Mesaj Panosu

TÜRKLÜK
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /5Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345

2008-05-12 (21:48)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Denizli
Pamukkale Üniversitesi
Agrion demiş ki:
Alıntı:
Bakın, Türban reklamı donsuzlara yaradı,
Şeriatı istismar, dinsizlere yaradı,
Türklük neymiş dediler, KANSIZ lara yaradı.

evet bunlar da iltifat.
Malzeme verdim işte sana Mr. Green
2008-05-12 (21:50)
birdwomen
Bayan
birdwomen
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
agrion bence ven onu sahsına sölemedi birine birikimi vardı genel söledi iyi cocuk bence Gülümsüyor bukadar takılma üzülme yani hadi uzatmayın arkadaslar eğer senin şahsına sölediyse bence özürdiler Gülümsüyor
2008-05-12 (22:02)
Agrion
Bayan
Agrion
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
birdwomen demiş ki:
agrion bence ven onu sahsına sölemedi birine birikimi vardı genel söledi iyi cocuk bence Gülümsüyor bukadar takılma üzülme yani hadi uzatmayın arkadaslar eğer senin şahsına sölediyse bence özürdiler Gülümsüyor

vay bu sitede hala iyi niyet tohumu taşıyan birilerini görmek güzel.. her an dişlerini göstermeye gereksiz yere laf yetiştirmeye çalışan bi çok insan arasından sıyrılabilmene sevindim.. neyse bu konu zaten üzerine çok fazla konuşmaya değmeyecek kadar gereksiz. kısır döngüye girdik çoktan.. ii geceler.
2008-05-12 (22:14)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Denizli
Pamukkale Üniversitesi
birdwomen demiş ki:
Senden özür dilerim arkadaşım.Seni de boş yere olayın içine çektik.Soğuk kanlılığını koruduğun için seni tebrik ederim.

Bir konu açılmış ve fikir istenmiş.Herkes de eleştirilmeyi göze alarak fikrini söylemiş.
Ben de bu konuda inandığım doğruları yazdım panoya.Ama bu arkadaş böyle bir konuya o şekilde yaklaşmamalıydı bence.

Bu arkadaşımız " Tam malzemelik insanlar " diye yazdığı mesajını değiştirise; bende yazdığım mesajları geri çekerim.
Saygılar Tarafsız
2008-05-12 (22:22)
birdwomen
Bayan
birdwomen
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
bibbbbbb Gülümsüyor evet konu kapandı dimi yazda geliyor havalar ısınıyor konu baslığı neydi evet türklük ne diyoruz NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Gülümsüyor

Sayfa /5Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345

Ücretsiz Kayıt Ol