konusu açıldımı bilmiyorum ve acılmadıysa açan ben olmaktan onur duyarım . ılgın olut 'un NEVA isimli kitabını okuyan varsa yorumlarını merak ediyorum .. Yaşanmış bir hikaye... merak edin acıklama yapmam:)
bu kitap hakkında bi konu açmıştım ama kimse ilgilenmedi
gerçekten hayatımın kitabı diyebilceğim bi kitap ve defalarca bıkmadan okudum. çok etkileyici, bu da tabiki yaşanmış olmasından kaynaklanıyor ve karakterler çok doğal.
daha 2 hafta önce okudum ama yine mi okusam acaba
her okuduğumda ayrı bi ders çıkarıyorum kendime
muhteşem bi otobiyografi örneği, bi doktorun vicdan azabı,,hayatının hatasıyla yüzleştiği roman. herşeyden önce bi hayat kararttığı için pişmanlıktan yazılan bi roman.
şuan 2. kez okuyorum ve hala ağlıyorum
edebi hiç bi kaygı güdülmeden yazılmış olmasına takılmadığım tek kitap çünkü tamamen bi iç döküş hikayesi
ve açıkçası şuanda ılgın olut nerde napıo çok merak ediyorum. hayatının büyük bi kısmını paylaştığı romanı küçük kesimlere hitap etse de ben bu kitaptan çok dersler çıkardım kendime
hayatla ilgili, aşkla ilgili, arkadaşlıkla ilgili....
herkes bu kitaptan o kadar ders çıkaramaz sanmıyorum ama özelllikle kendisine bazı şeyleri takıntı yapan ve avuçları arasından kayıp giden pırıl pırıl bi hayatı farkedemeyenler okusun bu kitabı
ılgın olutla tanışmayı gerçekten çok isterim
çünkü çok uzun zamandır bu kadar etkilenmemiştim bi kitaptan..
en son 9 nisanda bu yorumu yazmışım Neva ile ilgili...