Mesaj Panosu

kimse kizmasin olurmu
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
kimse kizmasin olurmu 2008-05-08 (20:42)
mavi34
Bay
mavi34
Türkiye, Konya
Selçuk Üniversitesi
kimse kizmasin bana lütfen ogrenmek istedigim birsey var önemli formda gerci bazi arkadaslarla payllastim bu konuyu ama birde burda konu acarak sormak istiyorum lütfen yardimci olun bana biz uniye basvururken yeterli dercede saat ve b2 yada c1 sertifikasi istiyolar benim ogrenmek istedigim saati doldurduk biz direk b2 giripi bu sertifikayi alsak yeterli olurmu yani universite bana diger sertifikalarida kademeli olarak görmek istiyorum dermi kurstaki hocam yok gerek yok diyor formda sordum birisi ewet dedi biri hayir hangisi dogru hepsine girip sertifikalari almammi lazim yoksa 4 ay sonra b2 girip sertifikayla birlikte saati doldurmam yeterli olurmu
2008-05-08 (21:07)
La-Turco
Bay
La-Turco
Almanya, Dortmund
Universität Dortmund
mavi34 demiş ki:
kimse kizmasin bana lütfen ogrenmek istedigim birsey var önemli formda gerci bazi arkadaslarla payllastim bu konuyu ama birde burda konu acarak sormak istiyorum lütfen yardimci olun bana biz uniye basvururken yeterli dercede saat ve b2 yada c1 sertifikasi istiyolar benim ogrenmek istedigim saati doldurduk biz direk b2 giripi bu sertifikayi alsak yeterli olurmu yani universite bana diger sertifikalarida kademeli olarak görmek istiyorum dermi kurstaki hocam yok gerek yok diyor formda sordum birisi ewet dedi biri hayir hangisi dogru hepsine girip sertifikalari almammi lazim yoksa 4 ay sonra b2 girip sertifikayla birlikte saati doldurmam yeterli olurmu

kim niye kizsin ya Şok olmuş

bence gerekir...cünkü kac saat ders aldigini o belgelerle kanitliyorsun...sen hepsini al götür teslim et ne olurki Çok mutlu hocana deki sen; ben gittim basvuru yapamadim bana tüm belgeleri vermeniz gerekiyomus de Çok mutlu sanki bi kagit parcasi ya ne olur verseler Çok mutlu
2008-05-08 (21:15)
mavi34
Bay
mavi34
Türkiye, Konya
Selçuk Üniversitesi
Gülüyor sanki bi kagit parcasi ya ne olur verseler yok formda sole bir olay var kirlilik yaptinmi arkadaslar sitem ediyor milletede ayip oluyor bazen onemli konular alta gidiyor onun icin yazdim
2008-05-08 (21:54)
sessosanto
Bay
sessosanto
Almanya, Essen
Universität Duisburg-Essen
dostum senin devam ettiğin kurs zaten kur bitince şu seviyeye gelmiştir diye bir belge vermiyor mu? kesinlikle vermesi gerekir. ve elbetteki bu belgeyide eklemen gerekiyor. çunku bu avrupa referansı dır dil bildigin seviye için.
2008-05-09 (23:25)
oezguer
Bay
oezguer
Almanya, Essen
evet arkadasin dedigi gibi gostermen gerek. her kurun sonunda sinav olur sinavi gecenlere sertifika verilir bunlarin hepsini uni basvurusunda gostermen gerek. ayrica dsh sinavina girebilmen icin bir uniden sartli kabul alman gerek diye biliyorum. ama tesdafa unilerden kabul almanda girilebiliyor galiba.
2008-05-10 (00:40)
physiker01
Bay
physiker01
Türkiye, Adana
Yüreğir Sunar-Nuri Çomu Lisesi
mavi34 demiş ki:
Gülüyor sanki bi kagit parcasi ya ne olur verseler yok formda sole bir olay var kirlilik yaptinmi arkadaslar sitem ediyor milletede ayip oluyor bazen onemli konular alta gidiyor onun icin yazdim

iste bence bu konu da sabitlenmeli mutlaka... Niyeti kötü forum kirliligi, cevre kirligi CO2Ausstoß, dogayla saka olmaz arkadaslar.. ibret-i alem icin bu baslik da sabitlensin... Niyeti kötü Niyeti kötü
2008-05-11 (21:46)
mavi34
Bay
mavi34
Türkiye, Konya
Selçuk Üniversitesi
NIYETIN BU KADAR KÖTÜMÜ GÜRKAN ABIIII
Ücretsiz Kayıt Ol