Mesaj Panosu

Azerbaycan veya Kırgızistan'da konservatuvar okumak için yardım.
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Azerbaycan veya Kırgızistan'da konservatuvar okumak için yardım. 2008-05-06 (22:29)
hellbros
Bay
hellbros
Türkiye, Ankara
Atılım Üniversitesi
Herkese selamlar.Okuduğum kadarıyla oldukça yorumlar kötü Azerbaycan ve Kırgızistan için.Ancak benim başka bi şansım kalmadı.Okuduğum üniversiteyi çeşitli nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldım.Maddi durumu çok iyi olan bi aileden de gelmiyorum yani çok param yok.Ben müzikle ilgileniyorum.Özellikle balkan ülkeleri müzikleri çok hoşuma gidiyor.Türkiye'de de kalmak istemiyorum.Kafama koydum en azından yaşıyıp öğrencem orda olmayı.İnternette çok araştırdım,ancak pek bişey bulamadım.Sizlerden ricam şu sorularım:

1:össde barajı geçicem sonra gelip orda özel yetenek sınavına mı giricem?
2:Bu özel yetenek sınavı türkiyede'ki kadar kasıcı olucak mı ? Yoksa çok daha kolay mı?
3:22 yaşındayım ve şu an hala üniversitede okuyo gözüküyorum,ancak ben oraya başvurcağım sırada askerlik sorunum çıkarmı?

Bildiğim kadarıyla şu konservatuvarlar var:Azerbaycan Milli Konservatuvarı , Bakü müzik akademisi,Kırgız devlet sanat enstitüsü,Kırgızistan Devlet konservatuvarı.Hangisi oralarda en iyilerdendir?
2008-05-07 (11:25)
hellbros
Bay
hellbros
Türkiye, Ankara
Atılım Üniversitesi
Daha cevap gelmedi Üzgün .Sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşlar.En azından bu dediğim bölgelerde konservatuvar okuyan arkadaşlarınız varsa onlara sorsanız cidden çok önemli.Sizlere bir şey daha soracaktım ;Ankara'da azerbaycan ve kırgızistan da okumak için gidip danışabileceğim,bilgi alabileceğim şirketler varmı?Varsa bunun adresini rica edicektim.malum az kaldı sınava ,gidip enine boyuna bi konuşmak isterdim.
Teşekkürler
2008-05-09 (19:49)
hellbros
Bay
hellbros
Türkiye, Ankara
Atılım Üniversitesi
Kimseler yokmu ya sesimi duyan??
Ücretsiz Kayıt Ol