Mesaj Panosu

TÜRKÇE FACEBOOK!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2008-05-05 (13:21)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Amasya
Amasya Üniversitesi
kibrisli23 demiş ki:
toxictipsy demiş ki:
facebook türkçe olmasın,krolar dolmasın kampanyasını destekliyorum...sonuna kadar...biz türklerde amiplik vardır bölünerek çoğalırız.ingilizce iken en azından anlamayıp girmiolar...daha doğrusu facebook u chat sitesi sanıpta tanıdığı tanımadığı herkese arkadaşlık teklif edip rahatsız edenler olduğu sürece facebook türkçe olmasın

doğru demişsin arkadaşım destekliyorum Fikir
Hep destek, tam destek Gülümsüyor
2008-05-05 (16:34)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
BECAN önemli değil Soğukkanlı düşünceliğin için ben teşekkür ederim Gülümsüyor
Ya arkadaşlar iyi güzel söylüyorsunuzda bir düşünün bu açtığım konuyu bu sitedeki binlerce kişi okusa direk facebook a saldıracak ve dolayısıyla bu sitede bir temizlik yapmış oluruz Niyeti kötü fena mı Gülüyor
2008-05-06 (00:05)
Mad Phantom
Bayan
Mad Phantom
Türkiye, İstanbul
Özel Yeni Dünya Lisesi
MB69 demiş ki:
Şimdiki yazacağım Facebook u Türkçe kullanmak isteyenler için

Facebook'u bugüne kadar Firefox üzerinde çalışan eklentiler kullanarak, Türkçe olarak görüntüleyebiliyorduk. Bunlar da genelde yetersiz çeviriler ve eklentiyi yapanların reklamları yüzünden çok sağlıklı değildi. Şimdi, Facebook'u internet tarayıcısı ayırt etmeksizin tüm tarayıcılarda ve tamamen sağlıklı bir çeviriyle Türkçe kullanabileceğimiz bir yönteme adım atıyoruz. Yapacağımız işlemler çok basit! Önce yapmamız gereken şu adrese girmek:

www.facebook.com/translations Şimdi, sırasıyla aşağıdaki işlemleri yapalım. “Add Aplication”a tıklayarak uygulamamızı yükleyelim. Ardınan “Add Translations”a tıklayarak çeviri seçeneklerine adım atalım. Son olarak sağ taratftan diller arasından Türkçe'yi seçelim. Hepsi bu kadar. Facebook artık tamamen ve hiç bir eklenti kullanmadan Türkçe!
Alıntıdır

coktan beri var bu gunaydın Çok mutlu)))
2008-05-06 (19:10)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
Mad Phantom demiş ki:
MB69 demiş ki:
Şimdiki yazacağım Facebook u Türkçe kullanmak isteyenler için

Facebook'u bugüne kadar Firefox üzerinde çalışan eklentiler kullanarak, Türkçe olarak görüntüleyebiliyorduk. Bunlar da genelde yetersiz çeviriler ve eklentiyi yapanların reklamları yüzünden çok sağlıklı değildi. Şimdi, Facebook'u internet tarayıcısı ayırt etmeksizin tüm tarayıcılarda ve tamamen sağlıklı bir çeviriyle Türkçe kullanabileceğimiz bir yönteme adım atıyoruz. Yapacağımız işlemler çok basit! Önce yapmamız gereken şu adrese girmek:

www.facebook.com/translations Şimdi, sırasıyla aşağıdaki işlemleri yapalım. “Add Aplication”a tıklayarak uygulamamızı yükleyelim. Ardınan “Add Translations”a tıklayarak çeviri seçeneklerine adım atalım. Son olarak sağ taratftan diller arasından Türkçe'yi seçelim. Hepsi bu kadar. Facebook artık tamamen ve hiç bir eklenti kullanmadan Türkçe!
Alıntıdır

coktan beri var bu gunaydın Çok mutlu)))

bana geçen hafta üye olduğum bir grup mail yoluyla bildirmişti ondan önce eklenmişse bilemiycem
2008-05-06 (22:33)
FieBeR
Bay
FieBeR
Türkiye, İstanbul
Bahçeşehir Üniversitesi
Valla hakkaten facebook da yonja gibi olursa , recep ivediğin lafına gelicez

millet bilmedimi girmiyodu bundan önce türkçesini de yapmaya kastılar.önüne gelen girmesin bencede facebook a tanışabilirimiyiz değil de şurda tanışmıştık amacı güden facebook da
amele kaynamasın Çok mutlu
2008-05-07 (06:26)
toxictipsy
Bay
toxictipsy
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
bu feysbuk u türkçe kullanan arkadaşlar bu siteye girerken www.yüzkitabi.com diye bi domain açsınlar ordan yönlendirme verip girsinler komple türkçe olur o zaman
2008-05-07 (07:20)
FieBeR
Bay
FieBeR
Türkiye, İstanbul
Bahçeşehir Üniversitesi
heh tam olur Çok mutlu
2008-05-07 (08:54)
plut10
Bay
plut10
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
toxictipsy demiş ki:
facebook türkçe olmasın,krolar dolmasın kampanyasını destekliyorum...sonuna kadar...biz türklerde amiplik vardır bölünerek çoğalırız.ingilizce iken en azından anlamayıp girmiolar...daha doğrusu facebook u chat sitesi sanıpta tanıdığı tanımadığı herkese arkadaşlık teklif edip rahatsız edenler olduğu sürece facebook türkçe olmasın

herkesin istediğini yapma hakkı vardır...benim o kadar ingilizcem yok ama rahat rahat kullanabiliyorum....

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol