sewgili teknolojik akadaşlarım..bir adet W810i sahibiim fakat telefonum kafayı yedi.gönderdiim bi mesajı siliorum sonra bi de bakıorum ki mesaj gönderilmiş kutusuna geri gelmiş hem de 2 tane olarark.ya da yeni bi mesaj gelio okuorum ama silmiorum kendi kendine silio onun yerine daha önceden okuyup da sildiim bi mesaj gelio snra kendi kendine,silmediim ama kendini silmiş olan mesaj geri gelio.sonracııma mesaj ayseden gelmiş ama içerii fatmadan gelen bi mesaj olarak gösterio.anlamadım gitti.bu kosullar altında bnm bu manyak telefonuma virüs girmiş olması ihtimali % kaçtır?bilen biri varsa söler mi lütfen..ve eger oleyse be u virüsten nasıl kurtulcam tecrbeli arkadaslara sesleniorum!
Normalde telefonlara da virüs giriyor ancak Symbian işletim sistemi olan telefonlar için virüs problemi varve java dan daha yaygın
eminent senin telefonun java sistemli olduğu için virüs sorunu değildir.En kısa zamanda bi servise göster garanti kapsamında işletim sistemini değiştireceklerdir.Büyük ihtimal yazılımsal bi sorundur.
Telefonlarda %0 die bi ihtimal de yok cep telefonu virüsleri de türedi son zamanlarda