hevall
Türkiye, Tokat
Gaziosmanpaşa Üniversitesi
ayshegül
Türkiye, Tokat
kızıııııııııııııııım insan kendi memleketini sevmezmiii bee ben seviyorum sen tokatın taşına toprağına kurban ol emiiiiiiiiiii

hıhhhh
ayshegül
Türkiye, Tokat
kızım gidin işinizee yaa allah alllaahhh sen l istanbulu başın çal sen al elezığını başına çalll ne bu böle yaa bi konu açalım dedikk burnumuzdan getirdinizz beeee
agoragor
Türkiye, Tokat
ben tokatlı değilim aama güzelll herkes kendini bişi sanıyo araştırmadan etmeden yazıyolar sıonra yok sıkıldım yok iğrenç yok şu yok buu sinir oldum gerçekten ayşe canım nasılsın nası gidiyo okul falan sınavlar nasıll bide şu shok sheker shey e ve hevale sinir oldum ya valllaaa haaa zaten ikisindede tip yokk eşarp çok yakışmış canım sana yaa valllaa kendine iyi bak canım öptüm seni kocamann
ayshegül
Türkiye, Tokat
iyi canım sınavlar idare eder işte senin nasıll bide çok haklısın canımm mşillet kendini bişi sanıyoovalllaa bir hava bir hava allahım kendini nimetten sanıyoo yaa birilerii bu arada teşekkür ederim canım sanada çok yakışıyo bi fotonu koyda elalem bi kız görsün canımm
melihcix
Türkiye, Samsun
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
gelicem tokat a şöle haziran 15 den sonra ugrıcam ya 2 hafta fılan kafa dinleyelım as yaaa.... ösledım oraya beybağının serin havasını fılan
bozo35
Türkiye, Tokat
eveeetttt öncelikle ayshe böyle bi konu açıp bizlere söz vermeye vesle olduu için teşekür ederim

açmış olduğun bu konu aracılığıyla üniversitemizin yeni öğrenci adaylarına seslenmek istiyoru: ARKADAŞLARRR!! YAPMAYIN.. SAKIN... TERCİHLERİNİZDE MÜMKÜN MERTEBE TOKATI DAHİL ETMEYİN.. BEN PİŞMANIM TOKATTA 3. SENEYİ GERİDE BIRAKTIM AMA SANKİ 3 ASIR GİBİYDİ.. SİZLER DE BU HATAYA DÜŞMEYİN GİDİN SANAYİDE ÇALIŞIN EKMEK PARANIZI KAZANIN ZAMANINIZI DAHA İYİ DEĞERLENDİRİN.. OLUR DA BENİ DİKKATE ALIP GELMEZSENİZ YOLDA YÜRÜRKEN DİKKAT EDİN. KIRMIZI IŞIK DİE BİŞEY GENELDE YOKTUR TOKATTA.. ARAÇ SÜRÜCÜLERİ YAYANIN ÜSTÜNE ÜSTÜNE SÜRER ÇİĞNEMELERİNE RAMAK KALIR.. EV ARAYACAKSANIZ DİKKAT EDİN EV SAHİPLERİ ELİNDE SOPA KOVALARSA ŞAŞIRMAYIN.. BUNLAR OLUYORR.. AMBULANS SESLERİNE KENDİNİZİ ALIŞTIRIN.. AMBULANS SESİNİ DUYMADIĞINIZ BİR GÜNÜ BIRAKIN 1 SAAT BİLE GEÇİREMEZSİNİZ.. YOLUN ORTASINDA Bİ TARFLARINI KAŞIYAN YOLA TÜKÜREN VE BENZERİ ŞAHISLARIN EPEY BOL OLDUU BU MEMLEKETTE ÜNİVERSİTENİN OLMASI BÜYÜK BİR NİMET.. GİDİN BAŞKA BİR YERDE NİMETLENİN parmak kaldırayım demeyin.. sonra indirmeye yüzünüz olmayabilir.. illa parmak kaldırcaksanız buyrun tokattan memnun OLMAYAN parmak kaldırsın die bi konu var oraya beklerizzzz... kendinize ii bakınız hayatta başarılar beni ojuduğunuz için teşekkürler

melihcix
Türkiye, Samsun
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
ust geçidin tam altından karsıya gecen yayaları unutma

ve ust gecıtten yavas ının ses oluo dıen bufecyıde

ayshegül
Türkiye, Tokat
hey kendinize gelinnn aaaa bak sinirleniyorum o dediklerin her yerde varr bozo35 anladınmıııı yahakkaten bu konu çığırından çıktııı haaaa off nese azkalmış olunbitioo sanırımm gidceksin buralardanmerak etmeee tmm burda tokat hakkında bi çokkonuaçılmışş ve çoğunluğu memnun yani heryerin bi kötüsü vardır ya oda sana raslamış heraldee