mazhar yasin demiş ki:
Görüyorum ki bu konuda kimsenin bir bilgisi olmadığı gibi hiç kimsenin de ilgilendiği yok. Kimsenin günlerdir cevap yazmamasına içerledim doğrusu ama canınız sağolsun. Daha önemli başlıklar altında sohbetlere devam etmeniz dileğiyle...
slm arkadaşım..öncelikle üzgün olduğumu belirtmek isterim..yoğunluktan açtığın mesaja bakamamışım.neyse soruna geleyim ;
St.Petersburg Devlet Üniversitesi Vladimir Putin ve Türkmenistan eski Başkanı nın mezun olduğu üniversitedir.Üniversitede Putin in iki kızı da okumakta şu an.Moskova Devlet Üniversitesinden sonra en prestijli okuldur Rusyada.Rusyanın Almanyada en çok tanınan okuludur.9 dan fazla Alman Üniversitesi ile anlaşmaları vardır.
Şehre gelirsek; şehri anlatmaya gerek yok.gitme fırsatım olmadı ama Bence Rusyanın en güzel şehri

yalnız Nisan-Mayıs arasında tehlikeli olur..çünkü Rusyanın ırkçılık sorunu olan bölgelerindendir.Ama kimseye de ilişmediğin sürece kimse de sana karışmaz
Okulu anlatmama gerek yok heralde..zamanında ben de oraya gitmek için uğraştım ama biliyorsun İstanbulda yaşıyor olmam ve ailemin maddi durumu da buna yetersizdi.Neyse özel problemimle seni sıkmamayım

Master da sana başarılar dilerim arkadaşım