Danışmanlık şirketiyle gitmenin artıları eksileri
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa

Danışmanlık şirketiyle gitmenin artıları eksileri 2008-05-10 (13:51)
Tolga Çebi (Togyy)
Tolga Çebi (Togyy)
Arkadaşlar selam bu sene viyanaya gitmeyi düşünyorum.Bi yanda Danışmanlık şirketleri ile gitmek var bi yanda işlemleri kendin halledip gitmek var...Sizce hangisni yapmak mantıklı.DAnışmanlık şirketlerinin başvursu normal bir insanın kendi başına yaptığı başvurudan daha mı kabul edilir oluyor.Yani üniversitenin seni kabul edip etmemesinde danışmanlık şirketlerinin bir rolü var mı???

Şimdiden çok teşekkürler.
2008-05-10 (15:03)
Bylent Bylent (bylent06)
Bylent Bylent (bylent06)
danismanlik sirketleri prosedürü bildigi icin para karsiligi bu isi yapiyo. senden istenen gerekli evraklari onlara teslim edip, sonrada olumlu cevap gelmesi icin dua ediyosun. senin yerine onlar ugrasiyolar... Aradaki fark bu..
s 2008-05-10 (18:28)
Ümit Baran (denqesiz)
Ümit Baran (denqesiz)
bylent06 demiş ki:
danismanlik sirketleri prosedürü bildigi icin para karsiligi bu isi yapiyo. senden istenen gerekli evraklari onlara teslim edip, sonrada olumlu cevap gelmesi icin dua ediyosun. senin yerine onlar ugrasiyolar... Aradaki fark bu..

bazende senin işini daha cıkılmaz bir hale getiriyorlar... eğer kendin başvuru yapabileceksen kendin yap gusel kardeşim... şimdi artık dfanışmanlar işi tamamne paraya doktu 1000 yada 1300 eurosunu cebine sokuyo...

inan ne vizede ne de okul kabulunde hiç bir artıları yok. hatta ve hatta bazı eksileri var
2008-05-10 (18:31)
Alper Günak (sessosanto)
Alper Günak (sessosanto)
ben de derim ki kesinlikle kendin yap. yoksa bazen arkadasın da dediği gibi işler sarpa sarıyor. ve sonra ekstra bir belge istendiğinde alıp tekrar şirkete yollaman sirketinde ilgili yere yollması gerekiyor. dehşet zaman kaybı. ben 2 kere çıktım yurdısına (hala dısardayım) ikincisinde şirketle gideyim ugrasmayayım dedim, 3 ay surdu işlemler. ilkinde sadece 3 hafta surmustu. ben de tavsiye etmem. denildigi gibi hiçbir artısı da yok ayrıca.
2008-05-10 (19:29)
Serdar Kızıldag (serdarkizildag)
Serdar Kızıldag (serdarkizildag)
aslinda orada okuyan arkadaslardan birisi sana yardimci olsa sen gitmeden islemlerini yapabilse sirkete ihtiyac duymazsin
sas 2008-05-10 (19:45)
Ümit Baran (denqesiz)
Ümit Baran (denqesiz)
serdarkizildag demiş ki:
aslinda orada okuyan arkadaslardan birisi sana yardimci olsa sen gitmeden islemlerini yapabilse sirkete ihtiyac duymazsin

arkadaşım eğer istanbuldaysan. avusturya kültür ofisine gidiyorsun taksimde ptt nin karşısı ve gothe instüt in üstünde.

oraya diyorsunki ben avusturya viyana unive başvurmak istiyorum onlar sana belge veriyorlar ve hatta yardımcı bile oluyorlar. SONRADA BELGELERİ GONDERECEĞİN ADRESİ SOLİYORLAR SANA.

eğer birinin selamıo ile gitmek istiyorum diyosan özel mesaj dan ulaş. bu şerrefsiz lere para kaptırma bence. kabulun zaten adrese teslim geliyo iadeli taahutlu.

sonra danışman şirketin vizede kessinlke bir rolu yok. sen herşeyinin ayarlıyorsun ve konsolosluğa teslim ediyorsun. sonrada dua edip beklemeye geçiyorsun... her işlemini kendin yap. ben danışman ile başvurdum ve o yusden dahada turkiyedeyim. ve boyle olan cok arkadasm var. kessinlkle kendin baswur

yapacakların bu kadar ŞERREFSİZLERE PARA KAPTIRMA.
2008-05-11 (18:24)
Tolga Çebi (Togyy)
Tolga Çebi (Togyy)
Çok teşekkürler bilgiler için.Ben malum Tuwien e gideceğim.Oraya zamanında okumaya gitmiş ama şu anda burda olan bir abim var.Onunda belediyede türk ve avusturyalı arkdaşları varmış vize konusunda belki onlar bana bir kolaylık sağlayabilirler.Bu arada İstanbulda değilim ankardayım fakat eğer gerçekten faydalı olacaksa avusturya kültür ofisine gidebilirim.
hangi şirket bu 2008-05-12 (17:09)
Oruc Kurt (oruc79)
Oruc Kurt (oruc79)
bende danışmalık şirketiyle gitmeye çalışıyorum acaba senin şirket hangisi ben aud ile gitmye çalışıyorum
avrupa eğiyim danışmanlığı 2008-05-15 (09:47)
Cagri Yurt (chagrishim)
Cagri Yurt (chagrishim)
selam arkadaşlar bende bu şirketle görüştüm benden 1800 euro istediler çok fazla geldi bana yani o aprayı hakedecek birşey yaptıklarını düşünmüyorum.Eger bu mesajı okuyan ve avusturyada yaşayan beni orada bir okula kaydettirecek bi arkadaşımız warsa cüzzi bi miktarda anlaşabiliriz:)Onlara vereceğime parayı o arkadaşa veririm daha ii değil mi...
Bir de ankaradan başvuru yapacak arkadaşlar görüşelim msn chagrishim@hotmail.com
SeLam 2008-07-02 (01:21)
Hasan Hasan (utkanhasan)
Hasan Hasan (utkanhasan)
ende gitcem ama biz uğraşırsak vizeyi gz dönemine nasıl yetiştircez adamlar 1,5 ayda vizeyi çıkartırız dıyor peki biz yapsak uzamazmı
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa