mahkeme
Yeni Konu Aç
Sayfa / 3
123 Sonraki SayfaSon Sayfa

mahkeme 2008-05-04 (10:43)
Emrah Alıcı (ates ve su)
Emrah Alıcı (ates ve su)
Hakim sanığa sormuş:
-Uluslararası kaçakçılık suçu ile suçlanıyorsun. Tüm deliller aleyhine. Söyleyecek bir şeyin var mı?
Sanık boynunu bükmüş ve,
-Aman hakim bey, demiş.. Ben Fenerbahçeliyim. Uluslararası ne gibi bir faaliyetim olabilir ki biz edirne dışına çıkamadık ki..
2008-05-04 (11:02)
Baran Yağmur (barany)
Baran Yağmur (barany)
artık pek mantıklı bir gerekçe değil "fenerbahçeliyim" bahanesi. zira koltuğumuzu sallandıracak atılımlar yaptılar. sarstılar ama yıkamadılar garbın surlarını.
mahkmelerde suçsuzum demek genelde bir anlam ihtiva etmiyor, çünkü karşınızda olanca somurtkan yüzleri ile size bakan hakim, savcı(tam bir baş belası olurlar) amcalar sizden somut kanıtlar beklerler.. çoğu zaman verilen ifadenin yanlış olduğunu bilirler ama somut çizgide olanı kabul etmek durumundadırlar...

ayrıca mahkemeleri amerikan filmlerindeki gibi düşünmeyiniz. bir anda içeride ****z ağlıyor bir vaziyette de bulabilirsiniz kendinizi:)))
2008-05-04 (13:31)
Ömer Akkoyun (gazeteci56)
gördük edirne dışını bu sene sizde çıktınız bizde biz ilk 8'e girdik geldik siz kendinizide ülkeyide rezil ettiniz geldiniz 5 tane yediğinizde kendi taraftarınızın takımınıza küfürler saçtığını hatırlıyorum rezil olduk diye Çok mutlu Gülüyor Çok mutlu
2008-05-04 (20:45)
Nihal Yetmiş (niiyal)
Nihal Yetmiş (niiyal)
gazeteci56 demiş ki:
gördük edirne dışını bu sene sizde çıktınız bizde biz ilk 8'e girdik geldik siz kendinizide ülkeyide rezil ettiniz geldiniz 5 tane yediğinizde kendi taraftarınızın takımınıza küfürler saçtığını hatırlıyorum rezil olduk diye Çok mutlu Gülüyor Çok mutlu

yaa yanlış hatırlamıyorsam geçen sene siz kendi taraftarınızın arabasını ateşe vermiştiniz
içerdekiler formalarını göstererek bizde fenerliyiz diye lanetler yağdırıyolardı
şimdi asıl rezillik hangisi sence yendiğiniz halde kendi taraftarınıza bile saldırmak mı
avrupada yenilip gelmek mi Gözlerini yuvarlıyor
2008-05-04 (20:48)
niyal malesef yanlış hatırlıyosun arkadaşım böle bi olay yok inanmıyosuan googleye sor Gülüyor Gülüyor Mr. Green
2008-05-04 (20:51)
Nihal Yetmiş (niiyal)
Nihal Yetmiş (niiyal)
yoo gayet doğru hatırlıyorum hatta adam ticari taksi şöförüydü
camdan sarkan kızlarda fenerbhçe formalı garibanlardı Göz kırpıyor
yani bayan olduğuma bakma iyi takip ederim hatta ofsayt olayını bilen ender kızlardanım da diyebilirim Mr. Green
2008-05-04 (20:52)
Eda Soysal (açheliaa)
Eda Soysal (açheliaa)
niiyal demiş ki:
yani bayan olduğuma bakma iyi takip ederim hatta ofsayt olayını bilen ender kızlardanım da diyebilirim Mr. Green
sana katılıyorum ben de duymusstum böyle bırsey. Mr. Green
2008-05-04 (21:12)
Paranoya Şizofreni (şizofren)
Paranoya Şizofreni (şizofren)
gazeteci56 demiş ki:

en azından küfrediyoz kendi futbolcuma küfrü basıp sonrada dövmüyoz:D Niyeti kötü
2008-05-04 (23:28)
Tunç Doğan Çelik (venomscorpion)
Tunç Doğan Çelik (venomscorpion)
şizofren demiş ki:
gazeteci56 demiş ki:

en azından küfrediyoz kendi futbolcuma küfrü basıp sonrada dövmüyozÇok mutlu Niyeti kötü
Kardeş tek bir şey yaz istersen, küfür ediyor musunuz, etmiyor musunuz.
Hem diyorsun ki küfür ediyoruz, hemde kendi futbolcumuza küfrü basmıyoruz...Yani kendi futbolcuna küfür etmek yerine başkasına küfür edince doğru mu oluyor...Hem siz değil miydiniz geçen hafta FB bayrağı yakacak kadar küçülen Niyeti kötü
2008-05-05 (10:52)
niiyal demiş ki:

bu olayların doğrulu hakkında uzaktan yakından bi alaka yoktur yok illa vardır diyorsan biraz araştırır link atarsın bizde okuruz ayıp etmişler deriz. ki olsa bile bunu yapanlar ancak cinconlulardır geçen sene fener forması giyen bi bayana 25-30 kadar gs'li taraftarın saldırmaya kalkıştığını biliyorum inanmıyosan googleye sor Çok mutlu bunun dışında fener forması giyen garibanlar diye ithaf ettiğin bayanların üzerindeki bir forma bedeli aşağı yukarı sizin takımın toplam bedelinden daha pahalı ve daha değerlidir Çok mutluÇok mutlu geçen seneye kadar başkanınızın tv lerden dilendiğini bütün dünya gördü ha bu rezillikmidir dersen evet rezilliktir Çok mutlu Göz kırpıyor Mr. Green
Sayfa / 3
123 Sonraki SayfaSon Sayfa