hsyn07 demiş ki:
adalya demiş ki:
bence ilk önce mantik gelir. ama kalbimizide unutmamak gerek
mantik ve ask partnerdir

düsünün bi köprüden gececeksiniz. köprü saglam mi saglam degil mi diye bakarsiniz. eger saglam oldugunu karar verirseniz, köprünün üzerinden yürümeye baslarisiniz. iste burasi mantik. köprünün tam ortasina geldiniz, köprü salanmaya basladi cigirdamaya basladi. mantinigniz geriye dön yol yakinken der. ama askiniz bu köprünün sonunda güzellik var der. ne kadar köprüden korksaniz bile askiniz size güc verir. ve diger tarafa gitmenize yardimci olur. yari yariya yani

?????
hocam soru işareti gördüm ve bilimsel bir açıklama gereği duydum
şimdi açelyacım.. köprünün ortasına kadar herşey normal ama şu durum var ki mantık diye tabi ettiğin şey mantıksızlık oluo:D

çünkü köprünün ortasındayken.. mantık geri dön derse mantıkasız olur.. yani köprünün bitişi ve başlangıcı aynı orandadır yani.. 1/2 oranları vardır birbirne... köprü çökecek desekte geri dönmekte aynı olur, köprüyü geçmekte.. yani geriye dönerkende aynı zamanı kaydetcez, ilerlesekte. neden geri dönmek, yerine ileri gitmiyosunki

ama kalp te her koşulda vazgeçmicek diye bişey yok.. önemli olan köprünün neden sallamaya başladığı, sallandığı değil. kısacası bi aldatmayla; saygısızlık apayrı durumlar... neyse ya sanırım anlatabildim.....