Mesaj Panosu

din var siyaset yok...
Yeni Konu Aç
din var siyaset yok... 2008-05-06 (20:50)
fındıkkıran
Bay
fındıkkıran
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
konunun ukala sözlerle kitlenmemesi için (genelde işareti de bu oluyor: " Soğukkanlı ") uslubuyla yazmaya çalışacam.
Bu biz bize sayfasında neden siyasi fikirlere başlık atılamıyor da hepsi bir başlık altında toplanıyor. "günün duası, hayırlı cumalar vb. gibi dini konulu başlıkların açılmasına izin verilirken (her geçen gün de artıyor) neden siyasi konulu başlıklar artık açılamıyor. Dini konulu başlık açılırsa kapatmak caiz değil falan mı yoksa? Artı burası siyaset tartışılacak yer değilse din konuşulacak yer mi? Dini kendi içinizde yaşamaktan haz duyamıyor musunuz da dini duygularınızı başkalarına duyurma ihtiyacı hissediyorsunuz?
Üniversite öğrencileri siyaseti her yerde her köşede tartışmalıdır. Siyaset yönetmek, yönetilmektir; geçmiş ve şimdiki zamanda nasıl yaşadığımızı ve gelecek zamanda da nasıl yaşayacağımızı belirleyen unsurdur. Biz de ünivertsite öğrencisiysek siyaset konusunda öncelikli konuşan insanlar olmamız gerekir. Hal böyleyken zaten siyasetin tanımını bilmeyen bir sürü insanın arasında konuşmaya çalışan insanlar neden engelleniyor?

Din'e dil uzatmadım banlama, herkesin bişiyler söyleyebileceği bir başlık attım kitleme, kaldırma.
2008-05-06 (21:04)
sepultura
Bay
sepultura
Türkiye, Elazığ
Fırat Üniversitesi
"dini içerikli başlıklara yazarak size ne kadar dindar olduğumu göstermeye çalışıyorum , ve ayrıca moderator gibi bişi olduğum için bu tür başlıklara müsaade ediyorum
her kilitlediğim başlığın son mesajı bizzat kendim şahsım seyim tarafından yazılıyor ve yine mod gibi bişi olduğum için karizma yapıyorum (H) kullanıyorum asfsrgrthgryh

hoca senin konuna gelecek olursak evet dini içerikli başlıkların fazlalığının farkındayıZ ve nasıl siyasi içerikli sözde tartışma başlıkları için çözüm namına bişiler sunduysak bu konuda ve aşk-u meşk konusunda da gereken yapılacak sen darlanma

"Din'e dil uzatmadım banlama, herkesin bişiyler söyleyebileceği bir başlık attım kitleme, kaldırma."

kilitliyorum kaldırıyorum karizma da yapıyorum :F

Soğukkanlı
2008-05-06 (22:44)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
eh bu konuda gerekli açıklamayaı modumuz sepultura yapmış,ben üstüne daha fazla bir yorumda bulunmuycam Göz kırpıyor bu arada moderatörlerden burda birde sanat köşesi açmalarını rica edicem,çünkü ben bütün burada paylaştığım resimlerimi..vs tek bir başlık altında paylaşmak zorunda kalıyorum forum kirliliği oluşturmamak için,bu konuda gerekeni yaparsanız sevinirim Gülümsüyor
Saygılar
2008-05-06 (22:48)
rayel
Bayan
rayel
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
tamam muhammed önerin dikkate alınacaktır.
bu arada sepultura yorumunu yazmış ama konu hala açık..

kilit Soğukkanlı
Ücretsiz Kayıt Ol