Mesaj Panosu

comü turist rehberliği???
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /8Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 45678 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-05-04 (23:16)
dürre
Bayan
dürre
Türkiye, İstanbul
Özel Gökyüzü Lisesi (Y.D.A.)
mussi87 demiş ki:
dürre demiş ki:
mussi87 demiş ki:
dürre demiş ki:
mussi87 demiş ki:
dürre demiş ki:
kırmızı balık gölde kıvrıla kıvrıla yüzüyor -> Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

neden neden nedenn neden??ama nedenn neden?? neden ?neden?? neden neden ,neden,?

yani?
balık Gözlerini yuvarlıyor kırmızı Gözlerini yuvarlıyor göl Gözlerini yuvarlıyor kıwrılmak Gözlerini yuvarlıyor yüzmek Gözlerini yuvarlıyor
5n 1k
hayır hepsi n
nedennn
sen hiç kırmızı balık gördün mü? -> Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

''sen hiç kırmızı balık gördün mü?''
görmek Gözlerini yuvarlıyor yüklem,,kırmızı balığın kırmızısı Gözlerini yuvarlıyor sıfat,,balık Gözlerini yuvarlıyor isim,,mü? Gözlerini yuvarlıyor soru eki (-mı-mi-mu-mü gibi kullanımları wardır),,sen Gözlerini yuvarlıyor özne mi oluyordu tam emin deilim..
gözyuwarlaĞI
göz yuwarlaĞI
şu işte
-> Gözlerini yuvarlıyor
turist konusu tam sana yakıştı yalnız -> Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

yoksa sen turist misin? -> Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

balıkçı hasan oltasını atacak -> Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

kırmızı balık kaç kaç -> Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

kızcağız muhabet soğumaz -> Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

öznesi yok yük(lem) çok -> Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

sende bişeyler war zaten diğerlerinden farkını ortaya koyabiliyosun..yani dierlerinde olmayan bazı şeyler war gibi sende,gerçi her insan farklı farklıdır da,neyse,sen hafif farklısın.iyi iyi.good,nice..pekiyi yıldızlı,aferimli 5.
yaa nerden anladın farklı olduğumu -> Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

vay farklı hasan vay -> Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

aferimli hasan vay -> Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

kırmızı balık tavadan kaç kaç -> Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor
2008-05-04 (23:17)
mussi87
Bay
mussi87
Türkiye, Çanakkale
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gözlerini yuvarlıyor
2008-05-04 (23:21)
mussi87
Bay
mussi87
Türkiye, Çanakkale
Gözlerini yuvarlıyor
2008-05-04 (23:23)
arzu nehir safak
Bayan
arzu nehir safak
Fransa, Paris
Université Paris 4 - Université Paris-Sorbonne
mussi87 demiş ki:
arzu nehir safak demiş ki:
mussi87 demiş ki:
Gözlerini yuvarlıyor ya Gözlerini yuvarlıyor h Gözlerini yuvarlıyor a Gözlerini yuvarlıyor d Gözlerini yuvarlıyor i Gözlerini yuvarlıyor m Gözlerini yuvarlıyor u Gözlerini yuvarlıyor h Gözlerini yuvarlıyor a Gözlerini yuvarlıyor b Gözlerini yuvarlıyor b Gözlerini yuvarlıyor e Gözlerini yuvarlıyor t Gözlerini yuvarlıyor i Gözlerini yuvarlıyor s Gözlerini yuvarlıyor o Gözlerini yuvarlıyor ğ Gözlerini yuvarlıyor u Gözlerini yuvarlıyor t Gözlerini yuvarlıyor m Gözlerini yuvarlıyor a Gözlerini yuvarlıyor y Gözlerini yuvarlıyor ı Gözlerini yuvarlıyor n Gözlerini yuvarlıyor

hangi muhabbet Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

sen biliyomusun comu de turist rehberligi var mi Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

muhabbetin konusu buydu ,goz yuvarlamaya doktun meseleyi ama Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

kendince ne dedim , ne diyorum , ne diyecegim sorularina cvp verebiliyor musun Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

ne dedim demiyorum,malum balık hafızasıÜzgün sadece o an diyorum okadar..diyorum we bitiyor.gerekirse dönüp bakarım sayfaya,hatırlamssam,bak yine unuttum,zaten balık hafızası demiştim,hatırlamam ne alaka.
sen niçin burdasın?

baliksin yani sen Niyeti kötü Niyeti kötü

ama yinede ne dedigini bilsen iyi olur hos olmadi cunkum Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

bu arada sen madur baligi olabilirmisin Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor
,canakkalede cikar mi madur Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor
2008-05-04 (23:29)
dürre
Bayan
dürre
Türkiye, İstanbul
Özel Gökyüzü Lisesi (Y.D.A.)
mussi87 demiş ki:
dürre demiş ki:
mussi87 demiş ki:
dürre demiş ki:
mussi87 demiş ki:
dürre demiş ki:
mussi87 demiş ki:
dürre demiş ki:
kırmızı balık gölde kıvrıla kıvrıla yüzüyor -> Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

neden neden nedenn neden??ama nedenn neden?? neden ?neden?? neden neden ,neden,?

yani?
balık Gözlerini yuvarlıyor kırmızı Gözlerini yuvarlıyor göl Gözlerini yuvarlıyor kıwrılmak Gözlerini yuvarlıyor yüzmek Gözlerini yuvarlıyor
5n 1k
hayır hepsi n
nedennn
sen hiç kırmızı balık gördün mü? -> Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

''sen hiç kırmızı balık gördün mü?''
görmek Gözlerini yuvarlıyor yüklem,,kırmızı balığın kırmızısı Gözlerini yuvarlıyor sıfat,,balık Gözlerini yuvarlıyor isim,,mü? Gözlerini yuvarlıyor soru eki (-mı-mi-mu-mü gibi kullanımları wardır),,sen Gözlerini yuvarlıyor özne mi oluyordu tam emin deilim..
gözyuwarlaĞI
göz yuwarlaĞI
şu işte
-> Gözlerini yuvarlıyor
turist konusu tam sana yakıştı yalnız -> Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

yoksa sen turist misin? -> Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

balıkçı hasan oltasını atacak -> Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

kırmızı balık kaç kaç -> Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

kızcağız muhabet soğumaz -> Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

öznesi yok yük(lem) çok -> Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

sende bişeyler war zaten diğerlerinden farkını ortaya koyabiliyosun..yani dierlerinde olmayan bazı şeyler war gibi sende,gerçi her insan farklı farklıdır da,neyse,sen hafif farklısın.iyi iyi.good,nice..pekiyi yıldızlı,aferimli 5.
yaa nerden anladın farklı olduğumu -> Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

vay farklı hasan vay -> Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

aferimli hasan vay -> Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

kırmızı balık tavadan kaç kaç -> Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

neden ban lanayım ki??en fazla konuyu kapatırlar..ki mantıklı olanı da bu olur..banlanmamı gerektirecek sözler söylediğimi düşünmüyorum..saçmaladığımı itiraf etmiştim zaten..forumlarda saçmalamak forum kurallarına aykırıysa we banlanmayı hak ettiysem banlanayım nolacak..ban ban bannnn...aaahh..ölüyorum,,wilford yakınlarındaki kasabaya gidin,,beni bırakın,,siz dewam edinn,,dewam edinn dedim leeeynnn..höhöhöytt,,buda komik yaa,nerden aklıma geldi.
hamsi koydum tavaya başladi oynamaya -> Gözlerini yuvarlıyor

banlanmayı nerden çıkardın sayın kırmızı balık, ben öyle bişi demedim ki hiç -> Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

kırmızı balık gölde kıvrıla kıvrıla yüzüyor -> Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor
2008-05-04 (23:29)
mussi87
Bay
mussi87
Türkiye, Çanakkale
Gözlerini yuvarlıyor
2008-05-04 (23:33)
arzu nehir safak
Bayan
arzu nehir safak
Fransa, Paris
Université Paris 4 - Université Paris-Sorbonne
mussi87 demiş ki:
madur mu,duymadım,anlamam zaten balıklardan,akwaryum balıklarından anlarım ama,beslemiştim bi zamanlar,kocamaaaaaaaaaaannn akwaryumiyumum wardı,,bi gün bi çatladı tabandan çatt die offf,,heryer ıslak su..balıklar kowaya hemen tabi,,way be,özledim balıklarımı..ühüüüüüüüü
bak biraz uslanmaya başladım sanki,,

hiiiiiiiiiiiiii benim akvaryumdakilerle isim yok ,yenen ozellikle buglamasi hos olan baliklarla ilgileniyorum Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

madur da bursa belediye parkinin havuzundan cikar diye biliyorum ama bi umut iste Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

buldugum yerde yiyecemde o acidan Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor

ama zengin baligi diyolar bakalim Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor
2008-05-04 (23:33)
mussi87
Bay
mussi87
Türkiye, Çanakkale
Gözlerini yuvarlıyor
2008-05-04 (23:37)
mussi87
Bay
mussi87
Türkiye, Çanakkale