Mesaj Panosu

KALBİNLE Mİ SEVERSİN YOKSA AKLINLA MI?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2008-05-07 (17:11)
plut10
Bay
plut10
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
hsyn07 demiş ki:
adalya demiş ki:
bence ilk önce mantik gelir. ama kalbimizide unutmamak gerek Gülümsüyor
mantik ve ask partnerdir ! düsünün bi köprüden gececeksiniz. köprü saglam mi saglam degil mi diye bakarsiniz. eger saglam oldugunu karar verirseniz, köprünün üzerinden yürümeye baslarisiniz. iste burasi mantik. köprünün tam ortasina geldiniz, köprü salanmaya basladi cigirdamaya basladi. mantinigniz geriye dön yol yakinken der. ama askiniz bu köprünün sonunda güzellik var der. ne kadar köprüden korksaniz bile askiniz size güc verir. ve diger tarafa gitmenize yardimci olur. yari yariya yani Göz kırpıyor

Gözlerini yuvarlıyor ?????

hocam soru işareti gördüm ve bilimsel bir açıklama gereği duydum Mr. Green
şimdi açelyacım.. köprünün ortasına kadar herşey normal ama şu durum var ki mantık diye tabi ettiğin şey mantıksızlık oluo:DÇok mutlu çünkü köprünün ortasındayken.. mantık geri dön derse mantıkasız olur.. yani köprünün bitişi ve başlangıcı aynı orandadır yani.. 1/2 oranları vardır birbirne... köprü çökecek desekte geri dönmekte aynı olur, köprüyü geçmekte.. yani geriye dönerkende aynı zamanı kaydetcez, ilerlesekte. neden geri dönmek, yerine ileri gitmiyosunki Gülümsüyor ama kalp te her koşulda vazgeçmicek diye bişey yok.. önemli olan köprünün neden sallamaya başladığı, sallandığı değil. kısacası bi aldatmayla; saygısızlık apayrı durumlar... neyse ya sanırım anlatabildim..... Mr. Green Mr. Green
2008-05-07 (17:38)
nurcan25
Bayan
nurcan25
Türkiye, Erzurum
Erzurum Lisesi
KALBİNLE SEVECEK AKLINLA HAREKET EDECEKSİN
2008-05-08 (17:22)
açheliaa
Bayan
açheliaa
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
nurcan25 demiş ki:
KALBİNLE SEVECEK AKLINLA HAREKET EDECEKSİN
Mr. Green super bı cevap Soğukkanlı Gülüyor Gülümsüyor Çok mutlu
2008-05-08 (21:40)
açheliaa
Bayan
açheliaa
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
plut10 demiş ki:
hsyn07 demiş ki:
adalya demiş ki:
bence ilk önce mantik gelir. ama kalbimizide unutmamak gerek Gülümsüyor
mantik ve ask partnerdir ! düsünün bi köprüden gececeksiniz. köprü saglam mi saglam degil mi diye bakarsiniz. eger saglam oldugunu karar verirseniz, köprünün üzerinden yürümeye baslarisiniz. iste burasi mantik. köprünün tam ortasina geldiniz, köprü salanmaya basladi cigirdamaya basladi. mantinigniz geriye dön yol yakinken der. ama askiniz bu köprünün sonunda güzellik var der. ne kadar köprüden korksaniz bile askiniz size güc verir. ve diger tarafa gitmenize yardimci olur. yari yariya yani Göz kırpıyor

Gözlerini yuvarlıyor ?????

hocam soru işareti gördüm ve bilimsel bir açıklama gereği duydum Mr. Green
şimdi açelyacım.. köprünün ortasına kadar herşey normal ama şu durum var ki mantık diye tabi ettiğin şey mantıksızlık oluo:DÇok mutlu çünkü köprünün ortasındayken.. mantık geri dön derse mantıkasız olur.. yani köprünün bitişi ve başlangıcı aynı orandadır yani.. 1/2 oranları vardır birbirne... köprü çökecek desekte geri dönmekte aynı olur, köprüyü geçmekte.. yani geriye dönerkende aynı zamanı kaydetcez, ilerlesekte. neden geri dönmek, yerine ileri gitmiyosunki Gülümsüyor ama kalp te her koşulda vazgeçmicek diye bişey yok.. önemli olan köprünün neden sallamaya başladığı, sallandığı değil. kısacası bi aldatmayla; saygısızlık apayrı durumlar... neyse ya sanırım anlatabildim..... Mr. Green Mr. Green
sanırım bı yanlıslık olmus açelyacım demıssın ! ıyı de o soru ısaretını oraya koyan adalya ! ben degılım ayrıca bu acıklamaya zaten ıhtıyacım yok bılıyorum yeterınce Göz kırpıyor
2008-05-08 (22:02)
arix
Bay
arix
Türkiye, İstanbul
Marmara Üniversitesi
ben bu güne kadar kalbiyle seven birini görmedim. vardır dese de yalan walla. aklıyla seveni de çok gördüm. sizin bahsettiğiniz nefsiyle sevmek. :S Kalbiyle seveni hep hikayelerde gördük. Leyla mecnun kerem aslı... gerisi yalan walla... Bi tane klip vardı hani japonlar oynuyordu. Bi de şarkı yaptılar ona "Olmaz olsun" die. işte o kalbiyle sevmeye yakın birşeydi. Sevmek karşılık beklememektir...

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol