Mesaj Panosu

mahkeme
Yeni Konu Aç

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

2008-05-10 (18:13)
gazeteci56
Bay
gazeteci56
Türkiye, Batman
şizofren demiş ki:
venomscorpion demiş ki:
şizofren demiş ki:
gazeteci56 demiş ki:
gördük edirne dışını bu sene sizde çıktınız bizde biz ilk 8'e girdik geldik siz kendinizide ülkeyide rezil ettiniz geldiniz 5 tane yediğinizde kendi taraftarınızın takımınıza küfürler saçtığını hatırlıyorum rezil olduk diye Çok mutlu Gülüyor Çok mutlu

en azından küfrediyoz kendi futbolcuma küfrü basıp sonrada dövmüyozÇok mutlu Niyeti kötü
Kardeş tek bir şey yaz istersen, küfür ediyor musunuz, etmiyor musunuz.
Hem diyorsun ki küfür ediyoruz, hemde kendi futbolcumuza küfrü basmıyoruz...Yani kendi futbolcuna küfür etmek yerine başkasına küfür edince doğru mu oluyor...Hem siz değil miydiniz geçen hafta FB bayrağı yakacak kadar küçülen Niyeti kötü

küfrü edip dayağı basan biz degiliz arkadaşım yani anlasın die düşümdüm ama hata bende bi fe5liye daha açık konuşmak lazım küfrü basıp döven sizziniz aga unuttunmu???????

Gülüyor 6eyse sporlu adam ne yazmış sen ne dion kim anlamamış acaba Çok mutlu:d
2008-05-11 (02:08)
şizofren
Bay
şizofren
Türkiye, Çanakkale
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
ya hangi dilde konuşuyonuz siz ya boş versene sen boş insanların boş takımı bizim yarısı kadar sahip çıksanız takıma neler yapcaksınız

http://www.izlesene.com/video/cıldırın-cildirin-cildirin/321334 çıldırın çıldırın çıldırın çıldırın
2008-05-11 (11:06)
gazeteci56
Bay
gazeteci56
Türkiye, Batman
idda ediyorum o çıldırın marşıda batman belediye sporun taraftarlarından çalıntıdır sizin taraftarlarda beste hazırlyacak zeka söz konusu değil bugüne kadar fenerin besteleriyle idare ettiniz demek artık bizim güzide 3.lig takımımızın marşlarını çalacaksınız ha Mr. Green Mr. Green takımınıza sahip çıkma meselesine gelince her şey ortada başkanınızın dilendiği günler dün gibi aklımda rezil etmişti kendinide sizide 6eysenin ezikliğini kanıtlamıştı al buyur burdan yak bir kez daha http://www.samanyoluhaber.com/haber-98228.html
2008-05-11 (13:02)
şizofren
Bay
şizofren
Türkiye, Çanakkale
gazeteci56 demiş ki:
idda ediyorum o çıldırın marşıda batman belediye sporun taraftarlarından çalıntıdır sizin taraftarlarda beste hazırlyacak zeka söz konusu değil bugüne kadar fenerin besteleriyle idare ettiniz demek artık bizim güzide 3.lig takımımızın marşlarını çalacaksınız ha Mr. Green Mr. Green takımınıza sahip çıkma meselesine gelince her şey ortada başkanınızın dilendiği günler dün gibi aklımda rezil etmişti kendinide sizide 6eysenin ezikliğini kanıtlamıştı al buyur burdan yak bir kez daha http://www.samanyoluhaber.com/haber-98228.html

işte fener taraftarının yapaçağı yegane şey b.k at izi kalsın tek yapabilceğiniz şey beste olayına gelince TÜRKİYEnin en iyi besteleri biz yaparız moruk sizin gibi dizi müzi yada milletin tezarautlarını çalmayızzz kendinizle karıştırmayın amma gene de aton b.k u izi kalır belki demi. Bu işte ezikliğin kanıtıdır şampiyon olduk SIÖKE SIÖKE teberik etmesini bilin .... Göz kırpıyor
2008-05-11 (14:55)
gazeteci56
Bay
gazeteci56
Türkiye, Batman
şizofren demiş ki:
gazeteci56 demiş ki:

işte fener taraftarının yapaçağı yegane şey b.k at izi kalsın tek yapabilceğiniz şey beste olayına gelince TÜRKİYEnin en iyi besteleri biz yaparız moruk sizin gibi dizi müzi yada milletin tezarautlarını çalmayızzz kendinizle karıştırmayın amma gene de aton b.k u izi kalır belki demi. Bu işte ezikliğin kanıtıdır şampiyon olduk SIÖKE SIÖKE teberik etmesini bilin .... Göz kırpıyor

şşşşşşşşş ayığğğ ol kayığa binme moruk falan ne iş asker arkadaşınlamı konuşuorsun dayıoğlu ???

ayrıca boka bok atmaya ne gerek var yada boka bi bokta biz atmışız ne olmuş yani ? Çok mutluÇok mutlu
2008-05-11 (20:03)
şizofren
Bay
şizofren
Türkiye, Çanakkale
rahat ol sen bak ben mesela b.k atmıyom ama b.ka b.k atcaksam kime atcagimi bilirz sen rahat ol kendi işinize bakın !

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

Ücretsiz Kayıt Ol