gördük edirne dışını bu sene sizde çıktınız bizde biz ilk 8'e girdik geldik siz kendinizide ülkeyide rezil ettiniz geldiniz 5 tane yediğinizde kendi taraftarınızın takımınıza küfürler saçtığını hatırlıyorum rezil olduk diye
en azından küfrediyoz kendi futbolcuma küfrü basıp sonrada dövmüyoz
Kardeş tek bir şey yaz istersen, küfür ediyor musunuz, etmiyor musunuz.
Hem diyorsun ki küfür ediyoruz, hemde kendi futbolcumuza küfrü basmıyoruz...Yani kendi futbolcuna küfür etmek yerine başkasına küfür edince doğru mu oluyor...Hem siz değil miydiniz geçen hafta FB bayrağı yakacak kadar küçülen
küfrü edip dayağı basan biz degiliz arkadaşım yani anlasın die düşümdüm ama hata bende bi fe5liye daha açık konuşmak lazım küfrü basıp döven sizziniz aga unuttunmu???????
6eyse sporlu adam ne yazmış sen ne dion kim anlamamış acaba :d
idda ediyorum o çıldırın marşıda batman belediye sporun taraftarlarından çalıntıdır sizin taraftarlarda beste hazırlyacak zeka söz konusu değil bugüne kadar fenerin besteleriyle idare ettiniz demek artık bizim güzide 3.lig takımımızın marşlarını çalacaksınız ha takımınıza sahip çıkma meselesine gelince her şey ortada başkanınızın dilendiği günler dün gibi aklımda rezil etmişti kendinide sizide 6eysenin ezikliğini kanıtlamıştı al buyur burdan yak bir kez daha http://www.samanyoluhaber.com/haber-98228.html
şizofren Türkiye, Çanakkale Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
gazeteci56 demiş ki:
idda ediyorum o çıldırın marşıda batman belediye sporun taraftarlarından çalıntıdır sizin taraftarlarda beste hazırlyacak zeka söz konusu değil bugüne kadar fenerin besteleriyle idare ettiniz demek artık bizim güzide 3.lig takımımızın marşlarını çalacaksınız ha takımınıza sahip çıkma meselesine gelince her şey ortada başkanınızın dilendiği günler dün gibi aklımda rezil etmişti kendinide sizide 6eysenin ezikliğini kanıtlamıştı al buyur burdan yak bir kez daha http://www.samanyoluhaber.com/haber-98228.html
işte fener taraftarının yapaçağı yegane şey b.k at izi kalsın tek yapabilceğiniz şey beste olayına gelince TÜRKİYEnin en iyi besteleri biz yaparız moruk sizin gibi dizi müzi yada milletin tezarautlarını çalmayızzz kendinizle karıştırmayın amma gene de aton b.k u izi kalır belki demi. Bu işte ezikliğin kanıtıdır şampiyon olduk SIÖKE SIÖKE teberik etmesini bilin ....
işte fener taraftarının yapaçağı yegane şey b.k at izi kalsın tek yapabilceğiniz şey beste olayına gelince TÜRKİYEnin en iyi besteleri biz yaparız moruk sizin gibi dizi müzi yada milletin tezarautlarını çalmayızzz kendinizle karıştırmayın amma gene de aton b.k u izi kalır belki demi. Bu işte ezikliğin kanıtıdır şampiyon olduk SIÖKE SIÖKE teberik etmesini bilin ....
şşşşşşşşş ayığğğ ol kayığa binme moruk falan ne iş asker arkadaşınlamı konuşuorsun dayıoğlu ???
ayrıca boka bok atmaya ne gerek var yada boka bi bokta biz atmışız ne olmuş yani ?