, Bişkek
Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi
Selam arkadaslar ben de bu ulkeye gelip yandigini dusunenlerdenin butun kirgiztana geleceklere sesleniyorum hazir tercih donemi gelmemisken gelin vazgecin gelmektennnnnnnn
benim de gelme maceram kilavuzda bu universiteyi gormemle oldu sonradan rehber hoc asina danistik dediler sen 1 yida rusca yi ogrenir geri gelirsin biz de tercih ettik sanki ingiltere gidiyormusuz gibi 6oo dolar sadece ucaga verdik ucuz olan biskek giyim esyalarinda turkiyeden daha pahali cikti neyse sonuc olarak ben manas universitesinde okuyorum bu sene 65 den fazla turkiyeden ogrenci geldi hicbiri su an ne universiteden ne yurttan ne kirgiztandan hosnut degillllllllllllllllllllllllllllll arkadaslar aklinizda biskek guzel bir yer diye veya geldigimde hersey guzel olur diye bi dusunce varsa inanin cok buyuk hayal kirikligina ugrayacaksinizzzzzzzzzzzzzzz sonra demedi demeyin ..............................................?
selam 2008-04-29 (13:07)
fenerzade
Bay
fenerzade
Türkiye, İstanbul
Kadir Has Üniversitesi
sallama
2008-04-29 (16:03)
ismail yakıcı
Bay
ismail yakıcı
Türkiye, Sivas
Sivas Kongre Lisesi
arkadas gerı gelın o zaman ne beklıyorsunuz
kırgısıztanda tıp 2008-05-01 (09:42)
resulsucu
Bay
resulsucu
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Girne
Girne Amerikan Üniversitesi
tıp okumak ıcın gereklı olan şartları ogrene bılırmıyım
2008-05-01 (10:21)
plut10
Bay
plut10
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
bi zamanlar hayalimdi olmadı ama daha sonra bi arkadaşıma sordum o da gel yer değişelim demişti...Çok mutluÇok mutlu
yanlış iletişim 2008-05-04 (17:29)
akürşat
Bay
akürşat
Türkiye, Aydın
Söke Lisesi
kardeşim tamam bende geldim kırgızistana ve şu anda okuyorum zaten ama böyle konuşupta milleti korkutmana gerek yok tamam her haldeki türkiye gibi olamaz ama buraya ne kadar fazla türk gelirse burası inan bana daha iyi olacaktır(ama dürüst insanların gelmesi mecburidir)bu konuda haklı olabilirisin arkadaşlar siz korkmayın gelin ama buradan çok şey de beklemeyin
azerbaycanda yüksek lisans 2008-05-04 (17:38)
zeytn
Bayan
zeytn
Türkiye, İstanbul
Mimar Sinan Üniversitesi
arkadaslar ben msgsü sanat tarihi öğrencısıyım azerbaycanda türksanatı üzerine yüksek lısans yapmak ıstıyorum bu konu hakkında bigisi olan varmı?
geri donmek kolay olsaydi ozlem bosuna cekilmezdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 2008-05-09 (20:13)
mstnsln
Bay
mstnsln
Kırgızistan, Bişkek
Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi
arkadaslar farzedin ki tecih kilavuzunda boyle bi ulkeyi koymamislar inanin bunu yaprsaniz belki de hayat daha da guzel olurrrrrrrrrrrrr arkadas diyosunya birakip gel diye heralde sen universite stresi denileen stresi hic cekmedin eger tercih kilacuzununa yaziyorsan bi yeri ve tuutuyorsa ama senin begenmedigin bir yerse 2 tecihin var ya herseye goze alip gidecen ya da 2 yil daha bekleyecennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
2008-05-10 (14:55)
ismail yakıcı
Bay
ismail yakıcı
Türkiye, Sivas
Sivas Kongre Lisesi
mstnsln demiş ki:
arkadaslar farzedin ki tecih kilavuzunda boyle bi ulkeyi koymamislar inanin bunu yaprsaniz belki de hayat daha da guzel olurrrrrrrrrrrrr arkadas diyosunya birakip gel diye heralde sen universite stresi denileen stresi hic cekmedin eger tercih kilacuzununa yaziyorsan bi yeri ve tuutuyorsa ama senin begenmedigin bir yerse 2 tecihin var ya herseye goze alip gidecen ya da 2 yil daha bekleyecennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
arkadasım ben senı anlıyorum bızde aynı dertteyız ama burdada mmılletı korkutmayın oraya gelmeyı dusunenler var mesela ben
2008-05-10 (15:07)
ismail yakıcı
Bay
ismail yakıcı
Türkiye, Sivas
Sivas Kongre Lisesi
mstnsln demiş ki:
arkadasım ben senı anlıyorum bızde aynı dertteyız ama burdada mmılletı korkutmayın oraya gelmeyı dusunenler var mesela ben
Ücretsiz Kayıt Ol