bu sitenin sadece kimler online kısmıyla ilgilenen,büyüme çağında aklı ve üreme organı yer değiştiren,bi daha da düzelmeyen,sadece oradan düşünebilen,insanları erkek olsun kadın olsun sadece bireysel tatmin amaçlı yaratıklar olarak gören,globalleşen dünyada emperyalizme siyonizm ve bilhassa faşolara(ula faşo nedir) bir mumda siz yakın...bu gençler ewwel zaman içinde bireysel düşünme yeteneklerini kaybetmiş olup sürünün birer otlayan keçisi olmuştur...bu gençlere destek olmak yüce bir görevdir...bu düşünceleri benimsemeyen kendini insan sıfatına koyup hayvan gibi davranan bu zümre yi eshefle kınıyorum...fındıkkıran da kınıyormuş...siz de kınayın
saygılar
ayrıca burada yazılanlara herkes katılmak zorunda değildir..soınuçta düşünebilen kişileriz...ama siz memnuniyetinizi burda şikayetlerinizi özel mesajla bize bildirin...burdan da bildirebilirsiniz ama biz size özel mesajla döneriz...bi sor niye? şimdi sen burda bana ters bişey söylersin...hayır bende sinirli adamım kalklar küfür ederim..siteden atılırım böyle şeyler olur...bunlara gerek yok...o yüzden şikayet etmeyin...tatlı tatlı geçinelim...bu yazdıklarıma fındıkkıran da katılıyo...iyi çocuktur severim...siz de sevin...
bnvrsl
Türkiye, Ankara
Başkent Üniversitesi
hoşgeldin arkadaşım sanırım yeni üyesin
seni serbest kürsüye davet ediyorum

bnvrsl demiş ki:

şimdi de bu moda oldu...millet kendini buranın müdürü sanıyor.. nedir yani? isteyen istediği konuyu açamaz mı? ona bakarsan burdaki bütün konular serbest kürsüde de konuşulabilir...herkes istediğini yazar...unutmayın biz üniversite okuyoruz...
Turkstudent değil Abazastudent

Ezahir-el-Zebani demiş ki:
Turkstudent değil Abazastudent

haksız mıyım müdür? bişey daha müdür müdür müdür
bnvrsl
Türkiye, Ankara
Başkent Üniversitesi
fındıkkıran demiş ki:
bnvrsl demiş ki:

şimdi de bu moda oldu...millet kendini buranın müdürü sanıyor.. nedir yani? isteyen istediği konuyu açamaz mı? ona bakarsan burdaki bütün konular serbest kürsüde de konuşulabilir...herkes istediğini yazar...unutmayın biz üniversite okuyoruz...
isteyen istediği konuyu elbette açabilir
benim yapmak istediğim aç diye baskı değil bir davettir ister açar ister açmaz
bnvrsl demiş ki:
fındıkkıran demiş ki:
bnvrsl demiş ki:

isteyen istediği konuyu elbette açabilir
benim yapmak istediğim aç diye baskı değil bir davettir ister açar ister açmaz
afferin seni de mod yapsınlar bu işlere böyle böyle giriliyo zaten
İnanın bu başlığa 7 mesaj atmış 4 farklı kişi de Hak'lı. Çünkü hepsi Hak'kın tarafını savunan fikirler ile başlığa yazıyorlar

ŞŞŞŞŞŞ HOOOOP
noluyo ya? kardeşim bizim açtığımız başlığın altında yok oraya git yok buraya gel böyle şeyler olmaz...bize ters...sayın modlar size sesleniyorum...bi başlık millet bambaşka şeyler yazıyo? ne iş? sebep?