stripped
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
ben 2003 şenliklerinde bulunmuştum...O zmanlar yüzüklerin efendisi çok popüler:) (kendimi yaşlanmış hissettim şimdi0)...sahneye teoman,pelli bebek( pilini şarj etmeden gelmişti kessinlikle) ve üne kavuşmamş bir iki grup daha çıkmıştı.çok eğlenceliydi...kız arkdaşaımla konsere bakarken arka tarafımızdaki topluluğun yarıldığın farketmemiştim:)...arkama döndüğümde burnumun ucunda yüzüklerin efendisindeki yaratık kostümüyle iki arkadaşla burun buruna geldik neredeyse...makyajları ve saldığı korku olağanüstüydü...çok özlüyorum....bursanın hızlı çocukları şenliklerin,kampüs tadını biraz bozuyor açıkçası...bizim zamanımızda hayko daha klavye çalıyor korgoyla falan:)))...
2008 de haykonun geleceğini bilseydim,tekrar uniyi kazanırdım ya,sahne performansı müthiş.....farklı bir adam...
knowless demiş ki:
gayet hoştu son gün su şişeşi atmaları hariç!!!
gerçekten o şişeler neydi insanlar şişe atmaktan zevk mi alıyolardı ne yapıyorlardı keşke şişe yerine kendileri gelseydi şöyle önlere doğru

knowless
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
23sabri23 demiş ki:
knowless demiş ki:
gayet hoştu son gün su şişeşi atmaları hariç!!!
gerçekten o şişeler neydi insanlar şişe atmaktan zevk mi alıyolardı ne yapıyorlardı keşke şişe yerine kendileri gelseydi şöyle önlere doğru

he valla haklısın

düşünmeden atıyorlar!!
CbNrSk
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
haykoya doyamadımm

duman bekledıgım gb degıldı

şenlıkler yetersızdı bncee daha cok aktıvıte daha cok eglence dıorumm !...

1 defa değiştirildi
En Son: 2008-05-11 20:13:53