Mesaj Panosu

tiyatroyla ilgili olan var mı?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /7Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 34567 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-05-12 (23:25)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
geçen cuma tiyatroyla futbol un arasındaki farkları ve benzerliklerini gösteren bir ingilizce komposizyon yazdım Soğukkanlı ikisi nin arasındaki en büyük benzerlik,ikisindede belli bir sahne üzerinde birkaç oyuncu nun yeteneklerini gösteren bir oyuncu topluluğu ile onların yeteneklerini seyreden bir seyirci topluluğu vardır.İkisi nin arasındaki en büyük fark ise futbol maçında sonuç belli değildir dolayısıyla seyirciler hem oyuncular ın performanslarını hemde maçın sonucunu merak eder bu açıdan daha heyecanlıdır ama bir tiyatro sahnesinde sadece yetenekler merak edilir bence.İkisi nin zorluğu tartışılır tabii Gözlerini yuvarlıyor
2008-05-12 (23:28)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
gönül mutluluğu demiş ki:
HAYIRLI OLUR İNŞALLAH.

SENİN DE DEDİĞİN GİBİ MB; HERŞEYİN BİR ZORLUK DERECESİ V ARDIR AMA AZİM GEREKİR. MEHMET AKİF'İN BİR ŞİİRİNDE ŞÖYLE DER: ATİYİ KARANLIK GÖREREK AZMİ BIRAKMAK ALÇAK BİR ÖLÜM VARSA BUDUR ANCAK.

GİBİ MESELA BU FAT HATTI ÜÇ KİŞİLİK ZOR BİR OYUN BEN YAPABİLECEĞİME İNANMIYORDUM AMA AZİMLE HERŞEYİN ÜSTESİNDEN GELDİK VE BİR AYLIK ÇALIŞMAYLA OYUNU ÇIKARDIM.

BİRDE UNUTULMAMASI GEREKEN DESTEK EN ÖNEMLİ ŞEY BEN TİYATROYA ABİM SAYESİNDE BAŞLADIM ANNEMİ VE ABLAMI GEÇMEKTE OLMAZ VE OYUNLARI ABİMLE BERABER OYNUYORUM. FAY HATTINDAN KARI KOCAYI CANLANDIRDIK. Gülümsüyor Gülümsüyor

ailecek tiyatrocusunuz demek Soğukkanlı ne güzel Çok mutlu
2008-05-12 (23:32)
gönül mutluluğu
Bayan
gönül mutluluğu
Türkiye, Kars
Kars Anadolu Lisesi
BEN BURDA BİŞEYDE SANA KATILIYORUM TİYATRO DA SADECE YETENEKLERE BAKILMAZ HATTA YETENEĞE BAKILMAZ OYUNUN İÇERİĞİNE BAKILIR. BU FAY HATTINDA YİNE ÖRNEK VEREYİM OYUNUN BAŞINDA HERKES GÜLDÜRDÜK AMA HERKESİN AKLINDA OLUŞAN BİRŞEYLER OLUYO OYUNUN SONUDA İYİ BİTER GİBİSİNDEN TAHMİNLERE YER VERDİK AMA BİZ TAM TERSİNİ YAPTIK HERKES AĞLAYARAK ÇIKTI.

ANLATMAK İSTEDİĞİM TİYATRO DA İNSANLARA GERÇEKLERİ YANSITIP KENDİLERİNİN NELER YAPTIĞINI BELKİDE YANLIŞLARI FARK ETTİRMEKTİR. DÜŞÜNDÜRMEKTİR. OYUNDA OYUNCULAR DEĞİLDE OYUNUN İLERLEYİŞİ DÜŞÜNDÜRTMEKTİR. Göz kırpıyor Göz kırpıyor Göz kırpıyor Göz kırpıyor
2008-05-12 (23:35)
gönül mutluluğu
Bayan
gönül mutluluğu
Türkiye, Kars
Kars Anadolu Lisesi
HALAMLA EŞİ TİYATROCU HATTA ONLAR SAYESİNDE BAŞLADIK. BENİM İLK OYUNUMDA HALA YİĞENLER VE ENİŞTE AYNI SAHNEYİ PAYLAŞTIK İŞTE MUTLULUK BBU.

NEYSE BU ARADA BEN TİYATROCU DEĞİLİM OYUNCULUKLA UĞRAŞAN BİRİYİM. TİYATROCU DİYEBİLMEK İÇİN YILLARIMI VERMİŞ OLMAM LAZIM.
2008-05-12 (23:37)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
haklısın ama bu bahsettiğin bazen furbolla arasındaki bir benzerlik sayılabilir Gözlerini yuvarlıyor mesela canlı olmayan ama heyecanlı bir futbol maçını daha önce 1 kere izlemişsen veya izlememişsen onu izlediğinde sonucu bilmene rağmen gene de sonucun senin lehinde olmasını istersin,oyunun sonunda eğer kaybettiysen gene ah keşke kazansaydk dersin,ama tiyatro daki yetenek futbol dan daha farklı.Dediğin gibi eğer profesyonelsen bazen sonucu unutturabiliyorsun,doğrumu söyledim Gözlerini yuvarlıyor
2008-05-12 (23:44)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
gönül mutluluğu demiş ki:
HALAMLA EŞİ TİYATROCU HATTA ONLAR SAYESİNDE BAŞLADIK. BENİM İLK OYUNUMDA HALA YİĞENLER VE ENİŞTE AYNI SAHNEYİ PAYLAŞTIK İŞTE MUTLULUK BBU.

NEYSE BU ARADA BEN TİYATROCU DEĞİLİM OYUNCULUKLA UĞRAŞAN BİRİYİM. TİYATROCU DİYEBİLMEK İÇİN YILLARIMI VERMİŞ OLMAM LAZIM.

haklısın bende oyuncu demek istemiştim ailecek bir tiyatro oyunu canlandırmak gerçekten güzel birşey.Peki ne okumak istiyorsun?
2008-05-12 (23:45)
gönül mutluluğu
Bayan
gönül mutluluğu
Türkiye, Kars
Kars Anadolu Lisesi
aslında profesyonelle ilgisi yok oyuncu oyuna tat veriyorsa seyirci zaten sıkılmaktan kurtulur ve sonu ne olacak diye beklemez. dimi ama???????????????? Gülüyor Gülüyor Gülüyor

bu arada bizim örgetmen (öğretmen)gitti neyse ona iyi geceler diyelim
bu arada bende yatacam yarına iki sınavım var.. kusura bakma olur mu?
2008-05-12 (23:47)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
Estağfurullah bende çıkıyordum zaten,sana kolay gelsin
Allahaısmarladık
2008-05-12 (23:47)
gönül mutluluğu
Bayan
gönül mutluluğu
Türkiye, Kars
Kars Anadolu Lisesi
ya üç bölüm düşünüyorum. 1. si kültür yönetim
2. si tarih öğretmenliği
3. is ise bilgisayar öğretmenliği
2008-05-12 (23:49)
gönül mutluluğu
Bayan
gönül mutluluğu
Türkiye, Kars
Kars Anadolu Lisesi
hadi iyi geceler . ÖZÜNE MÖHKEM BAK (KENDİNE İYİ BAK ) BİR DAHA Kİ SEFERE BULUŞMAK ÜZERE HOŞÇAKAL. BENİMLE BİŞEYLER PAYLAŞTIĞIN İÇİN SAOL BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Sayfa /7Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 34567 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol