pretty women
Almanya, Heilbronn
Hochschule Heilbronn, Technik, Wirtschaft, Informatik
aslinda ben cok merak ediyorum bu bio enerji falan bana bazen bir olay yasarim derimki ya daha once bunu yasamistim yada kaybettigim birseyi ruyamda yerini hatirlarim merak ediyorum baskalarinada oluyor mu diye
kibrisli23
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefke
Lefke Avrupa Üniversitesi
oluyodur tabi banada olur hep

pretty women
Almanya, Heilbronn
cok aciklayiciydi mesela nasil olur aslinda konuyla alakli degil ama tarzin farkli burdakilerden yazilarinda öyle ben bu siteye genellikle bilgi alisverisi ve iste bu forumlara bakiyorum oyle birde pshyker var simdi adi gectiya gelir hemen
kibrisli23
şimdi şöyle oluyo senin doğumundan ölümüne kadar neler yaşıyacağın neler yapacağın nerde öleceğin hepsi ruhuna üflenmiştir hak tarafından öyleki sen bazı zamanlar bunları hatırlıyorsun ve saniyenin onda biri kadar bi sürede olacak şeyleri hatırlıyorsun sonra diyorsunki ben bunu daha önce yaşadım hani her zaman derizya o mesele.rüyalara gelince o konuda belli bir kesinlik yok herkes kendine göre anlam çıkarabilir ama iyiye yorumlamak lazım her zaman

pretty women
Almanya, Heilbronn
simdi insanin en uzun ruyasi 12 13 saniye birde su varki bilinc altinda neler dusunuyorsan yada oraya ne saklamissan ruya olarak sana dönüyor ha soyle canli sohbet olsun biraz .zaten bosuna söylememis peygamber efendimiz gaybi ancak cenab-i allah bilir diye
stylesun
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
benim pek batıl inancım yok çunku çoka rkadaş tanıyorum siyah kedi gorup saçını çektikten 2 sene sonra kel olduklarını

pretty women
Almanya, Heilbronn
aaaa askolsun bende sacimi cekerim ama sekil a sacim coktur napcaz engin
kibrisli23
tabi cnm. musallat filmini izledinmi tam senlik

pretty women
Almanya, Heilbronn
ayiptir söylemesi film kolleksiyonum vardir yerli yabanci eski yeni seyrettim bence efekti falan guzel birde sey vardi zemum muydu zenun muydu bisey pek unlu insanlar oynamiyor mesela onunefekti de iyiydi cekimini begenmedim dialoglari falan ama genede iyiydi konu acisindan
kibrisli23
semum dabbe hayatımda gördüğüm en berbat filmlerdi ama musallat güzeldi gerek hikayesi gerek efekleri bakımından