Mesaj Panosu

SOFYA TEK...
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3123 Sonraki SayfaSon Sayfa

SOFYA TEK... 2008-05-01 (11:46)
coldplay35
Bayan
coldplay35
Bulgaristan, Sofia
National Academy of Arts
ARKADAŞLAR SOFYA TEK. DE HOCALAR RÜŞVET ALMAK İÇİN DERSTEN BIRAKIYORMU? ÇÜNKÜ BAĞZI BÖLÜMLERDE BAĞZI ÜNİ.LERDE BIRAKIYOLAR DA ÖZELLİKLE TIPTA FALN BU MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNDE DE VAR MI?Üzgün VARSA BİLELİM GELMEDEN:(
2008-05-01 (12:06)
serdarkizildag
Bay
serdarkizildag
Bulgaristan, Sofia
Technical University of Sofia
ben oyle bısy gormedım 3 yıl oldu
bulgaristan gerceği 2008-05-02 (17:06)
rumelikartali
Bay
rumelikartali
Bulgaristan, Sofia
St. Clement of Ohrid University of Sofia
Ben sofya üniversitesinden mezun oldum sofya teknik üniveristedende mezun olan bir cok arkdaslarım var ve diger üniversitelerden eger calısırsan gecebilirsin.Para olayı her okuldan olan bir sey degil , bazı okullarda ve bazı bölümlerde türkiyeden gelen bazı arkdaslar calısmadan sadece para vererek sınıf gecmeye calisiyorlar.Bölümünü söyle rüsvet gecip gecmediğini söyliyeyim Gülümsüyor))))))))))
2008-05-03 (01:06)
mcrsuleyman
Bay
mcrsuleyman
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
rumelikartali demiş ki:
Ben sofya üniversitesinden mezun oldum sofya teknik üniveristedende mezun olan bir cok arkdaslarım var ve diger üniversitelerden eger calısırsan gecebilirsin.Para olayı her okuldan olan bir sey degil , bazı okullarda ve bazı bölümlerde türkiyeden gelen bazı arkdaslar calısmadan sadece para vererek sınıf gecmeye calisiyorlar.Bölümünü söyle rüsvet gecip gecmediğini söyliyeyim Gülümsüyor))))))))))

kardeşim benımde bu cok kafam atakılıyor mesela duydumkisofya teknıkte end.mühendisliği varmiş ve burda okuyanlar sadece para verıp gecıyorlermiş .birde almanca makına muhendisli varmiş burdada para geçmiyormuş bileğinin hakkı ıle ders gecıyormuşşun doğrumu edındığım bılgı bu konu hakkında aydınlatılmaya ihtiyacım var
2008-05-03 (01:45)
andromeda
Bayan
andromeda
Bulgaristan, Sofia
arkadaşım parayla geçen de kendi çabasıyla geçen de .. parayla geçenlerin hocaların gözünde ne olduklarını sen düşün artık
2008-05-03 (14:38)
mcrsuleyman
Bay
mcrsuleyman
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
tabıkı hocaların gozunde adı bı ınsan olursunda sımdı ne onemı varkı desten gectıkten sona demek ıstedığım rüşvet hangı bolumlerde gecıyor onu oğrenmek ıstedım bırde sey dıyolar ıngılızce bolumlerde londro unıversıtesı dıploması verıyolarmiş almanya bolumlerde alman unıversıtesı dıploması dıyolar
bu konuyu acarmısınız bıraz
2008-05-03 (17:17)
bahtsizbedevi
Bay
bahtsizbedevi
Türkiye, Aydın
Aydın Dalama Lisesi
bg nin her yerinde rusvet vardir...
2008-05-04 (20:39)
mcrsuleyman
Bay
mcrsuleyman
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
şimdi sey dicem rüsvetin geçmediği bir ülke söyleyin bana boşuna düşünmeyin bulamicaksınız
ama bazı bölümlerde bunu abartmışlar ve ayyuka çıkmış end.muhendıslığı dıyorlar o bolumde işe yaramaz ınsanlar varmış(tabı hakkı ıle calışanda vardır kımse ustune alınmasın yeni bır polemık baslatma amacı ıle soylemedım) ama bulgarıstanda okuyan kışılerden duyduğuma göre sadece unıversıteye kaynak ve bu bolumde okuyanları sömurmek ıcın acılmış bır bolum dıyolar ve kulağıma gelıyor tabıkı en ıyı orda okuyanlar bılır.gecen o bolumde bırı ıle bır forum sıtesınde tanıştım ve sey dıyo ben burdan mezun olunca londra unıversıtesı dıploması alcam dıyor.
aynı sekılde almanca okuyan arkadaslar alman unıversıtelerınden bırın dıplomasını alıcam dıyor peki bunlar gercekmı yanı bu arkadaslar hem sofyada okıcak ama ne bıleyım londradan veya almanyanın bı unıverıstesının dıplomasını alacakmış kardeş okul falan fılan dıye uzayıp gidiyor end .muhendıslığınde okuyan bır kısıyı tanıma fırsatı buldum demiştim ıngılızce okuyormuş bır ıkı cumle kurdum adam ne dese beyenırsın adam ıngılızcenın i sini bılmıyor bu adam 3 sınıfa gelmeyi basarmiş saskınlığım cok buyuk bırde londra unıversıtesının dıplomasını alacakmış arkadaslar bu konular hakkında bılgısı olan varmı Gülüyor
2008-05-05 (15:34)
sazgha
Bayan
sazgha
Bulgaristan, Sofia
Bak kardesım ben hazırlıkta okuyorum endustırıde sadece ıngılızce gorulmesı gerekırken fızık1,2 bılgısayar,bulgarca,matematık de goruyoruz rusvetmı dıyorlar o bıraz sıkıyor bır cok ogrencı oncekı gruplardan fızıkten kaldı,bılgısyardan kalanlar var kım dıyor rusvetle gecıldıgını okadar kolaymı ıyıce batırdılar okulu ya kardesım begenmıyosanız s..n gıdın ya bu ne boyle???ha su var sanslı olcaksın bıraz sans gerekır bıde hocaların sevmesı kadınsa hoca erkek ogrencılere daha tolarans tanıyor ama ne pc cı ne fızıkcı ana ders hocaları rusvet yıyor yemeyen yokmu vardır tabı ama bu turkıyede yokmu terk fark bızde daha pıs paralar donuyor burda bıraz daha az ,yıyen ıcın..sımdı ıngılızceye gelelım cogumuz lıseden anadılımız gıbı ıngılızce gormuyoruz bazılarımız duz lıse cıkıslı bılırsınkı duz lıselerde ıngılızce gorulmuyor oyuzden kımseyı asalama, notuna bakılıyor 3se yerlestırılıyor,gene dıycem turkıyede ıngılızce bolumunde okuyanların ıngılızcelerı cokmu perfect????hepımızın ınglızcesı so so!ama ıyı olanlarda var sen bunları takma gelıceksen adam okumaya gel burası gercekten degerını bılırsen ıyı ama BILIRSEN!!!!
2008-05-05 (16:10)
mcrsuleyman
Bay
mcrsuleyman
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
ORASI OYLE TABIKI ORTAM NE KADAR IYI VEYA KÖTU OLURSA OLSUN HERKEZ EDINMEK ISTEDIĞI GIBI ARKADAS EDINIR.KISMETSE BAKALIM DIKEY GECIS YAPICAM TURKIYEDE BIKAÇ KERE SINAVI KAZANDIM AMA ZAYIF GELDIĞI ICIN OKULDAN ATILDIM INTIBAK MADURUYUM ANLICAN.
PEKİ SU DIPLOMA KONUSUNDA BIR BILGIN YOKMU(LADNRA,ALMANYA) BUNUN ASLI YOK ISE AFİŞ AFİŞ SİTELERINDE NEDEN REKLAM YAPIYORLAR SON SENE BIKAÇ AY YURT DISINDA OKUYUP ALIYIORMUSSUN DIPLOMAYI IKI DIPLOMA
GÖSTERDIĞINIZ ILGI ALAKA ICIN HERKEZE TESEKKURLER

Sayfa /3123 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol