Mesaj Panosu

RADİSPARE SINIRSIZ KULLANIM
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2008-05-08 (13:16)
umit463
Bay
umit463
Türkiye, Kütahya
Dumlupınar Üniversitesi
KURT - BEY demiş ki:
umit463 demiş ki:
KURT - BEY demiş ki:
umit463 demiş ki:
KURT - BEY demiş ki:
bak aslan parçası ilk pro ztn ıpni değiştirmiyo sadece değişmiş gibi gözüküyo zaten ıp sabit kullanan büyük şirketler kapiş Göz kırpıyor

arkadaşım bunlari geç .. al işte bnm dns ön belleği temizlenmedi.. dolayısıyla en başta olmadı .. tabirlerinede dikkat edersen iyi olur .. bnm amacım bi konu açmışsın o konuda fikrimi söylemekti .. kapiş Göz kırpıyor
dns belleğin temizlenmediyse klavye kullanmayı derhal öğren he ben biliom hala temizlenmiyo diosan o zmn pcyi makinaya at çok kirlidir ordan da çöpe okey koçum Niyeti kötü

bana bak senin klavye kullandığın kadar bnm makine toplamışlığım var ağzını topla birz tamam..ortaya fazla yayılıyo okey koçum Göz kırpıyor
ilk önce toplu makinayı kullan da sonra makina da toplarsın abisi oeky Göz kırpıyor

bana bak bilader .. ağzını topla bana toplatma o ağzını ..bilmiyom kime hava atmaya çalışıyon ama ..havan bana sökmez .. ulan abisi dicek adammısın sen bana küfür ettirme bana burda şimdi .. açmışın bi konu,konunla ilgilen .. burnunu başka yerlere sokma ..
2008-05-11 (13:06)
KURT - BEY
Bay
KURT - BEY
Türkiye, Ankara
Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ - METU)
umit463 demiş ki:
KURT - BEY demiş ki:
umit463 demiş ki:
KURT - BEY demiş ki:
umit463 demiş ki:
KURT - BEY demiş ki:
bak aslan parçası ilk pro ztn ıpni değiştirmiyo sadece değişmiş gibi gözüküyo zaten ıp sabit kullanan büyük şirketler kapiş Göz kırpıyor

arkadaşım bunlari geç .. al işte bnm dns ön belleği temizlenmedi.. dolayısıyla en başta olmadı .. tabirlerinede dikkat edersen iyi olur .. bnm amacım bi konu açmışsın o konuda fikrimi söylemekti .. kapiş Göz kırpıyor
dns belleğin temizlenmediyse klavye kullanmayı derhal öğren he ben biliom hala temizlenmiyo diosan o zmn pcyi makinaya at çok kirlidir ordan da çöpe okey koçum Niyeti kötü

bana bak senin klavye kullandığın kadar bnm makine toplamışlığım var ağzını topla birz tamam..ortaya fazla yayılıyo okey koçum Göz kırpıyor
ilk önce toplu makinayı kullan da sonra makina da toplarsın abisi oeky Göz kırpıyor

bana bak bilader .. ağzını topla bana toplatma o ağzını ..bilmiyom kime hava atmaya çalışıyon ama ..havan bana sökmez .. ulan abisi dicek adammısın sen bana küfür ettirme bana burda şimdi .. açmışın bi konu,konunla ilgilen .. burnunu başka yerlere sokma ..
en iyisi iştir lafa bakılmaz burda ben sana kjüfretsem ban yemem ama sen bana küfretsen ban yersin sence neden dostum ezik misin acebaa Soğukkanlı
2008-05-11 (22:12)
umit463
Bay
umit463
Türkiye, Kütahya
Dumlupınar Üniversitesi
umit463 demiş ki:
KURT - BEY demiş ki:
umit463 demiş ki:
KURT - BEY demiş ki:
umit463 demiş ki:
KURT - BEY demiş ki:

lan asıl aciz sensin konuna tek bi yorum bile yok ben olmasam farkındayın trajını yükseltiyorum sana cvp vererek..Göz kırpıyor hadine işine .. benden sana yol .. Soğukkanlı
2008-05-12 (01:22)
KURT - BEY
Bay
KURT - BEY
Türkiye, Ankara
Alıntı:
lan asıl aciz sensin konuna tek bi yorum bile yok ben olmasam farkındayınyükseltiyorum sana cvp vererek..Göz kırpıyor hadine işine .. benden sana yol .. Soğukkanlı[/ [/quote]
bak koçum bu profil de benims enin trajına ihtiyacımız yok ezik en iyisi iştir Göz kırpıyor
http://www.turkstudent.net/member/profile/130340
RAPİD 2008-05-12 (11:11)
ENS4226
Bay
ENS4226
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
aARKADASLAR KENDİNİZİ YORMAYIN BOSA ATISMAYIN RAPİD COK SAGLAM BİR İCERİLİGİ VAR NE KİMSE BUNU ÇÖZEBİLİR NEDE KİMSE KIRA BİLİR HERSEY HAVA CİVA MİLLEİTN DEDİGİNE BAKMAYIN RAPİD TE BİR SEYLER ÜRETMEYİN OLMAZ

SADECE MODEM RESET ATARSAN ZAMAN SINIRI KALKAR DAHASI YOKK

KAPIŞ Göz kırpıyor
2008-05-12 (23:13)
KURT - BEY
Bay
KURT - BEY
Türkiye, Ankara
ENS4226 demiş ki:
aARKADASLAR KENDİNİZİ YORMAYIN BOSA ATISMAYIN RAPİD COK SAGLAM BİR İCERİLİGİ VAR NE KİMSE BUNU ÇÖZEBİLİR NEDE KİMSE KIRA BİLİR HERSEY HAVA CİVA MİLLEİTN DEDİGİNE BAKMAYIN RAPİD TE BİR SEYLER ÜRETMEYİN OLMAZ

SADECE MODEM RESET ATARSAN ZAMAN SINIRI KALKAR DAHASI YOKK

KAPIŞ Göz kırpıyor
biz ne diyoruz adam neyin tartışmasını veriyo modeme rest atmadan yapabiliyorum ben onu işte sen modeme rest atıp adsl wlan ppp almasını beklerken ben dowload ediyo oluyorum Göz kırpıyor

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol