Mesaj Panosu

SOFYA TEK...
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

2008-05-10 (21:08)
serdarkizildag
Bay
serdarkizildag
Bulgaristan, Sofia
Technical University of Sofia
dincerin zaten 5 tane zayifi var onlari gecerdi eger dedigi gibi olsaydi
Slm 2008-05-11 (14:53)
Dincer KOCAMAN
Bay
Dincer KOCAMAN
Bulgaristan, Sofia
YAA BEN SUNU SOYLEMEK ISTEDIM ARKADASLAR YARIN BIRGUN BASARISIZ OLURLARSA BIZI NEDEN BURAYA GETIRDINZI BUNUN OLURU YOKMU FALAN DIYE SORARLARSA GERCEKLER BUNLAR.. SUNU ACIK YUREKLILIKLE SOYLEYEN BIRISI CIKSIN 1 INCI SINIFTAN YADA 2 INCI SINIFTAN DERSLERI ANLIYORMUSUNUZ DIYE BIR ARASTIRMA YAPSAK GULUC DURUMLAR CIKAR.. BIZIM UNIVERSITENIN TEK OZELLIGI EUROPA DIPLOMASI.. BITIREN ABILERIMIZDE WAR GORUYORUZ NE HALDELER..BEN ARKADASLARA SOFYAYI TERCIH ETMELERINI ISTERIM HEDEFIMIZ 50 BIN OGRENCI OLSUN.. BU RUSVET OLAYLARININDA ZATEN 2 SENESI WAR.. AVRUPA BIRLIGINDEN GELEN FON PARALARI UNIVERSITELERI GUCLENDIRECEKTIR..INSALLAH HEPIMIZ ADINA IYI SEYLER OLUR BUNU ZAMAN GOSTERECEK.. ALLAHA EMANETSINIZ..BEN SIZE SUNU SOYLEYEBILIRIM SADECE OKUNACAK BOLUM WARDIR OKUNMAYACAK BOLUM VARDIR TERCIH SIZIN Gülümsüyor
slm. 2008-05-11 (16:00)
drsunay
Bay
drsunay
Bulgaristan, Sofia
Sofia Medical University
ben tip fakuletsin de okuyan biri olarak sunu soyleyebilirim. .AMA HICBIR ZAMAN DOCENTLER YADA ASISTENLER OKUYON OGRENCILERI SINAVLARDA BIRAKMADILAR OKUYANLAR GUZEL NOTLARLA GECIYOR.OKUMAYANLAR ISE O BILINEN YOLLARLA GECER VE SAVUNMA MEKANIZMASI OLARAK DA ZATEN OKUSAYDIKDA VERMIYECEKDI DERLER.BU KONUDA ISTEYEN ARKADASLARA GEREKLIYI BILGIYI VEREBILIRIM .
2008-05-13 (02:43)
mcrsuleyman
Bay
mcrsuleyman
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
dincer sana teşekkurler herseyı açık yureklılıkle söylediğin için.
hersey pantonun üstünden görunduğu gıbı değil.
kımsenın de okuduğu bolumü rusvetcı dıye aşalamıyoruzkı kımse alınmasın.sonuçta rüsvet verende vermeyende dıploma alıyor ama ıs ondan sonara baslıyor iş hayatına gırınce sen 5 sene okuyupta ıngılızce bılmezsen o dıplomanın faydasını görmezsin. Gülüyor
iş yine orda dırsek cürütmekte ve kafa yormakta rüşvet heryerde var
benım kuzende sofyada okuyor,soruyorum oda yarım ağız ne ıyı dıyebılıyor ne kötu gelme dıyor.sen bılırsın dıyor bazen ıkı bıra ıcınce efkarlanıyo hayat zor dıyo sofyada okadar.
gelip görcez umduğum gıbı değilse dönerım zaten ilk seneden
var 2008-05-14 (20:19)
thali
Bayan
thali
Türkiye, Konya
Selçuklu Dumlupınar Lisesi
plevne tıpta var benim lise arkadaşım tıpa girdi lisede bütün notları zayıftı hep ben çalıştırırdım şimdi maşallah tıpı okuyor

yani herhalde rüşvetle geçiyor diye düşünüyorum oyüzden var diyorum
2008-05-14 (20:31)
andromeda
Bayan
andromeda
Bulgaristan, Sofia
yane muhakkak rüşvet olayları oluyodur ama ben rüşvet olaylarına karşıyım elinden ne geliosa yaparsın profesörler bilio zaten kimin ne yapıp yapmadığını Çok mutlu
2008-05-15 (15:48)
mcrsuleyman
Bay
mcrsuleyman
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
arkadaslar hep rüşvet varmı bu bölüm nasıl bu bölüm bitermı gıbı konulardan bahsettık bırazda ders gecme sistemınden konuşalım istiyorum.
vize fınal büt gibimi büt yok yaz okulumu var ders gecme notu kaç çan varmı?
2008-05-15 (16:06)
serdarkizildag
Bay
serdarkizildag
Bulgaristan, Sofia
bura rusvet var diyen arkdaslarin bir cok dersi zayif madem rusvet geciyor neden derslerini gecemiyorlar kulaktan duyma seylerle burada yazmasinlar lutfen

ders gecme sistemi yil boyunca derse gidersin odevleri yaparsin hocandan sinava girmek icin imzani alirsin hocanin genel sinavdan once yaptigi testlerden ve labaratuarlaradan aldigin puanlarla dersi sinava girmeden gecebilirsin eger sinav gececek kadar puan toplayamazsan bunlar ilk aldigin sinavda alacagin puana eklenirler genelede ikinci sinavda bu puanlar silinir sifirdan baslarsin.
2008-05-15 (20:04)
mcrsuleyman
Bay
mcrsuleyman
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
sene ıcınde topladığın notlar yetıyorsa (uygulama)falan sınava gırmıyorsun gecıyorsun yetmıyorsa sınava gırıyorsun ve burdan aldığın not bunlara eklenıyor kalırsan ıkıncı sınavda sıfırlanıyor gectın gectın doğrumu anlamışım Şaşkın:
peki geçme notu kaç 100 uzerınden
2008-05-16 (01:02)
serdarkizildag
Bay
serdarkizildag
Bulgaristan, Sofia
bu genelde 100 uzerinden 40 ama bazen hocalar kendileri bir sistem yapip alinan notlara yuzdelere gore deger verip ekliyorlar yani dersine gore degisebiliyor..

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

Ücretsiz Kayıt Ol