Mesaj Panosu

psikolojik orman testi
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /5Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345

2008-05-03 (21:09)
Ezahir-el-Zebani
Bay
Ezahir-el-Zebani
Türkiye, İstanbul
İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi
Ben açıkçası hangisi olacağıma karar veremedim, hepsini okudum, hepsi de bi nebze oluyor Gülümsüyor
2008-05-03 (21:11)
dürre
Bayan
dürre
Türkiye, İstanbul
Özel Gökyüzü Lisesi (Y.D.A.)
ya ben aslında yönetmen olurdum ama koymamışlar, seçim yapmak zor ama avukatı seçtim belki de suçlu olurum bilmiyorum...önemli olan hangisinin başrolde olduğu Soğukkanlı
2008-05-03 (21:32)
BECAN
Bayan
BECAN
Fransa, Nice
Université de Nice Sophia Antipolis
benimde aklimdan ilk suçlu geçti ve yazilanlar uyuyor Gözlerini yuvarlıyor
ama avukatta uyuyor Tarafsız
krallık 2008-05-09 (19:52)
dürre
Bayan
dürre
Türkiye, İstanbul
Özel Gökyüzü Lisesi (Y.D.A.)
Düşünün ki siz bir Krallıkta yaşıyorsunuz ve bu Krallığınızın hazinesi çalınıyor ve siz göreve gidiceksiniz savaşa yani bu hazineyi kurtarcaksınız;

1)Savaşa gitmeden öönce ne hissederdiniz?

Savaşa giderkende yanınıza (kız ya da erkek farketmez) bir yandaş verilcek

2)Savaşa çıkmadan önce bu arkadaşınız size ne der mesela?
3)Savaşa giderken size özel bi kılıç yapılcak bu kılıcın şeklini biçimini nasıl kestiğini uzunluğunu ve aklınıza gelen herşeyi anlatın kılıç hakkında.
4)Peki savaşta kaç kişi öldürürsünüz.

Evet sonunda hazineye ulaştınız ve arkadaşınız gitti hazineyi açtı ve içinde mücevherler altınlar VB. birsürü değerli, eşya.
5)Arkadaşınız hazineyi açtıktan sonra size bakışı nasıl olur size bişey sölemiyor sadece bakışını anlatın.?

1-Savaşa gitmeden önce hisstetikleriniz sizin bir işe başlamadan öönce hisstiklerinizdir.
2-Arkadaşınızın size söyledikleri ise; siz bir işe kalkışcaksınız ve bunda tereddüt ediyorsunuz ama bir arkadaşınız size gelip arkadaşınızın siize söylediği sözler size cesaret verebilir.
3-Yaptırdığınız kılıç ise sizin karakterinizi tanımlıyor..(inanmassanız bi dikkatle düşünün)
4-Savaşta öldüürdüğünüz kişler ise sizin sinirli bir anınızda yapıcağınız zararı yani verdiğiniz rakama göre size fazla yaklaşmasınlar
5-Arkadaşınzıın size bakışı ise sizin karşı cinsten birinin size bakışı o şekilde olursa ondan etkilendiğiniz bakış.

Sayfa /5Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345

Ücretsiz Kayıt Ol